Merhaba
Halimize çok şükür bin şükür maddi olarak çok kötü bir durumda değiliz fakat eşimin iş değiştirmesi gerekiyor gelir gideri karşılasın diye arada kendimize kıyafet alalım ayda bir gezmeye çıkalım ayda bir dışarıda yiyelim daha konforlu bir hayatımız olsun diye bunları söylerken bile utanıyorum insanlar ne halde yaşıyorlar ben fazlasını mı istiyorum diye düşünüyorum. 1 bucuk yıllık evliyim. Sadece eşim çalışıyor bende çalışıyordum bi rahatsızlık geçiriyorum o yüzden işi bırakmam gerekti ama geçiyor çok şükür bir kaç ay dinleneceğim sonra nasip olursa çalışmak isterim. Ben üniversite mezunuyum fakat iş bulamadığım için bir markette çalışıyordum çıkmam gerekti. Ben hasta olduğumda hastanede yatarken o kadar dua ettim ki ve çevremdeki insanların da bana dua ettiklerini düşünüyorum dualar sayesinde iyileşiyorum o yüzden bu gün sizlerden dua istiyorum eşim bir yerle görüştü aradılar bi şeyi araştırıp geri arayacaklarını söylediler mavi yaka olarak çalışacak nasip kısmet olursa şuanda çalıştığı yere idareten girmişti aslında önceden çok daha iyi bir işi vardı iş kazası geçirdi çıkması gerekti evlendiğimiz günden beri şuanda 3. Yerde çalışıyor eşim çok çalışkandır işine sadık ve dürüsttür ama bazen böyle olabiliyor bu konuda çok sıkıntılar yaşadık çok şükür geçiyor geçecek de Allahın izniyle bu aradıkları yer iyi bir yer inşallah orası olur olacak gibi geliyordu bana ancak 1 hafta geçti daha aramadılar umarım ararlar sizde dua etseniz eşim için olur mu lütfen inşallah olur güzelce işinin başına geçer çalışır sağlıkla sıhhatle inşallah dua iyileştiriyor hepimize iyi günler ve hayırlı cumalar.