- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Hayır arkadaşım.. sadece şartlarını ve maaşını araştırmak için konu açtım.Hım amir karısı alacağım diyorsunuz:))))
Hayır arkadaşım.. sadece şartlarını ve maaşını araştırmak için konu açtım.
Amacım o değildi.
Belki esiniz aklının ve anlının teriyle hak etmiştir ama bugün bendeki onyargı haline gelmiş durumdaHayır arkadaşım.. sadece şartlarını ve maaşını araştırmak için konu açtım.
Amacım o değildi.
Araçların muayenesi ile ilgili diye biliyorum benEşiniz bilmiyor mu, iş değişikliği yapacağı kurumun şartlarını, maaşını....
Nasıl iş değişikliği oluyor bu anlamadım
Tüvtürk'ü de duymadım ne iş yapıyor burası
Doğrudur.Araçların muayenesi ile ilgili diye biliyorum ben
Olay bu değil ki :)Belki esiniz aklının ve anlının teriyle hak etmiştir ama bugün bendeki onyargı haline gelmiş durumda
Terfi ediyorsa bir arkası dayısı iktidara yakınlığı vardır elimde değil düşünmeden edemiyorum
)))) arabamda var amaAraçların muayenesi ile ilgili diye biliyorum ben
Olayı burdan ele alsak daha büyük bir dertte neyse :)Olay bu değil ki :)
Devlet kurumu galiba Tüvtürk'Belki esiniz aklının ve anlının teriyle hak etmiştir ama bugün bendeki onyargı haline gelmiş durumda
Terfi ediyorsa bir arkası dayısı iktidara yakınlığı vardır elimde değil düşünmeden edemiyorum
Şurada gizli bir anket yapsak ve herkes dürüst olarak cevap verse bizim gibi düşünmeyen çıkmaz diyorumDevlet kurumu galiba Tüvtürk'
Eğer öyleyse söylediğiniz katılıyorum....
Kamuda çalışan biri olarak
))))))))) öyle mi?Şurada gizli bir anket yapsak ve herkes dürüst olarak cevap verse bizim gibi düşünmeyen çıkmaz diyorum
Gülme ya :))) Vala öyle olduğunu düşünüyorum))))))))) öyle mi?
Vardır doğruluk payınız
Benim içim rahat ben kamuya merkezi atama ile girdim aldım puanımı paşa paşa girdim zaten benim işimde mülakat alım olmuyor puanla oluyorGülme ya :))) Vala öyle olduğunu düşünüyorum
Amaa bu gözler neler görüyorrGülme ya :))) Vala öyle olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?