Eşimin ilişki sıklığı az ne yapacağımı şaşırdım

Ecemis3425

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2025
19
2
1
39
Merhaba arkadaşlar,
Benim için paylaşması zor bir konu. Eşim benimle pek birlikte olmuyor. Ben ona yanaşmasam aklına gelmiyor. Bu durumu başta çok sorun ettim üzüldüm. Ama sonra görmezden geldim. Şimdi bu sorun bebek isterken karşıma çıktı. Normal çiftler gibi ilişkiye girmediğimiz için yumurtlama takip ediyorum. Geçen ay nasıl olduysa uyum sağladı. Ama tutmadı ben günlerce gebelik testi yapmaktan, kan vermekten yoruldum. Benim endişem diğer ay yine yumurta takibi yapıp onu dürtmeye çalışmam olacak.
Normalde genel olarak iyi birisi. Ama cinsel olarak isteksiz. Bu arada eşim 55 yaşında ama asla yaşını göstermiyor. Dışarıda genç kızlara çok arzulu bakıyor. Yeni evliyiz. Toplamda 4 yıldır birlikteyiz. Cinsel performansı hep başka erkeklere göre daha düşüktü. Zamanında da eskortlarla ve ruslarla epeyi takılmış. Hatta eski resimleri nişanlıyken buldu. Telefonunda.
Ben de 40 yaşındayım. Annelik arzusuyla yanıyorum bu arada beni nadiren arzuladığı zamanlarda erken boşalması dışında bir sorunu yok. Ama bu durum pandalar gibi senede 1-2 kez. Aşılamayı da kabul etmiyor.
Çok çaresiz kaldım. Bugün de kan vermiştim. Negatif çıktı. Konuşmak istediğimde küstü diğer odaya gitti. İkinci evliliğim. İlkinde de çocuk sözü verip yapmayan bir adamlaydım.
Kendimi çok depresif hissettiğim için yazmak istedim. Lütfen yargılayıcı eleştirel yorumlarınızı kendinize saklayın. Daha şefkatli yaklaşak kişilerin tavsiyelerini duymak isterim.
İkinci evliğim olduğu için de çekip gidemiyorum.
Çocuk için son şansım gibi görüyorum. Genel olarak da iyi tarafları da var eşimin.
Ama ben de keşke tutkuyla seviştiğim bir partnerim olsa diyorum. Çoğu zaman gizli mastürbasyon yapmak zorunda kalıyorum. Kızgınlıkla söylediğimde de bir erkeğin gücüne gitmesi gerekirken sallamıyor.

Çok üzüldüm yazdıklarınıza bende çocuk için oyalayan bir adamla 8 yıl geçirdim ve boşandım yaşım 40 bu sene ikinci evliliğimi yaptım fakat eşim çok anlayışlı çok seviyoruz ve düzenli cinsel hayatımız var. İkinci evliliğinizi olması ilk evliliğindeki çocuk oyalaması ve yaş olarak aynıyız. İnan isterim ki bu evliliğin gönlüne göre olsun. Ama şunu söyle kendine öncelik çocuk değil ilişkinizin sağlam olması yoksa vurdumduymaz adamla çocuklu hayat seni hasta eder keşke boşansaydım dersin. Allah yardımcın olsun herşey gönlünce olsun..

Çok teşekkür ederim. İçten yanıtınız yalnızlık hissime iyi geldi. Üçüncü kez kimse benimle evlenmez diye düşünüp duruyorum. Anneliğe de boşanarak veda etmek istemiyorum.
Öte yandan da daha tutkulu bir ilişkinin hayalini kuruyorum. Beni arzulayan bir adamla yumurtlama günümü bile takip etmeme gerek kalmaz diye düşünürken buluyorum kendimi.

Karamsarlığa kapılıp Boşanmayı düşünme, eğer sana sevgi ve saygısı var ise çocuk için hibe etmemeni öneririm evliliğini. Fakat sana saygı duymuyor ilgisiz ve sevgisizse sayı olarak mühim değil kadınlar güçlüdür boşanabilirsin ekonomik özgürlüğünde varsa ,
mutsuz bir evlilik verem eder insanı biz bunun için yaratılmadık’ sevmeye sevilmeye layıksın, sayılardan ibaret değilsin iyi olacağını çocuksuz da hayatın mümkün olduğunu düşün evet çocuk istiyorum bende ama öncelik sağlıklı ebeveyn olabilmek karı koca olabilmek yoksa o çocuk da ziyan olur

Canım seni en iyi ben anlarım benim eşim de aynı 50den sonra böyle gencliginde pis yaşayan adamların içi geçiyor demekki. Keşke evlenmeseydin evlenmeseydik gerçekten boşanmak da zor.

Canım seni en iyi ben anlarım benim eşim de aynı 50den sonra böyle gencliginde pis yaşayan adamların içi geçiyor demekki. Keşke evlenmeseydin evlenmeseydik gerçekten boşanmak da zor.
Evet ama bu ve başka konularda düzelmeler olmazsa çocuk çok istediğim halde ben boşanmayı düşünüyorum. Yeni evli olduğum için Yaza kadar bekleyeceğim. Başka kadınların ilgisini çekmesi ve ailesine çok düşkün olup beni ikinci plana atmasını sindiremiyorum. İyi tarafları olmasaydı hiç beklemezdim. Belki bir şeyler düzelir ve çocuğum olur umuduyla bir süre bekliyorum.

Evet ama bu ve başka konularda düzelmeler olmazsa çocuk çok istediğim halde ben boşanmayı düşünüyorum. Yeni evli olduğum için Yaza kadar bekleyeceğim. Başka kadınların ilgisini çekmesi ve ailesine çok düşkün olup beni ikinci plana atmasını sindiremiyorum. İyi tarafları olmasaydı hiç beklemezdim. Belki bir şeyler düzelir ve çocuğum olur umuduyla bir süre bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…