Daha önce eşimin her gece arkadaşlarıyla takıldığını eve 11-12 gibi geldiğini yazmiştım, iki gün önce eşim telefonundan facesine giris yaptı ve çıktı. Benim telefonun kayıt ediyor haberi yokken tekrar giriş yaptım açıktı hesabı. Bi arkadaşı mesaj atti eşiyle gece gündüz kavga ediyomuş suc bende diyordu sonra birayla ilgili konuşmaya başladır gecen gun senin getirdigin biralar flan diyordu yani açıkcasi mesajlardan çok belliydi içki ictikleri. Ben bunu bilmiyordum zaten bana hic biseyini anlatmaz, yanımda gorumcem vardı sonra okuyayim diye kapattım mesajları en son bildirimlerde yakalanmakla ilgili flan konuşuyolardı anladigim kadariyla baya gizli saklı isleri var ne yazik ki okuyamadim ne kadar sakladigi bi durumsa konusur konusmaz sildi mesajlari! . Ben simdi ne yapacagim konuyu acip sormalimiyim, ama eger sorarsam bu sefer dikkatli olup hic bsy konusmayacaktır arkadaşlarıyla ben baska seylerde ogrenebilecegimi dusunuyorum eger aldatma gibi durumları varsada ogrenirmiyim. Ogrenirmiyim?eger soylersen sifreyi degisecektir. yoksa konusayimmi sorayimmi icim icimi yiyor. Hala mesajlarin devamini okuyamadigim icin kendime kiziyorum