Daha önce eşimin her gece arkadaşlarıyla takıldığını eve 11-12 gibi geldiğini yazmiştım, iki gün önce eşim telefonundan facesine giris yaptı ve çıktı. Benim telefonun kayıt ediyor haberi yokken tekrar giriş yaptım açıktı hesabı. Bi arkadaşı mesaj atti eşiyle gece gündüz kavga ediyomuş suc bende diyordu sonra birayla ilgili konuşmaya başladır gecen gun senin getirdigin biralar flan diyordu yani açıkcasi mesajlardan çok belliydi içki ictikleri. Ben bunu bilmiyordum zaten bana hic biseyini anlatmaz, yanımda gorumcem vardı sonra okuyayim diye kapattım mesajları en son bildirimlerde yakalanmakla ilgili flan konuşuyolardı anladigim kadariyla baya gizli saklı isleri var ne yazik ki okuyamadim ne kadar sakladigi bi durumsa konusur konusmaz sildi mesajlari! . Ben simdi ne yapacagim konuyu acip sormalimiyim, ama eger sorarsam bu sefer dikkatli olup hic bsy konusmayacaktır arkadaşlarıyla ben baska seylerde ogrenebilecegimi dusunuyorum eger aldatma gibi durumları varsada ogrenirmiyim. Ogrenirmiyim?eger soylersen sifreyi degisecektir. yoksa konusayimmi sorayimmi icim icimi yiyor. Hala mesajlarin devamini okuyamadigim icin kendime kiziyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimin içki içtiğini öğrendim
- Konu Sahibi Freelady
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- alkol içki içki içen erkek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.210
- 133
- 40
Icki icmesi benim icin buyuk bi sorun nasil bosveririmiçkiyi boşver de sakladığı şey herneyse onu öğrenmek için sakın bir şey söyleme sessizce takipte kal. ..
- 16 Ekim 2018
- 1.837
- 3.462
- 133
- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.568
- 298
Icki içmesi sizin için neden büyük bir sorun?
Size şiddet mi uyguluyor? Evine bakmıyor mu? Size hakaret falan mı ediyor?
Içki içmek olağanüstü seylere sebebiyet mi veriyor yani ?
Esinizin özelini karıştırmanız hiç hoş değil.
Konuştuğu kişi de evli bir arkadaşı. Güvenmiyorsunuz demek ki eşinize ,öyle ise takipte kalın
Konuştuğu kişi de evli bir arkadaşı. Güvenmiyorsunuz demek ki eşinize ,öyle ise takipte kalın
Bunun bi sebebini oldunu dusunmuyor degildim ama icki hic aklima gelmedi ve anladgm kadaryla baska seylerde varHer gece evli bir adamın 11-12 lere kadar arkadaşları ile takılıp durması,başlı başına bir sorun zaten bana göre.Her gece ne demeye gidilirki dışarıya.İyi bir iş için olmasa gerek.
- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
Evet guvenmiyorum ve benim icin de buyuk bi sorun kimine gore hafif bsy olabilir bana gore buyuk kisiden kisiye degisir, eger ozeli konusuna gelincede sizinde esinizin sizden gizli kapakli isler yaptinu dusunseniz sizde aynisini yapardinizIcki içmesi sizin için neden büyük bir sorun?
- 25 Şubat 2018
- 13.066
- 75.474
- 548
Evli bir adam ne demeye her gece arkadaşlarıyla vakit geçirir, niye müsade ediyorsunuz buna? Eşimin içki içmesi benim içinde çok büyük sorun olurdu, takip etme kısmını doğru bulmuyorum açıkçası ama aldatma gibi bir durumdan şüpheleniyorsanız da bunu nasıl ispat edersiniz başka türlü bilmiyorum.
Izin vermiyorm tabiki bende istemiyorum beni dinleniyor aldatmadan supheleniyorum birazda o yuzden gerigirdm bunu yapmak zorundayim ama suan konusmalmym bilmyrmEvli bir adam ne demeye her gece arkadaşlarıyla vakit geçirir, niye müsade ediyorsunuz buna? Eşimin içki içmesi benim içinde çok büyük sorun olurdu, takip etme kısmını doğru bulmuyorum açıkçası ama aldatma gibi bir durumdan şüpheleniyorsanız da bunu nasıl ispat edersiniz başka türlü bilmiyorum.
- 15 Mart 2011
- 2.466
- 754
- 363
Bu tarz şeyleri kurcalayıp mutlu sonuca ulaşanı nerde görülmüş?
Ne olursa olsun sonuç size üzecek ya hesabı kapatın hiç bişey söylemeyin çünkü bu sefer daha da gizli yapacak, yada takipte kalıp merakınızı giderecek bi açık yakalayın her iki türlüsü de üzer ne diyim iki ucu çoklu denklem allah kolaylık versin..
Ne olursa olsun sonuç size üzecek ya hesabı kapatın hiç bişey söylemeyin çünkü bu sefer daha da gizli yapacak, yada takipte kalıp merakınızı giderecek bi açık yakalayın her iki türlüsü de üzer ne diyim iki ucu çoklu denklem allah kolaylık versin..
- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.646
- 598
- 7 Aralık 2018
- 6.807
- 17.708
- 248
- 27
- 16 Eylül 2018
- 234
- 339
- 103
- 27
Burada sorun her gece sen olmadan 11-12ye kadar arkadaşlarıyla takılması. Çok sıkıcı ve aynı zamanda aşağılayacı bir şey.
Ama şunda da haklısın, değerleriniz bir anda uyuşmuyorsa çok sinir bozucu o da. Benim de eşim evlenince bir anda içmemeye başlarsa ve bir daha içmicem falan dese kesinlikle sıkıntı olurdu.
Ama şunda da haklısın, değerleriniz bir anda uyuşmuyorsa çok sinir bozucu o da. Benim de eşim evlenince bir anda içmemeye başlarsa ve bir daha içmicem falan dese kesinlikle sıkıntı olurdu.
Hayir tabikide zaten en basli sorun o ne yaptiysam cozemedimSizin sorununuz her gece arkadaşlarıyla 11-12lere kadar takılması değil de arkadaşlarıyla içki içmesi mi? Yanlış mı anlamışım?