• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eşimin Hesabı fakat ben yazıcam bugün

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

elifbosna

Her gecenin bir güneşi var
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2021
8
3
1
32
İstanbul
ben Burak Bu siteye üyeliği eşim için ben açmıştım hoş ondan çok ben takip ediyorum sizleri ve tecrübelerinizi 5 yıldır evliyiz ve eşimde polikistik over bende varikosel olmasına rağmen hiç bir tedavi yöntemi olmadan eşim hamile kaldı.
Ben elimden geldiğince yardımcı oluyorum ona köpeğimizle ben ilgileniyorum yemekleri ve bulaşıkları bazen ben hallediyorum evi yaklaşık 2 haftadır ben temizliyorum hoş daha öncede genelde ben temizledim =) elimden geldiğince yani
size sormak istediğim şeyler 1.si bu dönemde çok alıngan bu normal mi 2.si ben babamı çok sevmeme rağmen çok üzerdim onu hep düşünüyorum iyi bir baba olabilcekmiyim maddi manevi ona babalığı hakkı ile yapabilecek miyim bunları düşünmem normal mi?
şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için

açabilir tabiki ama ben çok üstüne düşüyorum bu yüzden üşengeç yıllardır sizi takip ediyor üyeliği yoktu bende açtım

alıngan olması normal .
Şimdiden iyi bir baba olabilecekmiyim diye düşünüyorsanız, evet iyi bir baba olacaksınız anlamına gelir .
He bir de başkasının hesabından yazmak yasak 🚫😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X