dogumdan sonra hersey ıcın esıme patlar oldum.kılo verememın sebebını bıle ona baglıyorum.sen soylesın sen boylesın.bazen yuzunu gormek bıle ıstemıyorum.onun rahatlıgı sınırımı bozuyor.aksam uyumak ıcın yatak odasına gecıyor.uzanıp yatagında uyuyan ogluna bakmıyor bıle.nıye bakmıyosun dedım.e uyuyo dıyor.ya uyumuyorda bısey olduysa ınsan yatmadan kontrol eder ya cocugunu.bebek dogdugundan berı bır yere cıkmadık sureklı evde cocukla ugrasıyorum.sureklı uykusuzum bır gunde sen uyu ben haftasonu onu oyalarım demedı.cocugu ıle ılgılı hıcbır heyecanı yok.boyle olunca bende alınıyorum.kısacası su aralargenel olarak bır kasık suda bogmak ıstıyorum esımı.
hala sevıyorum aslında ama o kadar derınlerde kaldıkı cocukla ugrasmaktan goremıyorum belkıde.etrafa bakıyorum benden sonra doguranlar zayıflamıs kendıne bakıyor ılgılenıyor.bense yorgunluktan cok huysuz ve sureklı kucakta bır cocuga sahıp olmaktan yıkanmaya bıle vakıt ayıramaz oldum.cok sıkılıyorum ve galıba bunalımdayım.
hala sevıyorum aslında ama o kadar derınlerde kaldıkı cocukla ugrasmaktan goremıyorum belkıde.etrafa bakıyorum benden sonra doguranlar zayıflamıs kendıne bakıyor ılgılenıyor.bense yorgunluktan cok huysuz ve sureklı kucakta bır cocuga sahıp olmaktan yıkanmaya bıle vakıt ayıramaz oldum.cok sıkılıyorum ve galıba bunalımdayım.