- 11 Aralık 2018
- 39.629
- 245.578
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
Neden ve nasıl evlendiniz? Boşanmayı düşünmez misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de onu umursamamak istiyorum. Kendisi çıkıp çıkıp gidebiliyor ben arkasından bakıyorum. Bulunduğumuz şehirde kimsem yok. Beni cok yalnız bıraktı duygularıma ortak olmadı. Şimdi bile dışarda. Hayatımı zindan ediyorsun dedi gitti.İçinde bulunduğunuz durumu analiz edebilmeniz çok güzel...
Burda mesleği, desteği her imkanı olmasına rağmen
umutsuz vaka olanlara kıyasla sizi daha kurtarılabilir gördüm.
NedenSiz hayatı kendinize zindan ediyorsunuz
Şu sözlerin peşine defol git yatmaya da gelme diyoruz kendisinebenim görevim sadece evi geçindirmek, sen görevini yapıyorsun, diğer kadınlar gezip eğleniyor mu sanıyorsun, hayatımı zindan ediyorsun, ben gidiyorum, beni böyle darlarsan eve sadece yatmaya gelirim’
Canım o bütçesini bakıcıya ayiramiyorsa sen ayır. Iyi bir iş bulup bakiciyida temizlikciyide tutarsın sende evde sıkılmaktansa kendi ayaklarının uzerinde durmak için bi adım atarsin hem belli olmaz bu işler boşanmaya kadar gidebilir en azından boşanırsan da sudan çıkmış balığa dönmezsin ki bence kendi ayakların üzerinde durursan kararlı olursan sosyalleşirsen bu sefer eşin senin peşinden koşarEkstra parasını araba hobisi için harcıyor. Yani yardımcı için ekstra bütçe ayırmıyor onu gereksiz görüyor. Yani 5 yılda 100.000 lira rahat arabasına gitmiştir