Hayır gerekmez tabi ki.erkek değilim. ikna etmem mi gerekir bilemedim.
Hayır gerekmez tabi ki.
Sezgisel birşey yanlışta olabilir.
Hem erkeklerin de sıkıntıları var ben çok garipsemiyorum bu durumu .
Nooooo durma kaççç
Hayatta adam olmaz hayattaa
Yalniz degil misim demek ki. Sanki bir erkek anlatiyor hissi verdi bana daÖncelikle geçmiş olsun..
Sanki erkek üye havası sezdim sizde..
Her neyse..
Eşinizin ciddi anlamda , uzman yardımına ihtiyacı var.
Tabi sizin de..
Birlikte gidip tedavi olmalisiniz.
Yoksa ayrılmak en iyisi olabilir.
Anne evine dönmek, hayallerinin yıkılmasından, hakaret ve şiddet görmekten daha kötü olamaz diye düşünüyorum.eşimin yalanlarindan rahatsiz olan birisiyim. yani yazdiklarimda bir yalan yok. çalisiyor olmama ragmen, boşanmaktan yine de korkan bir kadınım. ailemi üzmekten, anne evine geri donmekten..
Nasil bi olay yasadiniz ki evliliginizin 2. gununde kocaniza vurdunuz ?
Birbirinize vurmayin...hastalik teshisini doktor koyar ancak ....ayrica hastalik tanisi konulsada bunu kabul etmeyecek...cokmu asiksiniz gidemiyorsunuzSizce bu uc noktalarda gidip gelmeler, yalan söylemeler, aşırı öfkeli tepkiler bir hastalık belirtisi mi?
Kadınlar çok akıllı gerçekten.Yalniz degil misim demek ki. Sanki bir erkek anlatiyor hissi verdi bana da
beni baskalarinin yaninda rencide etmeye calismisti, dalga gecer gibi. ben de yalnizken vurdum. dogru bir sey degildi. ama oncesinde baskalarini yaninda tartismayalim diye karar almistik. ki sonra o da bana fazlasiyla canimi acitarak karsilik vermisti. yine sonrasinda bu olayi asmistik..
Karısını mı yazıyor yoksa karısının gözünden kendisini mi? Kafam karıştı şimdi benim de
Yalniz degil misim demek ki. Sanki bir erkek anlatiyor hissi verdi bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?