Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar cok karmasığım.eşim cok sevecen cok iyi niyetli.hem de bir erkeğn olamayacagı kadar.o nedenle korkuyorum acaba bunun altında baska bir sey mi yatıyor.yani ne bilim hani uzmanlar felan diyo ya..eşiniz aldatıyorsa sizi cok ilgili cok tatlı davranır diye...gerci evlendigimizden beri öleydi ama...sadece kıskanclığında azalma hissediyorum bana karsı.ewet mesela bu bnm kafamı cok karıstırıyor.
gecenlerde kredi kartı harcamamı abartmısım.olsun canım,ben kimin için çalısıyorum karım için.dedi.cok sevindim hep öle der zaten sorun yapmaz.öle cok maas alan biri diil ama gönlü zengin.kaydirigubbakcemile3 hayatımın en doru kararı der bnm için.
ama işte ilk aylarımızda cok kıskanırdı beni şimdiyse cok az hatta baya az...gecenlerde msndeyim eşim de yanımda.eski bir arkadasım ' lizzie,seninle tanısmayı cok istiyorum.yakın zamanda istanbula gelicem mümkün olur mu oturup konusmamız ' dedi.eşim, sadece sil onu dedi.ben olsam kıyametler kopardı kızlar yaaaa.kötükedihüso
bi de iş yerinden hep bir iki saat sonra gelio evimiz cok yakın halbuki.15 dk felan aramız.özel sektör oldugu için memuriyet gibi diil cnm dio iş kalıo bitirmek zorundasın dio..fisfisfis bu kötü bişi mi kızlar sizce.sizin eşiniz tam vaktinde gelir mi?
işte böle kızlar eşim benden para felan sakınmaz.oldugu halde bile yine verir.ev aldıgımızda üstüme yapmak istedgni biliyrm.en iyi yerlere götürmek ister,götürür elinden geldigince...arada bi kaynanalık yapar dırdırlanır,dolapta bazen yemekleri unutuyorum da.'küf nasıl bir canlı onu mu merak ediosun hayatım 'demişti bi keresindedelikafadulden
yani acıkcası su ana kadar ne bagırdı,ne vurdu ne hakaret etti.hep beni mutlu etmek istio.karıma daha iyi bir hayat sunmak istiyorum der hep.küçük seylerden mutlu olur.tesekkür eder gömleğini ütüledgm için.ama kıskanclığımız ilk aylardakine nazaran düşüşte ben de kıskanılmak istiyorum kızlar.bi de şu işten bir iki saat geç gelme durumu beni üzüosizce nasıl bnm durumum?fazla iyi degilmi bir erkek için?yani ii hoş güzel de..acaba hepsi bir aldatma olayını gizlemek için mi... senağlama ne dersiniz......:1no2: