Eşimin grup fantazisi hayalde gercekde yok.

+18 bölümündeki konu başlıklarını görmesin de; diğer konularda sorun yok.

Pardon?
Boşanmak üzere olduğu insanla cinsel hayatı olan,
sapkınlıklarına eşlik eden siz değil misiniz?
Yahu şuan birlikde olmuoz öncesinden bahsediorum ben .

+18 bölümündeki konu başlıklarını görmesin de; diğer konularda sorun yok.
O konuları okumuyorum artık. Ne yapalım, Mahmut abiler de içindeki dişil enerjiyi törpülesinler :)
Diğer gerçek kadın konuları da jinekoloji ya da psikiyatri biliminin konusu zaten, beni aşar:)

Gerçekten 38 yaşında mısınız ? Anneler kulübü üyesisiniz; kaç çocuğunuz var ?
Hani çocuğu yoktu ben mi karıştırdım. Az önce iyi olacaksınız diye telkinler verdim ben bu konu sahibine

siz gerçek misiniz? mahalle yanmış bitmiş siz sarışın minyon bakımlı diyorsunuz
Valla dün gece sabaha kdr sinirden uyumadigimdan olablr. Mide ve kalp ağrısı cekiorum

Çocuk niye anneannede kalıyor? Siz annesi değil misiniz?
çocuğu 10 küsur yaşlarındayken bu adamla tanışmış ve çocuk düzenini bozmak istememiş. anne evine ikinci ke dönmek ağır geliyor diyen konu sahibinin kızına annannesi bakıyormuş meğer

çocuğu 10 küsur yaşlarındayken bu adamla tanışmış ve çocuk düzenini bozmak istememiş. anne evine ikinci ke dönmek ağır geliyor diyen konu sahibinin kızına annannesi bakıyormuş meğer
Ay bu o üye mi? O zamanda sinir olmuştum çocuğu bırakıp kocaya gitti diye. Göz ardı edeyim en iyisi.

Bi playboyla evlenirsen sonun bu olur

Sırf isteksizleşiyor diye buna ayak uydurmak zorunda değilsiniz. Eşini kıskanmayana ne denir şimdi burda söylemiyim

Bsnce sizde farklı Bi fantazi sunun mesela seni x kişisinin düldülü sana arkadan girince hayal ediyorum çok zevk alıyorum diyin bakalım ne yapacak

Bence kırbaç alın sekste kırbacı seviyorum seni kurbaçlsmak hoşuma gidiyor diyin hıncınızı almış olursunuz

Sapıklık konu açacak bir durum yok. Dehleyin sapık, namussuz adamı.

Sana diyorum Mahmut abi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…