- 25 Mart 2019
- 271
- 296
- Konu Sahibi ayyuzlum01
İyi aksamlar. Eşim bana göre fazlaca harcama yapıyor. Özellikle hazır gıdalara bayılır. Evde komposto şu bu içecek var. Gider hazır içecek alır. Gecen degsiik bi icecek almis hic icemedik ici bildigin glikoz surubu ve boya yazıyor üstünde.
Şimdi ramazan ayındayız diye ilk gün tatlı baklava almış 70 liraya o bitti bugün yine almış. Birlikte yeriz dedim diyor.
Yine geçen yemek yapma sipariş veriyim dedi 150 tllklahmacun kebap vs aldık. Bıkac gün sonra yine sipariş verelim der. Ben onun canı istemiştir diye bsy demiyorum.
Bir de evde iki kişiyiz.4 kişilik aile kadsr gıda harcaması yapıyoruz. Ben eve sebze meyve et almayalım demiyorum ama eşim hazır şeylere düşkün
Esimin kilosu fazla 86 kilo benim de boyuma göre fazla kilom 65.
sağlıksız geliyor bunlar ve maddi olarak bana göre fazlaca.
Şimdi ramazan ayındayız diye ilk gün tatlı baklava almış 70 liraya o bitti bugün yine almış. Birlikte yeriz dedim diyor.
Yine geçen yemek yapma sipariş veriyim dedi 150 tllklahmacun kebap vs aldık. Bıkac gün sonra yine sipariş verelim der. Ben onun canı istemiştir diye bsy demiyorum.
Bir de evde iki kişiyiz.4 kişilik aile kadsr gıda harcaması yapıyoruz. Ben eve sebze meyve et almayalım demiyorum ama eşim hazır şeylere düşkün
Esimin kilosu fazla 86 kilo benim de boyuma göre fazla kilom 65.
sağlıksız geliyor bunlar ve maddi olarak bana göre fazlaca.