- 1 Kasım 2012
- 11.302
- 25.887
- 798
- 35
- Konu Sahibi BratzGirl_
-
Ifsa edildigini hatirliyorum ama sokak hayvanlari konusunu hatirlayamadimBu kadini daha sonra kazen ifsa etmemismiydi?bir sürü üyeligi vardi. Hatta birtane üyeliginde sokak hayvanlari zehirlememiz gerekiyor falan diyordu galiba? Karistiriyor da olabilirim.
Aslında bir mesleği olmayan herkes bu konularda uzman zaten maşallahbenimde mesleğim var kalıcı makyaj / estetisyenlik + protez tırnak eğitimlerim var gayette başarılıyım bu konularda
Bir şey daha eminiz canım kesin başarılı olduğundan eh sonuçta kolay değil ayırma işleri sanırım..benimde mesleğim var kalıcı makyaj / estetisyenlik + protez tırnak eğitimlerim var gayette başarılıyım bu konularda
Bise dicektimde neyseYa şu hikayenin sonunda biz bile hamile çıkabiliriz koru kendini
Ölüsü olan üç gün ağlar, delisi olan her gün ağlar. Aileye şimdiden sabır diliyorum. Kocaya kaçmasın bu çığırsız diye razı gelmişlerdir, baksana terelelli, ben istedikten sonra ne düşündüklerinin ne önemi var diyor. Ailesine diyor.Bak şu kurduğun cümle bile o kadar celiski dolu ki ,herif çıtır seviyor demek ki.Yarin öbür gün sen de eskiyeceksin ve senin pasazade yeni citirlara yelken açacak.O zaman da o fikirlerini önemsemediğin ailen kucak açacak sana.
benim ona nasıl bi cevap vericeğimi bilmeden boşanma riskini sırf benim için göze almaz diye düşünüyorum öncesindede ilişkim asla ve asla yoktu bunu inatla söyliycem
o dediklerinden olmayacağımı o kadar iyi biliyoki
Bu güzellik uzmanlığı sertifikalarını b*mde mi satıyorlar ya, önüne gelen güzellik uzmanı olmuş.Aslında bir mesleği olmayan herkes bu konularda uzman zaten maşallah
Ah ben bunu cikaramadim bakBenim de aklıma Dilek geldi. Onun kocasının çocuğunu da eski karısı istemiyordu, kadının ruhsal hastalığı vardı.
Yarın boşancam ama ailem sahip çıkmıyo diye zırlar.Ölüsü olan üç gün ağlar, delisi olan her gün ağlar. Aileye şimdiden sabır diliyorum. Kocaya kaçmasın bu çığırsız diye razı gelmişlerdir, baksana terelelli, ben istedikten sonra ne düşündüklerinin ne önemi var diyor. Ailesine diyor.
benimde mesleğim var kalıcı makyaj / estetisyenlik + protez tırnak eğitimlerim var gayette başarılıyım bu konularda
Evet ya bu yaş grubunda okumamış genç kızların hepsi güzellik uzmanı, bedava dağıtıyor olabilirler.Bu güzellik uzmanlığı sertifikalarını b*mde mi satıyorlar ya, önüne gelen güzellik uzmanı olmuş.
Katip imam nikahliyim diyen bir kız vardı,18 yaşındayım ve güzellik uzmanıyım falan diyordu.Üstüne basa basa eşim diyordu ama herif başkasıyla evliydi ve adamın tir şoförü olduğunu söylemişti.O olabilir mi sence?Benim de aklıma Dilek geldi. Onun kocasının çocuğunu da eski karısı istemiyordu, kadının ruhsal hastalığı vardı.
Ozelden yazarsam ban yemeyiz demiÇatlarım özele yaz
Ahahahah o da mümkün.Katip imam nikahliyim diyen bir kız vardı,18 yaşındayım ve güzellik uzmanıyım falan diyordu.Üstüne basa basa eşim diyordu ama herif başkasıyla evliydi ve adamın tir şoförü olduğunu söylemişti.O olabilir mi sence?
o dilek ben değilimBenim de aklıma Dilek geldi. Onun kocasının çocuğunu da eski karısı istemiyordu, kadının ruhsal hastalığı vardı.
Döneriz üç beş güne nasipOzelden yazarsam ban yemeyiz demi
Eşin tir şoförü müo dilek ben değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?