- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
- Konu Sahibi atalente35
Aynısını yasamıssınız, semt yazmaları kötüAynen semt adı sonra twitter diye aramış
Ne desem bilmiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynısını yasamıssınız, semt yazmaları kötüAynen semt adı sonra twitter diye aramış
Bu koca belli ki vukuatlıAynisini dusundum okurken safmiyim dedim hatta kendikendime :) esim ben evde yokken dus alsa hayatta boyle bir sey aklima gelmez :)
Ben beklerim hemen söylemem iyi bi konuşma planı yapıp en uygun yerde burnundan getiririm. Bunları hatırladın mı diye. Ya da doğrudan neden eskort arama ihtiyacı duydun derim sakin bir ses tonu ve sinirli bir yüz ifadesiyleAslında benim buraya konu acmam nasıl tepki vermem gerektiğini bilmemem şuan mantıklı düşünemiyorum siz olsaniz
Şu hala bak ben sinirden uyuamıyorum başıma ağrı girdi o kendini yaya yaya uyuyoAynısını yasamıssınız, semt yazmaları kötü
Ne desem bilmiyorum![]()
Iste böyle fikre ihtiyacım var zaten bunu sormak için konu açtım bende böyle yapmayı düşünüyorumBen beklerim hemen söylemem iyi bi konuşma planı yapıp en uygun yerde burnundan getiririm. Bunları hatırladın mı diye. Ya da doğrudan neden eskort arama ihtiyacı duydun derim sakin bir ses tonu ve sinirli bir yüz ifadesiyle
Safız vallaha aklımın ucundan geçmez benimde :) şimdi hep aklıma bu konu gelir kesin adam ben olmadan duş alınca :)Aynisini dusundum okurken safmiyim dedim hatta kendikendime :) esim ben evde yokken dus alsa hayatta boyle bir sey aklima gelmez :)
Sordugunuzda "meraktandı" falan derse, semt adını neden yazdın peki diyinŞu hala bak ben sinirden uyuamıyorum başıma ağrı girdi o kendini yaya yaya uyuyo
Zaten yakınlardaki semtleri aramış bende baktım tam bi rezaletSordugunuzda "meraktandı" falan derse, semt adını neden yazdın peki diyin
En cok yasadıkları semtin isminiyazmalarına takılıyorum
Boşanmayı düşünmüyorum sogudummu?evet hemde fazlasıyla ama utansın istiyorum hatasının farkına varsın ama bunu nasıl yapicam bilmiyorum
Aslında aklı başına gelsin diye bırakıp gitmek isterdim ama annemin derdi başından aşkın birde bana üzülsün istemem oyuzden yapabileceğim tek şey hesap sormamBosanmayacaksan utansin vs diye kalkip bildiklerini ortaya dökme bence. Senin sandigin gibi utanip yerin dibine gececgini filan sanmiyorum aksine bir sure sonra nasilsa ogrendiginde sorun cikartmadin bikac söylenip kapattin diye devam eder ayni seylere...
Nerdeeeee boğazından kesilen bir kadın daha eklenirdi listeye.Hata değil ki. Adam bilerek para karşiliği seks yaşadi. Aynisini sen yapsan, adam senin utanmanimi bekler yoksa boşanirmiydi?
Safız vallaha aklımın ucundan geçmez benimde :) şimdi hep aklıma bu konu gelir kesin adam ben olmadan duş alınca :)
Niye ki? Ben sabah akşam alırım. Eşim buna takılsaydı sağlam tartışırdık.Yanliz eş kişisi zaten sabahta duş almiş. Yani aksam duş almasi tuhaf değil. Günde 2 defa duş almasi tuhaf oldu.
Bağıra çağıra sormayın sakin ve ciddi olunca daha çok korkuyorlar. Olayın ne kadar kötü bir şey olduğunu idrak etsin.Iste böyle fikre ihtiyacım var zaten bunu sormak için konu açtım bende böyle yapmayı düşünüyorum
Evet mesajıma bu cevabı verdi zaten konu sahibiYanliz eş kişisi zaten sabahta duş almiş. Yani aksam duş almasi tuhaf değil. Günde 2 defa duş almasi tuhaf oldu.
A
Aslında aklı başına gelsin diye bırakıp gitmek isterdim ama annemin derdi başından aşkın birde bana üzülsün istemem oyuzden yapabileceğim tek şey hesap sormam
Yanliz eş kişisi zaten sabahta duşIste sürekli almadığı için yani öyle bi takıntısı olsa zaten sormamNiye ki? Ben sabah akşam alırım. Eşim buna takılsaydı sağlam tartışırdık.
Nerdeeeee boğazından kesilen bir kadın daha eklenirdi listeye.
Boşanmak için söylemedim ben, kadın aldatsaydı öyle olurdu dedim.o halde kadinlar mecburen herşeyi yutsunlarmi? Erkeklerin şiddet uyguladiklari yerde, en azindan kadinlarda boşanabilir.
Tabiki öyle ama benim konum bu değil şuano halde kadinlar mecburen herşeyi yutsunlarmi? Erkeklerin şiddet uyguladiklari yerde, en azindan kadinlarda boşanabilir.