• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin eski sevgilisiyle görüşen görümce

Benim görümcem de eşimin eski sevgilisi ile görüşüyor.
Hatta bahsetmşti eşime. " xxxx de atanamadı şu puanı aldı ama olmadı" falan diye.
Kıskanıyor bence beni huzursuz etmeye çalışıyor
Umursamıyorum açıkçası eşimden yana içim rahat
Ama sizinki gemi azıya almış bence hesabınız çalındı numarası yapıp görümceye ve ex sevgiliye engeli basın

Kesinlikle abartmiyorsun. Bune saygısızlık ben olsam asla görüşmem tabi uyardiktan sonra benimde kardesimin evlenmeden önce vardi sevgilisi ve sevdiğim de bir insandı ama kardeşim evlenince anında sildim ve görüşmeyi kestim saygimdan.. Hem belki o kizda rahatsiz olur ilerde ne gerek var baska arkadasmi kalmadı tobeler olsun
Aynen bende oyle ya hatta kardesim evli bile degil bi cocukla cikiyordu efendi biseydi severdim ama suan ki sevgilisine saygisizlik olur diye aninda selamlasmayi bile kestim insanlari huzursuz etmeye ne gerek var ama demi

Benim görümcem de eşimin eski sevgilisi ile görüşüyor.
Hatta bahsetmşti eşime. " xxxx de atanamadı şu puanı aldı ama olmadı" falan diye.
Kıskanıyor bence beni huzursuz etmeye çalışıyor
Umursamıyorum açıkçası eşimden yana içim rahat
Ama sizinki gemi azıya almış bence hesabınız çalındı numarası yapıp görümceye ve ex sevgiliye engeli basın
Benim tavrimi anladi zaten gorumce ne yaziyo ne cagiriyo direk cikarcam takipten de zaten

Canım benim fikrimce bilerek yapıyor yorum yap demesi bile o yüzden ama Sen sen ol eşini üzme bu nedenden dolayı hatta onunla bu konuyu bile konuşma neden eski sevgilisini ona hatırlatıyorsun ki olmuş bitmiş şey büyük bir aşk olsaydı bitmezdi bak şimdi seninle evli bence kv konuş uyarsın onu anca akıllanır arayı da serin tut
Kv onu uyarmaz bilakis kardeslerin arasini actin ne var bunda sana ne istedigiyle gorusur kizim der cikar

Kesinlikle abartmiyorsun. Bune saygısızlık ben olsam asla görüşmem tabi uyardiktan sonra benimde kardesimin evlenmeden önce vardi sevgilisi ve sevdiğim de bir insandı ama kardeşim evlenince anında sildim ve görüşmeyi kestim saygimdan.. Hem belki o kizda rahatsiz olur ilerde ne gerek var baska arkadasmi kalmadı tobeler olsun
Bundan 4 yil once nisanliyken uyardim insan olana bir kez soylenir nisan atma asamasina bile gelmistik sonra kapattim konuyu aradan 4 yil gecmis yine aynisini yapiyo uyari falan anlamaz o hatta lafi sana ne demeye bile getirir iyice cirkinlesir durum en iyisi direk silmek hayatimdan

bnm kv nişanlıyken beni evlerine cagırdı. eşimin eski sevgilisyle annesinide çağırmıs :işsiz:
orda bozuntuya vermedim ama sonradan uyarmıştm tekrarlanırsa bu kadar hoşgörülü olmam diye..

İyi de madem kızı bu kadar tanıyorsunuz ki onu da anlamıyorum bu eski sevgililerin adını sanını nasıl öğreniyorsunuz oturup erkek arkadaşınız benim şu isimde kız arkadaşım vardı diye geçmişin seceresini mi döküyor? hadi neyse madme görümce ekledi sizde gördünüz neden girip engellemediniz eğer engellerseniz istediği kadar görüceye yorum yapsın beğeni yapsın siz onun paylaşımlarını görmezsiniz bu kadar basit. Görümce sorunca da ben engelledim görmüyorum derdiniz öyle bir amacı varsa da kapanırdı kaldı ki kız evli yurtdışında yani eşinizle karşılaşma ihtimalleri bile yok görümcenin amacı ne olacak zaten yorum yapar mısın demeseydi de görecektiniz. Bu yüzden görüşmemek bence çok saçma

Ne problemli insanlar var yahu.
Benmde boyle b durumum oldu cok samimi idi gorumcem esimin eski kiz arkadasi ile ama bizim gorustgmzu duydugu an gorusmeyi kesti nisanlannca heryerden sildi felan. Sukrettim kendi gorumceme.

Sizinki cok fena ve eminim kasitli yapiyordur. Baskalarnn huzursuzlugundan mutsuzlugundan beslenmeye calisan b insan. Kesinlikle uzak dur.

bnm kv nişanlıyken beni evlerine cagırdı. eşimin eski sevgilisyle annesinide çağırmıs :işsiz:
orda bozuntuya vermedim ama sonradan uyarmıştm tekrarlanırsa bu kadar hoşgörülü olmam diye..
Ooo sinsiye bak. Ben olsam her yüzyüze geldiğimizde söylerdim böyle yapmıştın diye. Milletin yanında söylerdim utansın yerin dibine girsin diye.

Ooo sinsiye bak. Ben olsam her yüzyüze geldiğimizde söylerdim böyle yapmıştın diye. Milletin yanında söylerdim utansın yerin dibine girsin diye.
bnm kv cok güzel safa yatar canım laf soksan da hı der geçer yani :D

Bence bilerek yapıyor seni kızdırmak kendine de eğlence çıkartmak için. Muhattap olma ama önce sert bir şekilde uyar haddini bil de kesinlikle.

bence görümcenizle fazla muhatap olmayın eski şeyleride eşelemeyin olmuş bitmiş kimler kimleri sevdi sonra kimleri sevdik kimlerle evliyiz aman hayatınıza bakın...

Senin kv gorumce bildigin cadiymis canim yaa soka girdim

KIZLAR ESIM SABAH BU GERGINLIK FAZLA UZAMASIN TAMAM SEN HAKLISIN AMA ARANIZ ACILMASIN FALAN DEDI BENDE BU KONUDA BEN HAKLIYIM BU BANA YAPILMIS BI SAYGISIZLIK VE BILINCLI YAPTI DEDIM OLUR MU OYLE.SEY SEN ONU TANIMIYOR MUSUN HIC BILEREK YAPAR MI GERCEKTEN UNUTMUSTUR FALAN DEDI DIYELIM KI UNUTTU NORMAL MI YANI ONLA GORUSMESI DEDIM TABIKI DEGIL HAYATIM BEN BIR DAHA GORDUGUMDE ACICAM BU KONUYU ONA O KARDESIMSE SEN CANIMIN ICISIN BANA SECIM YAPTIRTMASINLAR SENI SECERIM AMA ARANIZ DUZELSIN ISTIYORUM ARTIK DEDI BENDE HAKLI OLAN BENIM VE ASLA ADIM ATMAM DEDIM TABIKI SEN ATMA O ATACAK AMA FALAN BENDE BISEY DEMEDIM ISE YOLLADIM

ESIM BARISMAMIZI ISTIYO AMA BEN YUZUNU BILE GORMEK ISTEMIYORUM O FESATIN ESIM BENI HAKLI BULUYO AMA BARIS FALAN DEYINCE DE BENIM SINIRLER ZIPLIYO SINIR OLDUM IYICE SANKI GORUSMEK ZORUNDAYIM ONUN KARDESIYLE YANI ARAMIZ KOTU OLSA NE OLACAK COK MU GEREKLI BIZIM YAKIN OLMAMIZ KENDISI GITSIN GORSUN AMA.ILLE BENDE GORUSEYIM ISTIYO ANLASILAN

Back