• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin eski sevgilisiyle görüşen görümce

Şükürler olsun görümcem melek gibi bişey. Bi an hayal ettim de Allah muhafaza.. görümcenle zorunlu olmadıkça görüşme bence gerizekalı mıdır nedir.

Sanırım çok kişi yaşamış.benim görümcede yaptı çünküçünkü ünv arkadaşını ayarayarlamiş abisine.Biz evlenince konuyu açıp kızı övdü ağzına tıktım lafı.sosyal medya hiç kullanıyorum eşimede kullanır mı yorum bir de kuzeniyle yakıştırmışlar zamanında.her akraba ayrı ayrı dökülüyor.kuzeni ben doğum yapınca yatılı bakıcı olmak istemişti bizim eve.üstelik kız nişanlıydı.hepsinden nefret ediyorum inan
Siz en azından lafını vermişsiniz.biz .k.validemgildeydik,huzursuzluk çıkmasın diye belli bile etmedim bu durumu hatta evime gelene kadar çok iyi davrandım.eve gelince eşimesordum hesabını ama hala unutamıyorum bu saygısızlığı,kaç kez denk geldim bu terbiyesizliklerine.

Neden nişanlıyken eşinizin hesabından kadına görüşelim yazıyorsunuz yahu?
Kadın da şuna bak nişanlı aklı hala bende diye düşünmüştür şimdi de senle dalga geçiyorlar işte görümceyle beraber.

Sanırım çok kişi yaşamış.benim görümcede yaptı çünküçünkü ünv arkadaşını ayarayarlamiş abisine.Biz evlenince konuyu açıp kızı övdü ağzına tıktım lafı.sosyal medya hiç kullanıyorum eşimede kullanır mı yorum bir de kuzeniyle yakıştırmışlar zamanında.her akraba ayrı ayrı dökülüyor.kuzeni ben doğum yapınca yatılı bakıcı olmak istemişti bizim eve.üstelik kız nişanlıydı.hepsinden nefret ediyorum inan
nasıl bir kansızlık bu inanılır gibi değil

Görümcen seni çok kıskanıyor çok net . Hiç öyle görmezden gel falan demeyeceğim . Doğrudan söyle abla senin benle Alıp veremediğin ne de

Bence fazla evham yapmışsınız sonuçta kadın da evlenmiş barklı mış çoluk çocuk sahibi olmuş. Hiç oralı olmazdım Bile ben olsaydım..

Kesinlikle ortalik karstirmak icin yapiyor ya da daha gercekci olursak sizi kucuk oyunlarla ayirmaya calisiyor tuzagina dusmeyin annesine soyleyin terbiyesini vermrzse siz verirsiniz

Bunun için eşinle aranı bozma, henüz ergenlikten çıkamamış görümcen suçlu olan.

Bence de haklisin. eşimin eski eşi akrabası olmasına rağmen, eski eşle sosyal medyada takiplesen kimseyi eklemedim . ekli olanlari çıkardım. bana bi zararı yok ama gerek de yok ... ne o rahatsız olsun ne de ben.

kızlar merhaba fazla uzun yazmayım istiyorum konunun en başı şöyle eşim benden çok önce birini sevmiş ama büyük bi aşk yani o yüzden bu kadar takıyorum. biz eşimle nişanlandıktan 2 gün sonra görümcem sosyal medyadan kızı ekledi ne olduysa biz nişanlanınca kıza dostluğu kabardı tartıştık falan kız yurt dışında evli çocuğu var yıllardır görmeyen görümcem biz nişanlanınca senle alakası yok dostluğum vardı dedi çıktı kapattım üstünü görmedim evlendik 3.5 yıl geçti

Geçenlerde bana rica etti fotomun altına yorum yapar mısın diye tabi abla dedim girdim o kadının yorumunu gördüm kalpler canımlar cicimler ve ben bunun bana artk bilinçli yapıldığını düşünmeye başladım hiç cvp vermedım görümce yazdı onun yorumunu mu gördün ay canım silmeyi unutmusum falan hiç yazmadım cunku yazarsam saygısızlıık yapacaktım

Tekrar yazdı senle alakası yok falan bana iyiliği oldu zamanında falan yahu kadın biz evlenince mi düştü dostlugun aklına eskıden nıye konusmuyodun bu arada eklemeyi unuttum o nişanlılık döneminde içime kurt düştü eşimin eski hesabından yazdım kadına görüşelim falan dedim hiç yok demedi yani evli barklı olmasına ragmen bu durumu görümceye bahsetmiştim sanırım hatırlamıyorum.

Eşime dedim kesinlikle görüşmem yeter bana yapılan bu saygısızlık dedim biraz surat yapacak gibi oldu vazgeçti aynısını benim kardeşim yapsa dedim tamam kapat konuyu dedi ama biliyorum ki eşimle aram açılacak gitmicem sen git falan dedikçe kv ile de tabi ne yapmalıyım kızlar şu durumda abartıyor muyum ben yoksa

pes yaa. insanlar ara bozmaktan zevk alıyor resmen bu nasıl iş. benim sorcağım eşin biliyor mu onun hesabından yazdğını biliyorsa ne dedi. ve bence sen git kayınvalidene görümcene bişey yokmuş gibi danran ki kudursun

Eskiden esime hadi gidelim gelmedi demesinler ara falan diyordum ama simdi esim ne zaman derse o zaman gitcem.kv lere bile esimde hic demez artik gidelim falan diye
Esinizde olsun sorumluluk.bu kadar sinir bozucu olduğunu sizin için,anlamasin görümceniz.sinir oluyorum böyle insanlara.

Normal degil zaten bencil size yemin ediyorum 1 cocuk dogurdu eve makine tutacagi zaman bile beni cagirdi o cocugu ben buyuttum evinin tuvaletine kadar temizledim yeri geldi ama simdi der nasilsa yardim ister vazgecemedigin dostlarin gelsin yurt disindan dicem
Neden onu dikkate alıp cevap veriosun ki istediği bu.ben olsam direk engelleyip insan yerine koymam

Neuin kafasini yasiyo gorumcen yaa? Kalplari canim cicimleri mi sokmaya calisiyor gozune bu neyin cabasi? Gorusmek istemedigine coook haklisin esinde bu konuda sana hak vermeli.. Ne kadar ucuz basit numaralar sana buyuk saygisizlik...

Sen niye kadina msj atiyorsun bi tuhafsin yani.Sosyl medya hesaplarinizi silin tavsiye ederim kafaniz cok rahatlar.Gorumce konusunda cok haklisin.Omur boyu gorusmemezlik olmaz sadece gordugunde soguk davran umursama o kadini.

Ay bu durumun aynısını evliliğimin ilk haftasında yaşamıştım. Görümcem kızı takip edip beğendiği için gönderileri hep keşfete düşüyordu. Bende eşime rahatsız olduğumu söylemiştim. Oda ablasına takipten çıkmasını söyledi. Kıyamet koptu tabi. Ara bozan gelin oldum. Kardeşiyle arasına girmiş oldum. Ağzına geleni söyledi bana. Sonra eşimle birbirlerine düştüler, aylarca konuşmadılar. Ve ben asla bi daha samimiyet kuramam dedim.

Sonuç: Hamileyken barıştık. Şuan iyi ki eşimle evlenmişimde ablam olmuş diyorum. Bunlar aslında çokta önemli şeyler değil. Bi kıvılcım aradaki bütün ilişkileri yakıp yok edebiliyor. Ama bağlarınız kuvvetliyken daha iyisiniz, daha mutlusunuz. Bence uzatmayın, huzur bozmayın. Kadın evli, eşinizinde umrunda değil. Boşverin.

Kizlar gec dondum kusura bakmayin disaridaydim bugun gunduz esimin isi o taraftayken gorumce hanim cagirmis esimi esimde 5 dk ugramis korkuyo simdi abisini kaybetmeye yalakalik yapiyo fesat

Kadina yazma olayinda da inanin hanimlar nisanliyken yaptim daha cocukluk akli 18 yasimi bile tam doldurmamistim tabijki sonradan esim olmadigini kendi kimligimi aciklamistim o kadina suan asla oyle bisey yapmam ne kendimi ne esimi kucuk dusurmem gorumceyle de gorusmeme karari aldin mecburi bayram seyran disinda gitmiycem fesatligiyla yalniz basina kalsin da gorsun gununu

Kesinlikle abartmiyorsun. Bune saygısızlık ben olsam asla görüşmem tabi uyardiktan sonra benimde kardesimin evlenmeden önce vardi sevgilisi ve sevdiğim de bir insandı ama kardeşim evlenince anında sildim ve görüşmeyi kestim saygimdan.. Hem belki o kizda rahatsiz olur ilerde ne gerek var baska arkadasmi kalmadı tobeler olsun

Canım benim fikrimce bilerek yapıyor yorum yap demesi bile o yüzden ama Sen sen ol eşini üzme bu nedenden dolayı hatta onunla bu konuyu bile konuşma neden eski sevgilisini ona hatırlatıyorsun ki olmuş bitmiş şey büyük bir aşk olsaydı bitmezdi bak şimdi seninle evli bence kv konuş uyarsın onu anca akıllanır arayı da serin tut

Back