- 28 Mart 2014
- 1.018
- 30.767
- 508
- Konu Sahibi Blackangel95
-
Aman, kaç yaşında evlendin ki sen?Cocukluk iste 18 yasindayken yapmistim kimligimi acikladim tabi bi korktu korkma kocana soyleyecek degilim Allah seni islah etsin dedim esim sosyal medya kullanmiyo sevmez pek gormuyo allahtan ama belki gorumcem diyo telefonda falan guvenemiyorum haber getirip goturur belki
Hahahaha aslinda yapcan varya rezil olurduyorum at ne ya hu... kasıtlı yapmış.
"tamam istediğin yorumu attım" yazardım fotonun altına. görümce değil görümcek
Esim de giriyo ya silmeyi unuttum o yuzden falan dedi ama belki de ben cok geri kafaliyim her turlu gorusmesi beni rahatsiz etti cunku gorumcemle biz akrabayiz ve dostlugumuz da vardi her isine kostum her derdinde yaninda oldum ama onunla konusmasi cok sinirlendirdi beniNormal şartlarda görümceniz sizi rahatsız etmeyecek şekilde esinizin eski kız Arkadasıyla iletişim kurabilir buna karısamayız ama ben görümcenizin kesinlikle iyi niyetli oldugunu düşünmüyorum, bariz bir şekilde samimi olduklarını gözünüze sokmaya çalışmış.
Bundan sonra mesafeli olmanız iki taraf içinde iyi olacaktır yoksa sizi psikolojik olarak yormaya devam eder bu tipte bir insan.
Eşin kızla görüşmediği sürece sorun yok. Mecburi durumlarda görümcenle görüş sanki hep sevdiklerimizle mi görüşyoruzkızlar merhaba fazla uzun yazmayım istiyorum konunun en başı şöyle eşim benden çok önce birini sevmiş ama büyük bi aşk yani o yüzden bu kadar takıyorum. biz eşimle nişanlandıktan 2 gün sonra görümcem sosyal medyadan kızı ekledi ne olduysa biz nişanlanınca kıza dostluğu kabardı tartıştık falan kız yurt dışında evli çocuğu var yıllardır görmeyen görümcem biz nişanlanınca senle alakası yok dostluğum vardı dedi çıktı kapattım üstünü görmedim evlendik 3.5 yıl geçti
Geçenlerde bana rica etti fotomun altına yorum yapar mısın diye tabi abla dedim girdim o kadının yorumunu gördüm kalpler canımlar cicimler ve ben bunun bana artk bilinçli yapıldığını düşünmeye başladım hiç cvp vermedım görümce yazdı onun yorumunu mu gördün ay canım silmeyi unutmusum falan hiç yazmadım cunku yazarsam saygısızlıık yapacaktım
Tekrar yazdı senle alakası yok falan bana iyiliği oldu zamanında falan yahu kadın biz evlenince mi düştü dostlugun aklına eskıden nıye konusmuyodun bu arada eklemeyi unuttum o nişanlılık döneminde içime kurt düştü eşimin eski hesabından yazdım kadına görüşelim falan dedim hiç yok demedi yani evli barklı olmasına ragmen bu durumu görümceye bahsetmiştim sanırım hatırlamıyorum.
Eşime dedim kesinlikle görüşmem yeter bana yapılan bu saygısızlık dedim biraz surat yapacak gibi oldu vazgeçti aynısını benim kardeşim yapsa dedim tamam kapat konuyu dedi ama biliyorum ki eşimle aram açılacak gitmicem sen git falan dedikçe kv ile de tabi ne yapmalıyım kızlar şu durumda abartıyor muyum ben yoksa
Sorma 18 de nisanlandim 9 ay sonra evlendim 19 bile degildim yaniAman, kaç yaşında evlendin ki sen?prim verme görümceye falan, en doğrusu hiç sosyal medya falan uğraşmaman, şu saçmalıklara muhatap kalmaman.
çok sevindim sizin adınıza.. eşinizin düzelmesi herşeyden önemli kapınızı kapattığınızda herkes dışarıda..Esim cok duzeldi cok sukur ailesine bile en son ne zaman gittik hatirlamiyorum bana vakit ayiriyo anlayis gostermeye calisiyo cok sukur ki o kotu gunleri geride biraktik cok tesekkur ederim
Insallah baska bisey istemiyorum insallah o da yasarİnşallah benzer birşey görümcenin başına gelir.
can sıkmak neymiş görür
engel koymadan önce böyle uyarmak da mantıklı seni sindiremediklerini baş edemeyeceklerini anlasınlar.o zaman direk görümceyi uyar. "böyle devam edersen seni engellemek zorunda kalıcam, abinin de haberi var bu durumdan. karı koca arasını açmayı istiyorsan sen bilirsin" diyebilirsin.
Geri kafalılıkla alakası yok sonucta gözüne gözüme sokulan bi görüşme var. Yani kim olursa olsun bu derece samimiyetten rahatsız olur. Eşinize ve size hiç bir sekilde yansıtmasa tamam çok konunun üzerinde durmayın derim ama bu baska, en güzeli uzak durmak.Esim de giriyo ya silmeyi unuttum o yuzden falan dedi ama belki de ben cok geri kafaliyim her turlu gorusmesi beni rahatsiz etti cunku gorumcemle biz akrabayiz ve dostlugumuz da vardi her isine kostum her derdinde yaninda oldum ama onunla konusmasi cok sinirlendirdi beni
Haklisiniz bencede engelleyim benden baska kimsesi yoktu gorumcemin bir tek esi bizimle gorusuyodu yapayalniz kalsinda anlasinçok sevindim sizin adınıza.. eşinizin düzelmesi herşeyden önemli kapınızı kapattığınızda herkes dışarıda..
inşallah en kısa zamanda evlat sahibide olabilirsiniz
rabbim gönlünüze göre versin..
görümcenizi takmayın boşverin sizin taktıgınızı gördükçe daha çok kudurur..
onlara en büyük ceza yok saymak umursamamak onlara inat eşinle mutlu olmak.. bas engeli gitsin =)
Yoo esime hic yuklenmedim senin ne sucun var dedim bu konu aramizda sorun olmadi cok sukur esime.surat falan yapmadim cunku yazik adamin hic sucu yok olmus bitmis bende yoktum hayatinda sonucta niye sevdin diye hesap soramam ama gorumce cildirtti beniNe olursa olsun. Esinizin bu durunda bir sucu yok. Görümcenizin profilini görüntülemeden silin. Gerekmedikce görüsmeyin ve size laf ederse cevabini geciktirmeden oturtun. Birseyini görmezsiniz. Diger bayana bir sözüm yok. Gecmis bitmis bir iliski sonunda ve evli.
Nisanlilik zamaninda konustum hani kizla gercekten arkadasligi falan olmadi kiz zaten kendinden de buyuk sizin gibi bir durum degil ama olsada yine de anlayis gosteremezdim heralde sanirim.fazla hassasimyani hassas meseleler. kardesim benim kiz arkadaslarimdan biriyle guzel bi ask yasadi bi sure. ne iliskileri doneminde biseylerine karistim, ne karsi ciktim ne de onayladim. derken ayrildilar, ama ben bu kizla gayette gorusmeye devam ettim. bi sure sonra aramiza km mesafeleri girince daha az gorustuk. ama sosyal medyada hala takiplesiriz, yorumlasiriz filan. kardesim bu arada evlendi. gelinimizin boyle bir hassasiyet gosterebilecegi gecen arkadasimin bir yorumunuda aklima geldi, ama o kizdan haberi var mi bilmiyorum bile. konusu gecmiyor yani hic. moloz olmamak lazim gorumce olarak. gelinimizin rahatsiz olmasi icin bence bir sebeb yok, olursada aciklarim, gonlunu alirim, ama o eski arkadasimlada arama dahada cok mesafe koymam acikcasi.
gorumcenizin nispet yapma istegi arzusu dediginiz gibi gercekten dogru ise, ozaman konuyu onunla konusmalisin bence.
Ablama dedim ne kadar abartiyorsun konussun ne olcak falan dedi acaba ben mi yanlisim.diye sormak istedim demek ki anormallik bende degilmisKötü niyetli bir davranış başka açıklaması yok. Görümceniz apaçık üzülmenizi incinmenizi istiyor olmalı. Gereği kadar mesafe koymalı bence. Sosyal medya hesaplarını da kapatirsaniz (en azından belli bir süre) iyi olur sanki.
Amac sirf huzur bozmak iste kotulukten besleniyo bu insanlar Allah sana da sabir versin insallahSizinkinden daha arsız ve gereksiz bir görümcede bende var. Eşimin eski nişanlısıyla kavga etmiş. Çenesine kız dayanamamış, nişanı atmış. Ondan hiç bahsetmiyor. Biz evlendikten sonra başladı kardeşime şunu istedik buna baktık. Bakmış ama alamamissin iste. Annem diyor sen ona bakma. Bunu yapan kadın 50 yaşında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?