eşimin eski sevgilisiyle görüşen görümce

Normal şartlarda görümceniz sizi rahatsız etmeyecek şekilde esinizin eski kız Arkadasıyla iletişim kurabilir buna karısamayız ama ben görümcenizin kesinlikle iyi niyetli oldugunu düşünmüyorum, bariz bir şekilde samimi olduklarını gözünüze sokmaya çalışmış.

Bundan sonra mesafeli olmanız iki taraf içinde iyi olacaktır yoksa sizi psikolojik olarak yormaya devam eder bu tipte bir insan.

Aman, kaç yaşında evlendin ki sen? prim verme görümceye falan, en doğrusu hiç sosyal medya falan uğraşmaman, şu saçmalıklara muhatap kalmaman.

İnşallah benzer birşey görümcenin başına gelir.
can sıkmak neymiş görür

Ne olursa olsun. Esinizin bu durunda bir sucu yok. Görümcenizin profilini görüntülemeden silin. Gerekmedikce görüsmeyin ve size laf ederse cevabini geciktirmeden oturtun. Birseyini görmezsiniz. Diger bayana bir sözüm yok. Gecmis bitmis bir iliski sonunda ve evli.

Esim de giriyo ya silmeyi unuttum o yuzden falan dedi ama belki de ben cok geri kafaliyim her turlu gorusmesi beni rahatsiz etti cunku gorumcemle biz akrabayiz ve dostlugumuz da vardi her isine kostum her derdinde yaninda oldum ama onunla konusmasi cok sinirlendirdi beni

Eşin kızla görüşmediği sürece sorun yok. Mecburi durumlarda görümcenle görüş sanki hep sevdiklerimizle mi görüşyoruz

Esim cok duzeldi cok sukur ailesine bile en son ne zaman gittik hatirlamiyorum bana vakit ayiriyo anlayis gostermeye calisiyo cok sukur ki o kotu gunleri geride biraktik cok tesekkur ederim
çok sevindim sizin adınıza.. eşinizin düzelmesi herşeyden önemli kapınızı kapattığınızda herkes dışarıda..
inşallah en kısa zamanda evlat sahibide olabilirsiniz
rabbim gönlünüze göre versin..
görümcenizi takmayın boşverin sizin taktıgınızı gördükçe daha çok kudurur..
onlara en büyük ceza yok saymak umursamamak onlara inat eşinle mutlu olmak.. bas engeli gitsin =)

Geri kafalılıkla alakası yok sonucta gözüne gözüme sokulan bi görüşme var. Yani kim olursa olsun bu derece samimiyetten rahatsız olur. Eşinize ve size hiç bir sekilde yansıtmasa tamam çok konunun üzerinde durmayın derim ama bu baska, en güzeli uzak durmak.

Haklisiniz bencede engelleyim benden baska kimsesi yoktu gorumcemin bir tek esi bizimle gorusuyodu yapayalniz kalsinda anlasin

yani hassas meseleler. kardesim benim kiz arkadaslarimdan biriyle guzel bi ask yasadi bi sure. ne iliskileri doneminde biseylerine karistim, ne karsi ciktim ne de onayladim. derken ayrildilar, ama ben bu kizla gayette gorusmeye devam ettim. bi sure sonra aramiza km mesafeleri girince daha az gorustuk. ama sosyal medyada hala takiplesiriz, yorumlasiriz filan. kardesim bu arada evlendi. gelinimizin boyle bir hassasiyet gosterebilecegi gecen arkadasimin bir yorumunuda aklima geldi, ama o kizdan haberi var mi bilmiyorum bile. konusu gecmiyor yani hic. moloz olmamak lazim gorumce olarak. gelinimizin rahatsiz olmasi icin bence bir sebeb yok, olursada aciklarim, gonlunu alirim, ama o eski arkadasimlada arama dahada cok mesafe koymam acikcasi.

gorumcenizin nispet yapma istegi arzusu dediginiz gibi gercekten dogru ise, ozaman konuyu onunla konusmalisin bence.

Yoo esime hic yuklenmedim senin ne sucun var dedim bu konu aramizda sorun olmadi cok sukur esime.surat falan yapmadim cunku yazik adamin hic sucu yok olmus bitmis bende yoktum hayatinda sonucta niye sevdin diye hesap soramam ama gorumce cildirtti beni

Nisanlilik zamaninda konustum hani kizla gercekten arkadasligi falan olmadi kiz zaten kendinden de buyuk sizin gibi bir durum degil ama olsada yine de anlayis gosteremezdim heralde sanirim.fazla hassasim

Kötü niyetli bir davranış başka açıklaması yok. Görümceniz apaçık üzülmenizi incinmenizi istiyor olmalı. Gereği kadar mesafe koymalı bence. Sosyal medya hesaplarını da kapatirsaniz (en azından belli bir süre) iyi olur sanki.

Sizinkinden daha arsız ve gereksiz bir görümcede bende var. Eşimin eski nişanlısıyla kavga etmiş. Çenesine kız dayanamamış, nişanı atmış. Ondan hiç bahsetmiyor. Biz evlendikten sonra başladı kardeşime şunu istedik buna baktık. Bakmış ama alamamissin iste. Annem diyor sen ona bakma. Bunu yapan kadın 50 yaşında.

Ablama dedim ne kadar abartiyorsun konussun ne olcak falan dedi acaba ben mi yanlisim.diye sormak istedim demek ki anormallik bende degilmis

Amac sirf huzur bozmak iste kotulukten besleniyo bu insanlar Allah sana da sabir versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…