çok komik bir soru olmuş tabi ki hiç birşey olmamış gibi davranacaksın zaten olmamış kiherkese merhaba , benim derdim eşimin eski platonik sevgilisi..
eşim lise okurken bir kıza aşıkmış fakat malum üniversite hazırlıkları yüzünden kıza açılamamış.. sonra üniversiteyi kazanınca kıza açılmış fakat bu defa da kız kabul etmemiş..( bu arada kız kazananamış)
sebebi de: seni lisedeyken seviyordum fakat ünv kazanınca uzağa gittin seni hep özleyecem ve daha cok üzülecem ..demiş ve ilişki başlayamadan bitmiş..
şimdi ben bu kızla ortak arkadaşlar yüzünden karşılaşmak zorunda kalıyorum.. siz ne dersiniz?
her ne olursa olsun kızla karşılaşmayayım mı
yoksa aynı ortama girip haberrim yokmuş gibi davranıp umursamayayım mı
kesinlikle çok haklısınızay bu eskileri anlatmayın,dinlemeyın,anlatmasına ızın vermeyın,karıştırmayın,hep benynımızın bı tarafını kemırıyor
Eşinizin sizi sevdiğinden eminseniz hic bi sorun olmaz bence, sonucta onunla evlisiniz ve zafer sizinama mesela kaybetme korkusu insanda basında yaratır yani eşinize bu dönemde daha cok bağlanıcaksınız. Onu sık boğaz etmeyi kastetmiyorum tabi mesela beraber vakit geçirin onu mutlu edecek seyler yapın. Hem bağlarınız kuvvetlenir hem de eşinizin gözleri mutluluktan hic biseyi görmez
kırk kere dedim,ben anlatmam,sormam,anlatsa izin vermem,şunu derim,senden öncesi yok sen ilksin,bitti
ay bu eskileri anlatmayın,dinlemeyın,anlatmasına ızın vermeyın,karıştırmayın,hep benynımızın bı tarafını kemırıyor
:)) ben bilmek istemıyorum dıyın,ay kızlar mutluluk elimizde,zembılle ınmıyor,bir erkek (normal arkadşaım)bir olayla ilgili sormadım bılmek istemıyorum demişti,şimşek çaktı bende,eve nedne bilip kendımı huzursuzm edeyımbiz sormuyozki adamlar anlatıyor eşimle birgün sohbet edip müzik dinliyoduk on dört yıl sonra eski sevgilisini anlattı bana ballandıra ballandıra onların şarkısıymışmış ta aklına gelmiş
bir dertliydi ki acıdım