eşimin eski platonik aşkı

niveheyve

kimsizlik
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2012
366
59
herkese merhaba , benim derdim eşimin eski platonik sevgilisi..
eşim lise okurken bir kıza aşıkmış fakat malum üniversite hazırlıkları yüzünden kıza açılamamış.. sonra üniversiteyi kazanınca kıza açılmış fakat bu defa da kız kabul etmemiş..( bu arada kız kazananamış)
sebebi de: seni lisedeyken seviyordum fakat ünv kazanınca uzağa gittin seni hep özleyecem ve daha cok üzülecem ..demiş ve ilişki başlayamadan bitmiş..

şimdi ben bu kızla ortak arkadaşlar yüzünden karşılaşmak zorunda kalıyorum.. siz ne dersiniz?
her ne olursa olsun kızla karşılaşmayayım mı
yoksa aynı ortama girip haberrim yokmuş gibi davranıp umursamayayım mı

Geçmiş gitmiş şey sonuçta, eğer gerçek bir değer olsaydı ilişki başlardı ya da evli olurlardı :) ortamda bulunsan bile mesafeni korursun canım :)

eşinin bu durumla ilgili hala bir özlemi pişmanlığı olduğunu düşünmüyorsan bunu hissetmediysen hiç umursama

Anacım ben de senin adam kızla bir yerlerde karşılaşıyor diyeceksin sandım.
Adam karşılaşıyo olsa hadi bi nebze endişe kaynağı olmasını anlarım da, senlik bi durum yok bence.
Ayrıca kızın reddediş bahanesi de çok saftirikçeymiş.

niye o kızı hiç tanımadığın biri gibi düşünmüyorsun? eşin lisedeyken birine aşık olmuş sevgili bile olmamışlar ki olsalar ne olur bu seni niye bu kadar dert sahibi yapıyor? yani diyelim bu konudan haberin varmış gibi davran desek nasıl davranmayı düşünüyorsun cidden merak ettim?

sonuçta ikisi de ayrı ayrı yollarını çizmiş aynı ortamda değiller birbirleri ile ilgileri yok,kız ve sen arada bir karşılayışorsunuz o kadar.adam seninle evli,eşi olan sensin,sevdiği kadın sensin..bunda dert yapacak bir durum varsa da ben göremiyorum.

ay bu eskileri anlatmayın,dinlemeyın,anlatmasına ızın vermeyın,karıştırmayın,hep benynımızın bı tarafını kemırıyor

çok komik bir soru olmuş tabi ki hiç birşey olmamış gibi davranacaksın zaten olmamış ki

millet eşinin eski eşiyle aynı ortama giriyor ne var bunda

kısacası hiç dert edinecek bir durum değil eşin seni sevmiş evlenmiş eski çocukluk zamanındaki

duygular çoktan unutulmuştur

bunda kıza kin gütmeni haberin varmış gibi davranmanı gerektirecek en ufak bir durum yok

kırk kere dedim,ben anlatmam,sormam,anlatsa izin vermem,şunu derim,senden öncesi yok sen ilksin,bitti

Eşinizin sizi sevdiğinden eminseniz hic bi sorun olmaz bence, sonucta onunla evlisiniz ve zafer sizin ama mesela kaybetme korkusu insanda basında yaratır yani eşinize bu dönemde daha cok bağlanıcaksınız. Onu sık boğaz etmeyi kastetmiyorum tabi mesela beraber vakit geçirin onu mutlu edecek seyler yapın. Hem bağlarınız kuvvetlenir hem de eşinizin gözleri mutluluktan hic biseyi görmez

Insanda bağlanma duygusu yaratır yazcaktim pardon

kırk kere dedim,ben anlatmam,sormam,anlatsa izin vermem,şunu derim,senden öncesi yok sen ilksin,bitti

bende sormadım hiç zaten istese anlatırdı eşim.

bizim kadınlar çok tuhaf eşlerinin kendilerinden önceki ilişkilerini en ince ayrıntısına kadar araştırıp öğrenmek isterler sonra da kıskançlıktan gözleri döner mantıklı düşünemez hale gelirler.

geçmişi sorgulasanız ne olur adı üstünde "geçmiş".Dertsiz başınıza dert aramak sizinki..bu kadar kafanıza takarsanız daha sonra başka boyutlara geçersiniz.Bence relax olun ve alelade biri gibi görün o kişiyi

ay bu eskileri anlatmayın,dinlemeyın,anlatmasına ızın vermeyın,karıştırmayın,hep benynımızın bı tarafını kemırıyor

biz sormuyozki adamlar anlatıyor eşimle birgün sohbet edip müzik dinliyoduk on dört yıl sonra eski sevgilisini anlattı bana ballandıra ballandıra onların şarkısıymışmış ta aklına gelmiş

bir dertliydi ki acıdım

:)) ben bilmek istemıyorum dıyın,ay kızlar mutluluk elimizde,zembılle ınmıyor,bir erkek (normal arkadşaım)bir olayla ilgili sormadım bılmek istemıyorum demişti,şimşek çaktı bende,eve nedne bilip kendımı huzursuzm edeyım

Benzer bir durum bizde de oldu, ben kızla nadirende olsa belli ortamlarda karşılaşıyordum. Bildiğimi de biliyordu ama ben umursamıyordum. Mesafeli duruyordum. Netice geçmiş geçmişte kalır.

bişey yaşanmamış sonuçta, üzerinde durmayın. kafanızda kurmayın, farklı davranmayın, eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…