Eşimin Eski Nişanlısıyla Fotolarını buldum:(

serife05

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2013
169
307
Arkadaslar merhabalar. İstemediğin ot burnunun dibinde biter derler ya aynen öyle bir durum yaşadım. Moralim çok bozuk. Eşimle 2 yıl önce severek evlendik. Eşim benden önce nişanlanıp ayrılmış. Ben eski nişanlısıyla ilişkilerini hep merak etmişimdir. Ama eşimin aklına getirmeyeyim diye kesinlikle ona sormazdım. Kv ve görümcelerimin anlattığı kadarıyla biliyorum. Bu arada eski nişanlısı çok güzel kız, ortak arkadaşının facesinden görmüştüm. Neyse durum şu ki gecen haftasonu eşimin dedesinin evine gitmiştik. Babaannem eski eşyaların arasından eşimin eski el çantasını bulmuş. “ al kızım bunu gecen ay eskilerin arasında buldum belki lazım olacak bişey vardır diye atmadım” dedi. Bende çantanın içini açtım baktım. Çakı, sigara tablası vs. vardı. Ama herşey tozluydu çantanın yıllardır açılmadığı belliydi. Neyse bir tanede flash disk buldum. Hemen pcye taktım. Takmaz olaydım. Eski nişanlısıyla yüzlerce fotosunu gördüm:kızgın: Böyle öpüşmeler, sarılmalar, beraber tatile gitmeler. Kadınlık hormonlarım tavan yaptı. Kaç gündür kıskançlık, asabilik hali var üstümde. Geçmişe takıntılı bir insan değilimdir ama ne bileyim böyle oldum işte. Fotoğraflar ve videolardan belli oluyor ki görümcemin anlattığı gibi birbirlerini çok sevmişler ve anı biriktirmişler. Hatta bir videosunda kızın ayağına kapanıp ona buket veriyor sürpriz yapıyor. Her bir pozda resmen gözlerinin içi gülüyor. Sizce ne yapıyım bu flashı? Birde asker arkadaslarıyla filanda fotoları var. Flashı attığımı babaannemden sonradan duyarsa yeni bir kavga konusu olur:KK43:

Arkadaslar merhabalar. İstemediğin ot burnunun dibinde biter derler ya aynen öyle bir durum yaşadım. Moralim çok bozuk. Eşimle 2 yıl önce severek evlendik. Eşim benden önce nişanlanıp ayrılmış. Ben eski nişanlısıyla ilişkilerini hep merak etmişimdir. Ama eşimin aklına getirmeyeyim diye kesinlikle ona sormazdım. Kv ve görümcelerimin anlattığı kadarıyla biliyorum. Bu arada eski nişanlısı çok güzel kız, ortak arkadaşının facesinden görmüştüm. Neyse durum şu ki gecen haftasonu eşimin dedesinin evine gitmiştik. Babaannem eski eşyaların arasından eşimin eski el çantasını bulmuş. “ al kızım bunu gecen ay eskilerin arasında buldum belki lazım olacak bişey vardır diye atmadım” dedi. Bende çantanın içini açtım baktım. Çakı, sigara tablası vs. vardı. Ama herşey tozluydu çantanın yıllardır açılmadığı belliydi. Neyse bir tanede flash disk buldum. Hemen pcye taktım. Takmaz olaydım. Eski nişanlısıyla yüzlerce fotosunu gördüm:kızgın: Böyle öpüşmeler, sarılmalar, beraber tatile gitmeler. Kadınlık hormonlarım tavan yaptı. Kaç gündür kıskançlık, asabilik hali var üstümde. Geçmişe takıntılı bir insan değilimdir ama ne bileyim böyle oldum işte. Fotoğraflar ve videolardan belli oluyor ki görümcemin anlattığı gibi birbirlerini çok sevmişler ve anı biriktirmişler. Hatta bir videosunda kızın ayağına kapanıp ona buket veriyor sürpriz yapıyor. Her bir pozda resmen gözlerinin içi gülüyor. Sizce ne yapıyım bu flashı? Birde asker arkadaslarıyla filanda fotoları var. Flashı attığımı babaannemden sonradan duyarsa yeni bir kavga konusu olur:KK43:

Nasıl ayrılmışlar peki?

Yani şuan takılacak bişe yok sanki ama..

Seninle mutluysa cok takilma evet haklisin insan sevdigini baska biriyle gorunce uzulur..Onune bakmassan yasanmaz,hem o cantadan haberi varmi esinin neden hep saklandi acaba ?

ilk sevgiliniz eşiniz miydi ? kaç yaşında insanlarız. o kadar titizlendiğim halde 7 sene evvelki erkek arkadaşımla bir sosyal medya platformunda 1-2 fotomuz kalmış, anıları hatırlatınca farkettim. kalmış olmaları şu anki sevgilime ihanet yada onu sevmemem demek mi ? asla !
siz öyle bir sevgiyi size sunmadığı için kıskanıyorsunuz, eşinizi değil. sizin önünüzde eğilip buket buket çiçekler vermediyse bunu başkasına yaparken görmek üzüyor. ben de bir dönem bunu yaşadım, çok saçma. her ilişkinin dinamiği, her ikilinin arasındaki iletişim farklı.
takılmayın.

babaannede yani ne bileyim 🙄

Geçmişe takıntılı olmayan haliniz buysa, olan halinizi düşünemiyorum. Sevmiş bitmiş, geçmiş zamanda yaşamışlar bir yerde anlaşamamışlar demek ki. Sizi sevmediğini mi düşünüyorsunuz? Ya da sizi o kızı sevdiği kadar sevmediğini mi hissettiniz görünce ne oldu?

yani yaşanmış geçmiş, zamanı geri getirmekte mümkün olmadığına göre sahibine ver bence, ama zor durum gördüğünü de incindiğini de bilsin bence :KK14: o fotoları da ne yapacak takipte de ol yani :bicak:

Kendisine verin..
Ne yapacaksınız başka?
Sizden önce olmus bitmiş zaten.
Benim eşimin de bir sürü harddiski, flash belleği evde duruyor. Az çok tahmin ediyorum içinde neler olduğunu.
Eski sevgilisinin fotoğrafları ve yazışmaları da vardır. Acip bakmadım
7 yıllık evliyiz, onun da açtığını görmedim. Dursunlar orada, ani sonuçta :)

X