EŞİMİN ERGEN GİBİ SÜREKLİ MESAJLAŞMAK İSTEMESİ

Arkadaşlar merhaba,
1.konum biraz saçma ama benim aşırı sinirimi bozuyor eşim ile 2 yıllık evliyiz ve 5 senedir beraberiz.
ve eşim sürekli mesajlaşmak istiyo sürekli görüntülü arıyo iş yerindeyken öğle araları sürekli mesajlar atıyo nasılsın yemek yedin mi kahvaltı yaptın mı diye bazen ofise benden habersiz yemek söylüyor. kendimi çocuk gibi hissetmeye başladım.

2. eşim her şeyi bana soruyor kendine aldığı kıyafetler olsun ev alışverişi olsun bana sormadan kendi kafasına birşey yapmıyo iş yerindeyim watsaptan alacağının fotosunu atıyo bunu alayım mı filan diye al senin aklın yokmu diyorum . küsüyo bi süre bende kafamı dinliyorum . ama bu küslük en fazla 2 saat sonra başlıyo yine aşkım nabıyon akşama ne yemek yapalım çocuğu ben alırım sen direk eve geç filan bana sormadan hareket edemiyo illa yönlendirmek gerekiyo.

eşi böyle olan var mı acaba :KK43:
Ahh varmıymış böyle erkek hayret. :-) şimdi bunlar sorunmu? Benim için ganimet😂😂😂

Akrebin etkisi daha fazla o zaman çünkü ilgi sevmeyen bir Yengeç görmedim en yakın örneği annem🥲 ben de tipik ruh hastası ikizler 😂 yükselenim terazi biraz dengeliyor Allah'tan🤗
Olabilir arada yengeç arada akrep ağır basıyor bana. 😂 İkizlere dengesiz derler (estafurullah) beni tanımamış olanlar. Hani bazen isterim bazen istemem falan. Ay çok yorucuymuşum şimdi fark ettim. 😂 Terazi iyidir severim teraziyi. Aslında ikizleri de severim ben. Çünkü annem ikizler. İçler dışlar çarpımı gibi olmuşuz. 😅

Geçen don siparişi verdim eşime attım hangi renkleri alsam sence ya diye. Ki pamuklu günlük don yani fantezi de değil. Aklın yok mu kendin al dese bir daha benimle normal iletisim kuramazdı. Onsuz alısverise cıkmıssam da görüntülü arar üstümde gösteririm. O da aynı şekilde bana danısır cok normal. Zırt pırt görüntülü araması hariç çok mızmızsınız

Ya arayıp sorması görmek istemesi bence çok güzel bişey. Ben 1 hafta evde yoktum çocukla otobüsle vs bursaya gittim istanbuldan. Bi kere arayıp naptın vardnmı? Çocuk durdumu bile demedi. Zor bela ben yazarsam ya da ararsam haberi oldu. Bence öpüp başınızın üstüne koyun🤣

Olabilir arada yengeç arada akrep ağır basıyor bana. 😂 İkizlere dengesiz derler (estafurullah) beni tanımamış olanlar. Hani bazen isterim bazen istemem falan. Ay çok yorucuymuşum şimdi fark ettim. 😂 Terazi iyidir severim teraziyi. Aslında ikizleri de severim ben. Çünkü annem ikizler. İçler dışlar çarpımı gibi olmuşuz. 😅
İkizler burcu anneler çok kafa oluyorlar arkadaşımın annesi ikizler, kadın 65 yaşında saçlarıni gri-mavi ombre yaptırdı Tam bir çılgın 😂 ben öyle değilim gerçi ama değişiklik severim. İkizler burcu olarak fazla değişken olduğunu kabul ediyorum zaten ama dengesizlik demiyorum tabi 😅 neyse konuyu çok sabote ettik gibi hissettim. Astroloji ve burçlar bölümüne sinastri (ilişki) haritasi konusu açtım meraklılarına duyurulur efenim. Oradan astroloji geyiğimize gönlümüzce devam edebiliriz :spor:

Herseyin fazlasi zarar.bu dedikleriniz dozunda yapilirsa guzel yoksa boyle bunaltiyor insani işte.benim en sinir oldugum seydir isteyken surekli aranmak.ne ben ararim nede esim surekli arar.simdi soyleseniz siz suclu olursunuz

Sizde roller değişmiş :deli:
şaka maka eşiniz düşünceli biri , ve siz onu kırıyorsunuz. Yapmayın hassas insanları kırmayın haketmiyorlar çünkü.
Tahammülünüz azalmış ona karşı.

Arkadaşlar merhaba,
1.konum biraz saçma ama benim aşırı sinirimi bozuyor eşim ile 2 yıllık evliyiz ve 5 senedir beraberiz.
ve eşim sürekli mesajlaşmak istiyo sürekli görüntülü arıyo iş yerindeyken öğle araları sürekli mesajlar atıyo nasılsın yemek yedin mi kahvaltı yaptın mı diye bazen ofise benden habersiz yemek söylüyor. kendimi çocuk gibi hissetmeye başladım.

2. eşim her şeyi bana soruyor kendine aldığı kıyafetler olsun ev alışverişi olsun bana sormadan kendi kafasına birşey yapmıyo iş yerindeyim watsaptan alacağının fotosunu atıyo bunu alayım mı filan diye al senin aklın yokmu diyorum . küsüyo bi süre bende kafamı dinliyorum . ama bu küslük en fazla 2 saat sonra başlıyo yine aşkım nabıyon akşama ne yemek yapalım çocuğu ben alırım sen direk eve geç filan bana sormadan hareket edemiyo illa yönlendirmek gerekiyo.

eşi böyle olan var mı acaba :(
Böyle bir eş amin 🤲🏻 Benim de eski nişanlı kişisi benden habersiz araba almıştı da atmıştım nişanı 😄 kıymet bilin

Karşılıklı olursa güzel, benim eşimde bu şekilde mesajlaşmayı sever, danışmadan bişey almaz. Ama bu durumdan hoşnutum ve beni mutlu ediyor, sizde durum farklı uyarmanız gerek çok sıkıyorsa sizi bu şekilde

Arkadaşlar merhaba,

eşi böyle olan var mı acaba :KK43:
Ben sizi çok çok iyi anlıyorum.Benim eşim de sizinkinin aynısı dicem ama az olur bin kat fazlası.Ve evet çok zor ve evet ben de bunaliorum.Bazen bağıra bağıra ağlamak istiyorum.

Eşim bana aklın yok mu dese hee yok der aklını alırım
ne kadar saygısızca bir laf
ben adamın yerinde olsam yağmurlu havada bi bardak su vermem size

Haklısın konu sahibi bende sevmem böyle şeyleri kısa öz bikere mesaj atıldı diyelim ikinci üçüncü sinirimi bozar .aramalarda kısa olacak şekilde olmalı .ben bir burda konuyorum .sanırım hemcinslerimin konuşmaları beni daha cok sariyor

Oh ne güzel dertler var tereyağını balla kaymakla yemekten bıkmışsiniz kadar hoş ve gereksiz😁
Bence siz şikayete fazla devam etmeyin,yazdıklarınızı mumla arayanlar var simarmissiniz gibi geldi bana

Back