- 30 Kasım 2019
- 12.039
- 38.384
- 598
Yengeç.Issız adam = bizburcun ne çok merak ettim
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yengeç.Issız adam = bizburcun ne çok merak ettim
Ahh varmıymış böyle erkek hayret.Arkadaşlar merhaba,
1.konum biraz saçma ama benim aşırı sinirimi bozuyor eşim ile 2 yıllık evliyiz ve 5 senedir beraberiz.
ve eşim sürekli mesajlaşmak istiyo sürekli görüntülü arıyo iş yerindeyken öğle araları sürekli mesajlar atıyo nasılsın yemek yedin mi kahvaltı yaptın mı diye bazen ofise benden habersiz yemek söylüyor. kendimi çocuk gibi hissetmeye başladım.
2. eşim her şeyi bana soruyor kendine aldığı kıyafetler olsun ev alışverişi olsun bana sormadan kendi kafasına birşey yapmıyo iş yerindeyim watsaptan alacağının fotosunu atıyo bunu alayım mı filan diye al senin aklın yokmu diyorum . küsüyo bi süre bende kafamı dinliyorum . ama bu küslük en fazla 2 saat sonra başlıyo yine aşkım nabıyon akşama ne yemek yapalım çocuğu ben alırım sen direk eve geç filan bana sormadan hareket edemiyo illa yönlendirmek gerekiyo.
eşi böyle olan var mı acaba![]()
Akrebin etkisi daha fazla o zaman çünkü ilgi sevmeyen bir Yengeç görmedim en yakın örneği annemYengeç.Yükselen akrep ama. :)
Olabilir arada yengeç arada akrep ağır basıyor bana.Akrebin etkisi daha fazla o zaman çünkü ilgi sevmeyen bir Yengeç görmedim en yakın örneği annemben de tipik ruh hastası ikizler
yükselenim terazi biraz dengeliyor Allah'tan
![]()
İkizler burcu anneler çok kafa oluyorlar arkadaşımın annesi ikizler, kadın 65 yaşında saçlarıni gri-mavi ombre yaptırdı Tam bir çılgınOlabilir arada yengeç arada akrep ağır basıyor bana.İkizlere dengesiz derler (estafurullah) beni tanımamış olanlar. Hani bazen isterim bazen istemem falan. Ay çok yorucuymuşum şimdi fark ettim.
Terazi iyidir severim teraziyi. Aslında ikizleri de severim ben. Çünkü annem ikizler. İçler dışlar çarpımı gibi olmuşuz.
![]()
Böyle bir eş aminArkadaşlar merhaba,
1.konum biraz saçma ama benim aşırı sinirimi bozuyor eşim ile 2 yıllık evliyiz ve 5 senedir beraberiz.
ve eşim sürekli mesajlaşmak istiyo sürekli görüntülü arıyo iş yerindeyken öğle araları sürekli mesajlar atıyo nasılsın yemek yedin mi kahvaltı yaptın mı diye bazen ofise benden habersiz yemek söylüyor. kendimi çocuk gibi hissetmeye başladım.
2. eşim her şeyi bana soruyor kendine aldığı kıyafetler olsun ev alışverişi olsun bana sormadan kendi kafasına birşey yapmıyo iş yerindeyim watsaptan alacağının fotosunu atıyo bunu alayım mı filan diye al senin aklın yokmu diyorum . küsüyo bi süre bende kafamı dinliyorum . ama bu küslük en fazla 2 saat sonra başlıyo yine aşkım nabıyon akşama ne yemek yapalım çocuğu ben alırım sen direk eve geç filan bana sormadan hareket edemiyo illa yönlendirmek gerekiyo.
Sormadan edemeyeceğim, ortak birikiminizle mi almıştı yoksa kendine ait bir bütçeyle mi?Böyle bir eş aminBenim de eski nişanlı kişisi benden habersiz araba almıştı da atmıştım nişanı
kıymet bilin
Ben sizi çok çok iyi anlıyorum.Benim eşim de sizinkinin aynısı dicem ama az olur bin kat fazlası.Ve evet çok zor ve evet ben de bunaliorum.Bazen bağıra bağıra ağlamak istiyorum.Arkadaşlar merhaba,
Benim maaşıma güvenip kredi çekerekSormadan edemeyeceğim, ortak birikiminizle mi almıştı yoksa kendine ait bir bütçeyle mi?![]()