EŞİMİN ERGEN GİBİ SÜREKLİ MESAJLAŞMAK İSTEMESİ

Soruyorum sana Allahtan ne istiyorsun daha ? Bence mesela mükemmel birşey ne diyim 🙂

Arkadaşlar merhaba,
1.konum biraz saçma ama benim aşırı sinirimi bozuyor eşim ile 2 yıllık evliyiz ve 5 senedir beraberiz.
ve eşim sürekli mesajlaşmak istiyo sürekli görüntülü arıyo iş yerindeyken öğle araları sürekli mesajlar atıyo nasılsın yemek yedin mi kahvaltı yaptın mı diye bazen ofise benden habersiz yemek söylüyor. kendimi çocuk gibi hissetmeye başladım.

2. eşim her şeyi bana soruyor kendine aldığı kıyafetler olsun ev alışverişi olsun bana sormadan kendi kafasına birşey yapmıyo iş yerindeyim watsaptan alacağının fotosunu atıyo bunu alayım mı filan diye al senin aklın yokmu diyorum . küsüyo bi süre bende kafamı dinliyorum . ama bu küslük en fazla 2 saat sonra başlıyo yine aşkım nabıyon akşama ne yemek yapalım çocuğu ben alırım sen direk eve geç filan bana sormadan hareket edemiyo illa yönlendirmek gerekiyo.

eşi böyle olan var mı acaba :KK43:
1. Bayildim valla bence cok guzel bi durum
2. Ben de oyleyimdir kararsiz kaldigim konularda mutlaka esimden onay almak isterim. Aliskanlik sanirim bilmem sen bilirsin derse yada bende kararsiz kaldim derse almam

Arkadaşlar merhaba,
1.konum biraz saçma ama benim aşırı sinirimi bozuyor eşim ile 2 yıllık evliyiz ve 5 senedir beraberiz.
ve eşim sürekli mesajlaşmak istiyo sürekli görüntülü arıyo iş yerindeyken öğle araları sürekli mesajlar atıyo nasılsın yemek yedin mi kahvaltı yaptın mı diye bazen ofise benden habersiz yemek söylüyor. kendimi çocuk gibi hissetmeye başladım.

2. eşim her şeyi bana soruyor kendine aldığı kıyafetler olsun ev alışverişi olsun bana sormadan kendi kafasına birşey yapmıyo iş yerindeyim watsaptan alacağının fotosunu atıyo bunu alayım mı filan diye al senin aklın yokmu diyorum . küsüyo bi süre bende kafamı dinliyorum . ama bu küslük en fazla 2 saat sonra başlıyo yine aşkım nabıyon akşama ne yemek yapalım çocuğu ben alırım sen direk eve geç filan bana sormadan hareket edemiyo illa yönlendirmek gerekiyo.

Adamdaki sorumluluk aşkı beni benden aldı. Nasıl bir sorumluluk özlemi çektiyse hepsini sizle doldurmaya çalışıyor gibi. E söyleyin siz de ne var olacak. Direkt söyleyemiyorsanız işi bahane edip söyleyin. Müsait olamıyorum is yerinde çok konuşmayı sevmiyorum deyin. Bence biraz da sıkılmışsınız tahammülünüz azalmış eşinize

Ne güzel işte 😊 Sizin biraz yalnız kalmaya ihtiyacınız var sanırım.

Sürekli aramak sinir bozucu. Sürekli her alacağını sormak da sinir bozucu. Ama çoğu kişi sever böyle şeyleri.
Bence de sinir bozucu. İlgisiz bir erkekle birlikteyken böyle şeyler rüya gibi gelebilir ama işin aslı öyle değil. Sürekli micmic insan sıkılıyor ya. Is yerimde bile her gün görüntülü arayan koca istemem şahsen çocuğunu kontrol ediyor sanki. Çok arasa dert hiç aramasa dert diye düşünenler olabilir, evet dert çünkü ikisi de normal değil 🥲

Bence de sinir bozucu. İlgisiz bir erkekle birlikteyken böyle şeyler rüya gibi gelebilir ama işin aslı öyle değil. Sürekli micmic insan sıkılıyor ya. Is yerimde bile her gün görüntülü arayan koca istemem şahsen çocuğunu kontrol ediyor sanki. Çok arasa dert hiç aramasa dert diye düşünenler olabilir, evet dert çünkü ikisi de normal değil 🥲
Kesinlikle. Ben de hoşlanmam zaten. İşteyiz ulan ne arayıp duruyorsun ? Üstüne alacağın 2 kıyafet, giyecek de sensin niye soruyorsun ?

ay ne güzel işte sizi araması,düşüncelerinize önem vermesi..Size yemek söylemesi düşünceli olduğunu gösteriyor..Ben çok mutlu olurdum böyle olmasından.Size önem veriyor,yemek yemediyseniz diye düşünüp yolluyor bunun için kendinizi çocuk gibi hissetmeyin bence değer veriyor daha ne olsun yahu 😇

Kesinlikle. Ben de hoşlanmam zaten. İşteyiz ulan ne arayıp duruyorsun ? Üstüne alacağın 2 kıyafet, giyecek de sensin niye soruyorsun ?
Ben de bu konularda erkek kafalıyım bunalıveriyorum hemen. Sevgilim hiç aramıyorsun benle ilgilenmiyorsun dediği an afaganlar basar. Normalde kadınlar ilgi bekler yaradılış gereği, ben bile ağzımı açmıyorum sana noluyor sevinsene diyorum. Öyle illa günaydın mesajı beklemem sabah gözümü açar açmaz mesaj görünce sinir olduğum bile oluyor. Mesaj atarım anında okur ararım anında açar insan biraz aksiyon istiyor galiba 🤪Birbirini seven insanların birbiriyle ilgilenmesi güzel bir şey illa ki ama bu benle alakalı ben çabuk sıkılıyorum

Daha ne istiyorsunuz diyesim geldi 🤣🤣🤣
Saka bi yana bu kadar ic ice olunmasi bana göre de değil ama esinizin tavrı cok şirin geldi belli ki sizi cok seviyor ve önemsiyor

Esinizi seviyor musunuz cidden ?
Kendin al aklın yok mu desem esime ertrsi gun mahkeme kagidi onumde olur.Ayni sekilde bana dese kapi disina koyarim.

Arkadaşlar merhaba,

Tam aradığım koca Allah'ım amin 🙏:KK70:

Ben de bu konularda erkek kafalıyım bunalıveriyorum hemen. Sevgilim hiç aramıyorsun benle ilgilenmiyorsun dediği an afaganlar basar. Normalde kadınlar ilgi bekler yaradılış gereği, ben bile ağzımı açmıyorum sana noluyor sevinsene diyorum. Öyle illa günaydın mesajı beklemem sabah gözümü açar açmaz mesaj görünce sinir olduğum bile oluyor. Mesaj atarım anında okur ararım anında açar insan biraz aksiyon istiyor galiba 🤪Birbirini seven insanların birbiriyle ilgilenmesi güzel bir şey illa ki ama bu benle alakalı ben çabuk sıkılıyorum
Kayıp ben misin ? Sarılalım. Günaydın denmesini sevmem. 😂 İyi geceler de aynı şekilde. Ben de sıkılıyorum bu şekilde. İçimden gelirse yazarım gelmezse yazmam. 😂 Bu yüzden ilişki yürütemiyorum sanırım. 😂

Esinizi seviyor musunuz cidden ?
Kendin al aklın yok mu desem esime ertrsi gun mahkeme kagidi onumde olur.Ayni sekilde bana dese kapi disina koyarim.

Bana mahkeme kagidi gelmez ama eşime aklin yok mu bana ne soruyorsun desem cidden o saatten sonra haberim olmasi gereken şeyleri de haber vermez. Ben olsam ben de aynisini yapardim. 😁

Kadin olsun erkek olsun hakaret yiyip 2 saatte unutacak kadar kendine saygisi olmayan birine bu konudaki gibi eşi de boyle saygi duymamaya başlar.

Arkadaşlar merhaba,

Severek mi evlendiniz acaba? Sanki sevgisizlik tahammülsüzlük var sizde. Ne yapsa batmış çünkü.

Back