EŞİMİN ERGEN GİBİ SÜREKLİ MESAJLAŞMAK İSTEMESİ

Benim eşimde böyle ama ben sizin aksini düşünüyorum. Düşüncelerime önem verdiğini hissediyorum. Ne aramasından ne de herşeyi paylaşarak adım atmasından hiç rahatsızlık duymadım. Ve bu şekilde ilerlediği için problemlerimizi de çözebildiğimizi düşünüyorum. Yani tartışmalarımız kavgaya gitmez. Ortak noktada buluşuruz. İletişim içinde olmak bağı güçlendiriyor ama sizi itmiş hiç anlayamadım doğrusu

Benim eşim gibi olsa kocanı mum yakar ararsın şükür yarabbel alemin verdigin eşe de ne arar ne sorar ne sen arasan konuşur hemde müsaitim tabiki sürekli calisiyomuyum diyo orda sohbet muhabbet daha tatlı geliyor adama dusunulmek sevilmek çok güzel bir duygu bence çok isterdim

Sürekli Mesaj atmasi sinir bozucu ama iş yerinize sizi düşünüp yemek göndermesi, alıcağı şeyleri size sorması bu zaman da her erkeğin yapmıycağı birşey. Bence eşinize karşı kırıcı olmayın size bağlı belli ki.

Abartmasaniz mi ya? İş yogunken goruntulu arama yapmak vs sikinti olabilir ona da yogunum isyerinelde dersiniz laftan anlar herhalde onun disinda yazdiklariniz normal gunluk konusmada olabilecek mesajlasmalar.

Biz de alacagimiz seyleri birbirimize soyleriz, gosteririz habersiz almayiz pek ki genelde alisverisi birlikte yapariz bu kendi aklı yok meselesi mi oluyormuş.

Eşime alacagim birsey gosterip sordugumda aklin yok mu dese bir daha benim işlerimden haberi olamazdi.
Eşiniz pasif biri belli ki siz de bundan dolayi eşinize karsi saygizlaşmişsiniz gittikce.

Son düzenleme:
Büyük derdiniz varmış gecmis olsun.
Herkes size özendi suan istediğinizi aldınız

iş yerinde yoğunken görüntülü ararsa açmazsınız. uyarırsınız daha aramaz. ama onun dışında yemek söylemesi, her konuda fikrinizi alması çok tatlı değil mi? bunun nesinden rahatsız oluyorsunuz, adamı sevdiğinizden emin misiniz? ancak gerçekten hoşlanmadığım, aşık olmadığım bir adam bunları yapsa rahatsız olurdum. bahsettiğiniz kişi eşiniz yani.

r harfini sevmiyor musun kuzum?simarikca bir izlenim veriyor... neyseee sana cok guveniyordur ozguven sorunu vardir beya ailede aliskanlik edinmistir ..msj istemesi bence kendini daha rahat ifade ediyor cogu insan gibi de

Bence eşini sevmiyor. Bir çok kadın böyle eş ister, hanımefendi ise böyle eş bulmuş da bunuyor. Yazık adamcağıza. Birde aklın yok mu demek ne kadar saygısızca...

Eşimle 21 yıldır beraberiz.
Eşiniz gibi şimdi böyle her şey için arayıp sorsa sıkıcı gelir. Ama evliliğimizin ilk zamanları benzer durumlar yaşıyorduk..

Siz daha 2 yıllık evlisiniz sanki çabuk bıkmışsınız..

Ay ne guzel daha ne istiyorsunuz ?
kadinlara gercekten yaranilmiyor

+100000000

Ne güzel işte

Bana cok tuhaf gelmedi "çocuğu ben alirim sen eve gec" diye mesaj atması gayet normal belki sizde almaya gideceksiniz ikiniz aynı anda ne gerek var.

Ayrica bizde esimle is yerinde mesajlasiriz. bazen o cok yogun olur cevap yazmaz bazen ben cok yogun olurum cevap yazmam anlariz demekki bugun yogun cevap yazmadi diye cevap yazmamayı sorun etmeyiz.

Ama ben de esime bazen kiyafet alirken fotoğraf atar yakismis mi sence derim. o marketten bana fotograf atara bak markete bunlar gelmis alayim mı eve der.

Esim mesela is yerinden mesaj atar ilaclarini ictin mi diye cunku kalp problemim var ilaclar onemli hic cocuk muyum ben neden bana ilaclarini ictin mi diye soruyor demem.

Belki sizinki hergun ve cok yogun bir mesajlasmadir o yuzden bunalmissinizdir. bizim yogun oldugumuz gunler ne o mesaj atar ne ben. Esinizin isi daha sakin sizinkisi daha yogun bir is ise sizi anlamıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…