Eşimin doğumgünü...

cocuklarimcanlarim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
3.315
3.913
Merhaba arkadaşlar, yarın eşimin doğumgünü ama ben henüz ne yapacağıma karar verebilmiş değilim. Güzel bir akşam yemeği hazırlayıp evde mi kutlasam, yoksa dışarıda güzel bir akşam yemeğine mi gitsek? Dışarıda da olabilir ama nereye gidebiliriz ona karar veremiyorum. Eşim genelde öyle fazla lüks yerleri sevmez daha çok göl kenarı doğa ile iç içe olan yerleri sever. Bildiğiniz öyle yerler var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Şehri de yazarsanız daha çok yardımcı olacaklardır :) Hangi şehir de ne var ne yok bu şekilde anlamak pek mümkün değil

istanbulda beykoz taraflarını tercih edebilirsiniz sessiz sakin yerler ya da üsküdar sahil boyu restaurantlar var. ama süpriz yapacaksanız evde o gelmeden hazırlık yapıp geldiğinde şaşırtmak daha güzel olabilir.

Çok teşekkür ederim cevap için. Evet sanırım evde olmak daha iyi olacak çünkü 2 çocukla evde daha rahat ederiz gibi geliyor. Çocukları bırakabileceğimiz yerler var fakat çocuklar (12 ve 6 yaşındalar) babalarının doğumgünü olduğunu bildikleri için dün akşam beni odalarına çağırıp anne lütfen babamın doğumgününde biz de olalım yanınızda siz ikiniz bizi babaanneme bırakıp gitmeyin bizde sizin yanınızda olmak istiyoruz dediler. O yüzden onlarla birlikte kutlanacak bir doğumgünü olacak. :)

Çocukların yardımı olur size.Bence güzel bir süsleme yapın.Hatta konfeti felan alın .Çocuklar da çok eğlenir.Pastayı çocuklarla birlikte yapabilirsiniz.

ayy canlarım benim :) ne güzel aile saadeti yaparsınız iyi eğlenceler

Çocukların yardımı olur size.Bence güzel bir süsleme yapın.Hatta konfeti felan alın .Çocuklar da çok eğlenir.Pastayı çocuklarla birlikte yapabilirsiniz.

Evet özellikle kızım süprizler konusunda çok başarılı, oğlumda henüz küçük olduğundan kendi çapında bir şeyler yazıp duvarlara asıyor. Henüz okuma yazma bilmiyor rastgele harfler yazıyor, burada ne yazıyor dediğimizde de okuyamıyor musunuz, annemi, babamı ve ablamı çok seviyorum yazıyor. Off anne ya sizde hiç okuma bilmiyorsunuz diye atarlanıyor bize :))))

Çok cici yaaaa:)))Kocaman kocaman öpüyorum yanaklarından çocuklerınızın.Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah bacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…