Eşimin doğum hediyesi!

Hello happiness :)
Ne kadar da ironik degil mi ama bi cicekle bile mutlu olabilirdim. Benim kocam cok düsünceli ve romantikti eskiden. Bize ne oldu böyle? Evliliklerin kacinilmaz sonu mu bu acaba? Kizlar yillar sonra da kocalariniz romantik kalabiliyor mu yoksa hepsi oduna mi bagliyor?

ay büyüsünler sağlıkla da taksın anneciği anne yadigarı takıları.nesilden nesile kalan bir iki parça özel takı olmalı ya her ailenin .ben de başladım kızıma elmaslı zümrüt bir set aldım.eşim altın dışında takıya paraya acır ama kızı sözkonusu olunca yüzüğü o aldı küpeyi ben paylaştık.7 yaşında şimdi arada kutusundan çıkarır bakar benim takım diye

Oglum dogunca altin kupe aldirdim, kizim dogunca genc kizliginda kullansin diye pandora'dan guzel bi bileklik.
Esim gidip alip begenemem al karti istedigini al dedi, kaptim karti aldim hediyemi :)
Secimi ona biraksam o da bakir biseyler getirirdi sanirim.
Keske sizde begendiginiz seyi gosterseydiniz ya da karti kapip kendiniz alsaydiniz :)

Madem işi yüzsüzlüğe vurdunuz alacaktınız eşinizin kartını kendinize hediye almaya gidecektiniz

Çok zorlamışsınız.zorla güzellik olmamış.1-2 söyleyip bıraksaydınız keşke.hediye içten gelmeli sizin zorunuzla alınan şeyin ne önemi var.susun diye almış gönülsüz.

Ah kuzum cok seker :)
Benim kiz daha 14 aylik ama buyusun bende gostericem ona bunlar senin diye
Kesinlikle katiliyorum aile yadigari olarak kalmasi lazim cocuklqrimiza bi iki parca biseyin

sizin şikayetlerinize göre yorum yapıyoruz.nerden bilelim kocanızın diğer zamanlarda ki huylarını.eğer bir erkek ekonomisi de varsa eşine yuz kere söyletmemeli bir hediyeyi almalı.kadın da yuz kere söylememe li diyorum .genel görüşüm bu .sizin ilişkınız değil tek hedefım

mutlu yıllarrrrrrrr.bebeğinizi mutlulukla sağlıkla büyütünnnn.Eş ilgisizse k.k var biz bize yeteriz

3.5 ay once dogum yaptim kredi odedigi ve durumu iyi olmadigi icin agzimla hediye istemedim ama uslende olsa alinir bizde baktim o almiyo bende kendim aldim napayim kendi kendimi şımarttim evlilik yuzugum olmuyodu cuzi bi rakam uzerine ekleyerek onu deistim hem ben mutlu oldum hemde esim alamamis olmanin yukunden kurtuldu sizde kendinizi şımartın erkekler bazen napacagini gercekten bilmiyorlar

Hata sende. Ben bunu istiyorum demeliydin demek ki. Ben doğumdan önce hediye olarak telefon istedim ama modelini de söyledim

Harikasın harika

Konu sahibi çok alıngan bi donemdesin hala. Ama madem hediye istedin keşke ne istediğini de açıkça söyleseydin. Misal araştırıp aaa Aşkım bak su markanın su ürünü çok hoş. Bu nun gibi birsey olabilir deseydin .

Bence kabalık etmemişsin ama konu zaten kabalık etmen değil. Eşinin ısmarlama is yapması. Çünkü biz kadinlar hassas dönemlerde simartilmak isteriz. Ama bunu anlayacak adam nerdeeee? Sen demesen adam aklına bile getirmemiş.

Hediye ye karşı verdiğin tepki kabalık degilde biraz kırıcı bence . Tatlı dille bunu atlatabilirsin. Küstürme adami :)

zatwn pırlanta bilezik ve yüzük istemişsiniz. 40'a bölseniz her seneye esaslı bir hediye çıkar bence

Adamın kodunda yok, beraber gidip seçseniz daha iyiymiş, hem böyle iş uzamazdı.

Canım diyorsun ya hep kanaatkar oldum diye işte bence kilit nokta bu adamı böyle alıştırmayacaksın kanaatkar oldun da madalya mı takıldı sana yoo e o zaman niye kanaatkar olalım bazı lütufkar tavırlar erkeklerde zamanla olağan hatta olması gereken bi şey gibi algılanıyor diye düşünüyorum

bu doğum hediyesi olmuyor ama sen kendi kendine almışsın zaten

Ben esimden supriz yapmasini hic beklemiyorum bu konularda. Yani benim esim biraz hanzodur ama severim kendisini :). Giderim kuyumcuya alirim borcuda kitler cikarim. Sonrada odesin dursun. Tabi ona sormadan girmem illaki soylerim sunu alacagim diye. Keske sizde begenip bunu istiyorum deseydiniz. Malesef her erkek ince fikirli olmuyor. Bizde bu hanzolari idare etmeyi bilicez :)

İki çocuk doğurdum, tek iplik bile istemedim. Hayatta en büyük beklentim çocuklarım, kendim ve sevdiklerim için sağlık ve mutluluk. Mutlu olmak için eşimin hediyesine ihtiyacım yok. Benim varlığım kendime ve çocuklarıma verebileceğim en büyük armağandır. 22.yıllık evlilik hayatımda eşim bir kez altın küpe, bir de 2 ay önce tek taş yüzük almış. Güler yüzle teşekkür ettim çünkü hediyelere anlam yüklemem. En büyük hediyem hayatın ta kendisidir. Bu benim düşümcem tabi ki, sizin düşüncelerinize de sonsuz saygı duyarım ama keşke bu kadar ısrarcı olmasaydınız. Evlilik süresince kazandığım her deneyim bana sunu öğretti: Erkeklerden bir şey isteyince şekil değiştiriyorlar. Az beklenti çokça mutluluk. Sizin ve sevdiklerinizin mutluluğu hep daim olsun.

Haklısın canım. Normlde sürkli beklenti içinde olan hatunlara sinir olurum ama sen kesnlkle öyle değilsin. Ben borç defterine yazıyorm. Şmdi alamaz zaten ama işi otursun. Kızım 3.322 doğdu bende 33 gr altın dedm. Bakalım sıradki ne kadr doğarsa:)) en kralını yapcaklar tabi. Bu arada bende inck cinck çiçek falan istemem:))) nakit ile gel bana diyrm. Aslnda hediyeymş özl günmş kutlamalrı yok. Zaten onlara gerek kalmadn adam herşeyi alıyo ben gereksz göryrm. Ki sende zaten isteyn biri değilmşsn şımartılmak da hakkın. İstemyrm de ver geri bidaha bişey istemem de. Vicdan yapar belki azck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…