- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.779
- 133
- 39
Ne kadar da ironik degil miHello happiness :)
ay büyüsünler sağlıkla da taksın anneciği anne yadigarı takıları.nesilden nesile kalan bir iki parça özel takı olmalı ya her ailenin .ben de başladım kızıma elmaslı zümrüt bir set aldım.eşim altın dışında takıya paraya acır ama kızı sözkonusu olunca yüzüğü o aldı küpeyi ben paylaştık.7 yaşında şimdi arada kutusundan çıkarır bakar benim takım diyeOglum oldugunda hic dogum hediyesi denen seyden haberim yoktu hicde umursamadim zaten
Ama kizima hamileyken esime zen pirlanta katalogunda yuzugumun aynisinin bilezigino gosterdim bunu dogum hediyesi olarak istiyorum , ogluma tek tasimi kizima da yuzugumle bu bilezifi hediye olarak verecegim ileride dedim
Dogum yaptigim gun geldi takti bilezigi koluma
Bu arada benim de 40 yillik omrumde bir erkekten istedigim ilk ve son seydir
Ama ayni sizin dusundugunuz gibi dusundum , cocuklarima annelerinden hatira kalsin istedim , simdi takmiyorum bile bilezigi cunku bilezik takan bir insan degilim :) kutusunda kizimin buyumesini bekliyor
Çok iyimser birine benziyorsunuz :)
Ah kuzum cok seker :)ay büyüsünler sağlıkla da taksın anneciği anne yadigarı takıları.nesilden nesile kalan bir iki parça özel takı olmalı ya her ailenin .ben de başladım kızıma elmaslı zümrüt bir set aldım.eşim altın dışında takıya paraya acır ama kızı sözkonusu olunca yüzüğü o aldı küpeyi ben paylaştık.7 yaşında şimdi arada kutusundan çıkarır bakar benim takım diye
sizin şikayetlerinize göre yorum yapıyoruz.nerden bilelim kocanızın diğer zamanlarda ki huylarını.eğer bir erkek ekonomisi de varsa eşine yuz kere söyletmemeli bir hediyeyi almalı.kadın da yuz kere söylememe li diyorum .genel görüşüm bu .sizin ilişkınız değil tek hedefımKendimi küçültmedim.ben eşimle her şeyi açık açık konuşabilirim.bazen ayrı telden çalmak için inat etsek de frekanslarımız uyuşur.o da hediye istedim diye beni küçük görmedi bundan adım gibi eminim.
mutlu yıllarrrrrrrr.bebeğinizi mutlulukla sağlıkla büyütünnnn.Eş ilgisizse k.k var biz bize yeterizOkuyunca kendim icin yeniden üzüldüm. Biz de cok zor sartlarla bebek sahibi olduk. Hamileyken anneler gününde kesin bi jest yapar diye bekledim öyle siradan bi “kutlu olsun” bile demedi. Kesin güzel bi dogum hediyesi alir dedim. Lafi bile gecmedi. Gücendim ama dile getirmedim. Yalniz bi de dogum günümde ayni evde yasadigim kocam, sabah evden ayrilip ise giderken dogum günün kutlu olsun diye arayinca hepsinin üstüne tüy dikmis oldu. Evet dogum günümdeki tek kutlama buydu. Ne bi dilim pasta ne de hediye.. Hatta yanaktan bi öpücük bile degil. Bu kez badinin etini yedim. Böyle gecistiremezsin dogum günü kutlamasi istiyorum dedim defalarca. ustunden 1 ay gecti yüzsüzlük yaptigimla kaldim. Mutsuzluktan ölebilirim
Hata sende. Ben bunu istiyorum demeliydin demek ki. Ben doğumdan önce hediye olarak telefon istedim ama modelini de söyledim
zatwn pırlanta bilezik ve yüzük istemişsiniz. 40'a bölseniz her seneye esaslı bir hediye çıkar benceOglum oldugunda hic dogum hediyesi denen seyden haberim yoktu hicde umursamadim zaten
Ama kizima hamileyken esime zen pirlanta katalogunda yuzugumun aynisinin bilezigino gosterdim bunu dogum hediyesi olarak istiyorum , ogluma tek tasimi kizima da yuzugumle bu bilezifi hediye olarak verecegim ileride dedim
Dogum yaptigim gun geldi takti bilezigi koluma
Bu arada benim de 40 yillik omrumde bir erkekten istedigim ilk ve son seydir
Ama ayni sizin dusundugunuz gibi dusundum , cocuklarima annelerinden hatira kalsin istedim , simdi takmiyorum bile bilezigi cunku bilezik takan bir insan degilim :) kutusunda kizimin buyumesini bekliyor
bu doğum hediyesi olmuyor ama3.5 ay once dogum yaptim kredi odedigi ve durumu iyi olmadigi icin agzimla hediye istemedim ama uslende olsa alinir bizde baktim o almiyo bende kendim aldim napayim kendi kendimi şımarttim evlilik yuzugum olmuyodu cuzi bi rakam uzerine ekleyerek onu deistim hem ben mutlu oldum hemde esim alamamis olmanin yukunden kurtuldu sizde kendinizi şımartın erkekler bazen napacagini gercekten bilmiyorlar
Haklısın canım. Normlde sürkli beklenti içinde olan hatunlara sinir olurum ama sen kesnlkle öyle değilsin. Ben borç defterine yazıyorm. Şmdi alamaz zaten ama işi otursun. Kızım 3.322 doğdu bende 33 gr altın dedm. Bakalım sıradki ne kadr doğarsa:)) en kralını yapcaklar tabi. Bu arada bende inck cinck çiçek falan istemem:))) nakit ile gel bana diyrm. Aslnda hediyeymş özl günmş kutlamalrı yok. Zaten onlara gerek kalmadn adam herşeyi alıyo ben gereksz göryrm. Ki sende zaten isteyn biri değilmşsn şımartılmak da hakkın. İstemyrm de ver geri bidaha bişey istemem de. Vicdan yapar belki azckÇok mutsuzum bayanlar.3ay önce doğum yaptım.ikinci bebeğim.bi şımarıklık yapıp eşimden doğum hediyesi isteyim dedim.8-9aylık hamileyken başladım söylemeye"aşkım bu sefer ben de doğum hediyesi istiyorum beni şımart hadi bakalım "gibi laflar etmeye :) ben ufak tefek seylerle mutlu olmayı bilen biriyim hep de öyle oldum.ne tekrarım oldu ne pahalı takılarım.ben de çalışıyorum.alamayacağımızdan değil ama pek gerek görmüyoruz diyelim.eşim de ben de.ama ne bileyim bi kere de ben şımarıklık yapmak istedim doğum hediyesi istedim.aklımdan geçen de ya bi küpe ya da yüzük.o tarz bişey.bebeğim doğalı 3ay oldu eşimden hala tık yok.yüzsüzlük yapıp istemeye devam ettim.biraz da gıcık oldum doğrusu bu kadar istediğimi bile bile niye almıyor diye.bozuldum da.şimdiye kadar hiç bi şey beklemedim istemedim.ama oğlumla beraber o da bana bi hediye verseydi hatta aynı gün doğum yaptığım gün ben o hediyeyi saklayıp gelinime verecektim.öyle kendimce duygusal bişey hayal etmiştim.belki çoğunuza komik gelebilir ama neyse.istedim işte.dün yine dedim.kızarak değil amA hep şakayla karışık söyledim.sen almazsan ben de gider kendime hediye alırım dedim.neyse.bugün dışarı çıkmıştı.geldiğinde bi hediye paketi.ay ne kadar da ısmarlama olsa da çok mutlu oldum sarıldım.paketi açınca beynimden vurulmuşa döndüm.çok dandik bi küpe kolye ve yüzük seti.gümüş.çok eski bi model.basit.yeşil taşı var ortasında.pazarda satılan takılar gibi.eşim kesinlikle zevksiz biri değil.istese en güzelini bulur beğenir.ilk şok oldum kabalık yapmak da istemedim ama beğenmediğimi gizleyemedim.eşim de farketti.zaten beğenmeyeceğimi de adı gibi biliyordu."aman rol yapamayacağım kusura bakma evet beğenmedim"dedim.o anı öyle buruk bi şekilde kapattık sonra o salona geçti ben yatak odasındaydım.öyle üzüldüm ki.değer vermez gibi.40 yılın başı bişey istedim.şimdiye kadar hep kanaatkar oldum.9ay bebeğimizi taşıdım.zor da bi doğum yaptım.karşılığı bu mu olmalıydı.dedim keşke o kadar ısrar etmeseydim de bana bu saçma şeyi almak zorunda kalmasaydı.sonra mesaj attım eşime."Düşündüm taşındım.ben bunları takmam.takmak da istemem.hatta görmek de.şu an mutlu olmaktan çok üzüldüm.aslında kabahat de benim.ne diye ısrar ettim ki.gönülsüz ve özentisiz bi şekilde sırf beni susturmak için aldığın o kadar belli ki.verirken bile.sen götür bunları geri ver.ne zaman içinden bişey almak gelirse o zaman al."dedim.şimdi o da bana küsmüş.ben de çok kırgınım.sizce ben haklı mıyım ya da çok mu kabalık etmişim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?