- 6 Nisan 2023
- 7
- 15
- 8
- 30
- Konu Sahibi findikfistikooo
-
bu tam olarak bir dert değil ama başka bi başlığa mı yazılır bilmiyorum. yeni üye sayılırım. ilk konum.14 mayıs eşimin doğumgünü ve seçime denk geliyor. yeni evliyim eşime sürpriz yapmak istiyorum. bir gün öncesinde yapacağım. yemek mi yapmalıyım menü fikirleriniz var mı ? pasta sarma salata tarzı yapmak istiyorum ama eşim yemek yemeyi daha çok seviyor. bi menü arayışındayım.
reglime denk geldiği için bi şeyler yaşayamayacağız bari mükemmel bi sofrayla ödüllendireyim diyorum.
tavsiyelerinizi bekliyorum.
teşekkürler fikirler için. ben kullanmıyorum eşime eşlik edemiyorum alkol konusunda. hiç girmesem daha iyi.tavuk sarma kulağa hoş geliyor onu bi araştırıp yapacağım sanırım.Yani pasta sarma salata bence doğum günü menüsü değil. Alkol alıyorsanız, bütçeniz de karşılarsa bir soslu biftek olabilir şarapla, patates püresi yatağında. Yoksa tavuk sarma da olur ıspanaklı vs o da güzel oluyor,
Yani pasta sarma salata bence doğum günü menüsü değil.
Yani sorsan sen doğum gününde ne yaptın diye, evin yanındaki kafeye gittik kahve içtikBence gayet menu yahuu ben severim onlari bulamayan da var bknz ben. Bir yemek yapanim bile yok
çok istediği bir ayakkabı vardı onu aldım. bir de parfüm aldım. ama yemek illa ki yenecek o akşam. dışarda yemeğe götürsem başbaşa kalacağımız sessiz huzurlu bi mekan bulmam zor olacak. bir de yeni evliyiz ikimiz de yoğun çalışıyoruz. evde 1 saat bile birbimizi görmek kıymetli geliyor. o cumartesi çalışıyor o gün vaktim olacak güzel şeyler yapmaya. eşim boğa burcu bi de yemek yemek ona terapi gibi geliyor. sarma sata saçma evet. kendime göre düşlüdnüm bi anEvde yemek yapmak bana supriz gelmiyor.Dogum gunu olmasa da aksam yemegi yenecekti zaten o evde sarma, salata her zaman yapilan tuketilen şeyler neyi dogum gunu yemeği ki.
Bir hediye alın bari eşiniz ne severse, neyle ilgiliyse...
Sarma saranın bol olsun.Bence gayet menu yahuu ben severim onlari bulamayan da var bknz ben. Bir yemek yapanim bile yok
ahahah aman aman. taban tabana zıt partileri destekliyoruz doğumgünü ölümgünü olsun istemem.Alın biranizi sandık sonuçlarını izleyinmadem sevişme yok bari heyecanlı olur
çok istediği bir ayakkabı vardı onu aldım. bir de parfüm aldım. ama yemek illa ki yenecek o akşam. dışarda yemeğe götürsem başbaşa kalacağımız sessiz huzurlu bi mekan bulmam zor olacak. bir de yeni evliyiz ikimiz de yoğun çalışıyoruz. evde 1 saat bile birbimizi görmek kıymetli geliyor. o cumartesi çalışıyor o gün vaktim olacak güzel şeyler yapmaya. eşim boğa burcu bi de yemek yemek ona terapi gibi geliyor. sarma sata saçma evet. kendime göre düşlüdnüm bi an
Pasta sarma salata gün menüsü bence.bu tam olarak bir dert değil ama başka bi başlığa mı yazılır bilmiyorum. yeni üye sayılırım. ilk konum.14 mayıs eşimin doğumgünü ve seçime denk geliyor. yeni evliyim eşime sürpriz yapmak istiyorum. bir gün öncesinde yapacağım. yemek mi yapmalıyım menü fikirleriniz var mı ? pasta sarma salata tarzı yapmak istiyorum ama eşim yemek yemeyi daha çok seviyor. bi menü arayışındayım.
reglime denk geldiği için bi şeyler yaşayamayacağız bari mükemmel bi sofrayla ödüllendireyim diyorum.
Her akşam zaten insan bı sekilde yemek yiyor bı akşam iki tane mum eklenmiş olsa benim için değişen bişey olmaz yani heycanlandirmazdi. Eşin alkol aliyormu. Benim eşim iki haftada bazen üç haftada bir alkol tercih eder yemek yerine alkollü bir masa ve mezeler meyveler onu havaya ucururdubu tam olarak bir dert değil ama başka bi başlığa mı yazılır bilmiyorum. yeni üye sayılırım. ilk konum.14 mayıs eşimin doğumgünü ve seçime denk geliyor. yeni evliyim eşime sürpriz yapmak istiyorum. bir gün öncesinde yapacağım. yemek mi yapmalıyım menü fikirleriniz var mı ? pasta sarma salata tarzı yapmak istiyorum ama eşim yemek yemeyi daha çok seviyor. bi menü arayışındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?