• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin doğum günü

tuba3443

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
163
136
53
35
Kızlar yardım. Yarın eşimin doğum günü ve il dışında çalışıyo yanımda değil. Ona ne gibi bişey yapabilirim şaşırtıcı bişey olsun istiyorum. Uzaktayken imkanlar kısıtlı biliyorum aklıma bişey gelmiyor. Haftasonu gelcek o zamana da sarkıtabilirim. Uzaktayken yada yanıma geldiğinde bir erkeğe nasıl bir hediye alınabilir.

Şimdi iki koca tipi var bir odungillerden öyleyse yorma kendini ikinci tip kadir kıymet bilenlerden öyleyse kalk git yanına bundan güzel hediyemi olur
:) ya işte benimki odungillerden değil çok haklısın ama 1 ay önce benım doğum gunumdu uzakta olduğu için orkide almış yollamış bana. Bende çalışıyorum malesef :( Gitme şansım yok

Yatağı süsle güllerle çikolatalarla, üstüne de giyeceğin geceliği koy fotosunu çek ona at "haftasonu seni böyle bi manzara bekliyor kocacım" yaz :KK53:
Haftasonu kutla, hediye olarak da saat güzel olur bence. İş yerine çiçek vs çok klasik.

Yatağı süsle güllerle çikolatalarla, üstüne de giyeceğin geceliği koy fotosunu çek ona at "haftasonu seni böyle bi manzara bekliyor kocacım" yaz :KK53:
Haftasonu kutla, hediye olarak da saat güzel olur bence. İş yerine çiçek vs çok klasik.
hımm bak bu mantıklı geldi olabilir :)

yarınmış

iki üç gün önce sorsaydınız sevdiği yemekleri yapıp adresine gönderin derdim

yani çok abartıya da gerek yok

hatta bir kek poğaça dahi olurdu

benim elimden yemeği özlemişsindir diye yazıp doğum günün kutlu olsun deyip gönderilirdi

haftasonuna hazırlayın bir şeyler bari

ben şehirdışındaki anneme evde kek yapıp üstüne mum koyup görüntülü aramıştım o da uzaktan üflemişti

evi kalpli balonlarla süsle (tavana bantla yapıştır) uçlarına kurdele veya hediye paketi için kullanılan naylon kurdeleler var ya onlardan bağla,ucuna da kalpli kağıtlar yap renkli kartonlardan. İçlerini de istediğin notlarla doldur. Bitane de hediye,yere de mumlardan kalp yapıp hdyesini içine koy. Zamanın dolu bunu yaparsan baya şaşırır. Ben yapmıştım çok hoşuna gitti :)

Kızlar yardım. Yarın eşimin doğum günü ve il dışında çalışıyo yanımda değil. Ona ne gibi bişey yapabilirim şaşırtıcı bişey olsun istiyorum. Uzaktayken imkanlar kısıtlı biliyorum aklıma bişey gelmiyor. Haftasonu gelcek o zamana da sarkıtabilirim. Uzaktayken yada yanıma geldiğinde bir erkeğe nasıl bir hediye alınabilir.
Çicek yollayın ama meyve görünümlü olanlardan aslında bir kaç gün zaman olsaydı sevdiği yemekleri yapardınız.

Selamunaleyküm arkadaşlar 2 hafta sonra eşimin Doğum günü ona güzel bi sofra hazırlamak istiyorum neler yapabilirim sizce. Yemek mi pasta türü şeyler mi ?? Yardımcı olur musunuz ??

Ciceksepetinden hediye gonderin hediye ya da çikolatalı çiçek falan hem midesine gider hem mutlu olur küçükte bi not

Back
X