EŞİMİN DOĞUM GÜNÜ İÇİN FİKİR İSTİYORUM:)

mrc-ymn

Üç Prensin Tek Prensesi S-M-Y
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
1.347
1.235
133
35
Arkadaşlar merhaba
15 gün sonra eşimin doğum günü var ona güzel bir doğum günü geçirtmek istiyorum 14 aylık birde oğlumuz var yani planım 3 kişilik olmalı...
Yardımcı olur musunuz neler yapabilirim eşime:)

1 ay sonrada benımde tek derdım bu olucak

takıpteyım konuyu

Başbaşa dışarda yemek yesek diyorum ama oğluşumuzla zor
Babasının doğum gününde onu ananesine falan da bırakamam çok kararsızımmmmm

Bir fotoğrafçıyla anlaşıp, dış mekan da, eğlenceli fotoğraflar çektirip, daha sonra güzel bir yere gidip, pasta kesersiniz. Aklıma bu geldi :)

benimde düğünüm bitsede kocama süpriz derdine düşsem yarabbiiiii
bebeğiniz var bence evde birşeyler hazırlayın ama değişik olsun

Bir fotoğrafçıyla anlaşıp, dış mekan da, eğlenceli fotoğraflar çektirip, daha sonra güzel bir yere gidip, pasta kesersiniz. Aklıma bu geldi :)
Fotoğrafçıya eşim sıcak bakmaz
Doğumda bile zoraki tuttum 9 ayda zor ikna oldu:)

benimde düğünüm bitsede kocama süpriz derdine düşsem yarabbiiiii
bebeğiniz var bence evde birşeyler hazırlayın ama değişik olsun
Aynen bende evde istiyorum ama aynı yerde çalışıyoruz eve birlikte girip birlikte çıkıyoruz çaktırmadan ne yapabilirim:)

Aynen bende evde istiyorum ama aynı yerde çalışıyoruz eve birlikte girip birlikte çıkıyoruz çaktırmadan ne yapabilirim:)
bi şekilde evden uzaklaşması lazım yiyecek şeyleri falan akşamdan hazırlayabilirseniz evi süslemek için fazla zaman gerekmez bir market vs gibi bir yere yollayabilirseniz süper olur

Oglum bebekken esime evde dogumgunu hazirlamistim.Cok guzel bir sofraydi pasta vs.Esim bebegimizi kucaklayip mumlari ufleyince oglumun pastaya ve mumlara saldirisi cok komikti videoya bakip hala guluyoruz.Bence o gune ozel bir cd hazirlayin ama oglumuzun agzindan.Babasinin ne kadar kiymetli oldugunu,onu cok sevdiginizi yazi ve resimlerle anlatan sunum gibi bir sey diyelim.Sonrasinda oglusunuzla opucuklere bogun esinizi,simartin biraz.Dogumgunu cocugu neticede...

Çok hoşuma gitti...
Belki cd falan değilde oğlumuzun ağzından bir mektup yazıp masaya bırakabilirim
Cd için zaman ayıramayabilirim çünkü

bi şekilde evden uzaklaşması lazım yiyecek şeyleri falan akşamdan hazırlayabilirseniz evi süslemek için fazla zaman gerekmez bir market vs gibi bir yere yollayabilirseniz süper olur
Hazır pastada yemek bırak
Pastayıda evde yapıcam mecbur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…