- 3 Kasım 2015
- 1.347
- 1.235
- 133
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğrafçıya eşim sıcak bakmazBir fotoğrafçıyla anlaşıp, dış mekan da, eğlenceli fotoğraflar çektirip, daha sonra güzel bir yere gidip, pasta kesersiniz. Aklıma bu geldi :)
Aynen bende evde istiyorum ama aynı yerde çalışıyoruz eve birlikte girip birlikte çıkıyoruz çaktırmadan ne yapabilirim:)benimde düğünüm bitsede kocama süpriz derdine düşsem yarabbiiiii
bebeğiniz var bence evde birşeyler hazırlayın ama değişik olsun![]()
Ne bileyim kıyamıyorumBırak bi geceden nolcak. Başbaşa kalın
bi şekilde evden uzaklaşması lazım yiyecek şeyleri falan akşamdan hazırlayabilirseniz evi süslemek için fazla zaman gerekmez bir market vs gibi bir yere yollayabilirseniz süper olurAynen bende evde istiyorum ama aynı yerde çalışıyoruz eve birlikte girip birlikte çıkıyoruz çaktırmadan ne yapabilirim:)
Aynen bende evde istiyorum ama aynı yerde çalışıyoruz eve birlikte girip birlikte çıkıyoruz çaktırmadan ne yapabilirim:)
Evet aslında ablama yaptırabilirim:)müsait olan bir arkadaşından rica et anahtar ver siz yokken evinizi süslesin bi masa hazırlasın yada izin alın 1 günlüğüne
Çok hoşuma gitti...Oglum bebekken esime evde dogumgunu hazirlamistim.Cok guzel bir sofraydi pasta vs.Esim bebegimizi kucaklayip mumlari ufleyince oglumun pastaya ve mumlara saldirisi cok komikti videoya bakip hala guluyoruz.Bence o gune ozel bir cd hazirlayin ama oglumuzun agzindan.Babasinin ne kadar kiymetli oldugunu,onu cok sevdiginizi yazi ve resimlerle anlatan sunum gibi bir sey diyelim.Sonrasinda oglusunuzla opucuklere bogun esinizi,simartin biraz.Dogumgunu cocugu neticede...
Hazır pastada yemek bırakbi şekilde evden uzaklaşması lazım yiyecek şeyleri falan akşamdan hazırlayabilirseniz evi süslemek için fazla zaman gerekmez bir market vs gibi bir yere yollayabilirseniz süper olur![]()