sabrın erdem olduğunu gördüm tebrik ederim bana da örnek oldun umarım ömür boyu huzurla sevgiyle saygıyla yaşarsınız evinizde .Kızlar ben 7 yıllık evliyim.esimle birbirimizi çok severek evlendik . benim ailem evliligimize ilk başta izin vermedi sonra ikna ettim zorlada olsa düğün konusunda pek bişey görmedim Eşimin ailesi beraber oturcaz dediler eşimi çok sevidgm icn kabul ettim.ama daha ertesi gunu burnumdan getirdiler dedikodularıyla umrsamadm ama sonra kaynbbm işe giderdi kaynnm mis gibi yatarken ben sabah kalkıp hamile halimle çay hazirlardm uyanamdigm zaman tüh adm çay içmeden gitti die söylenip eşimi doldururdu birgün burnumn kanadigini bile hatırlarım uzuntudn.2 aylıkken Evimi ayırdım ama ayırmak denirse aynı avlunn içindeydk ben daireden gece konduya gelin geldim. Ama Eşimin ailesi eşimi çok doldururlardi oda onlarn lafına giderdi. Kaç kez boşanmanın esigindn döndük.kaynnm sürekli benimle ugrasrdi ne konu olursa olsun hep konuyu bana getrr laf sokardi kadın bana takikti halbuki oğlunu adm eden benm pavyondan eve gelmezmis ben eve alıştırdm işe girdi evine bakan bir insn oldu. Eşim askere gittiğinde oglm ufakti bez almk kaynbm zoruna giderdi hergün laf ederdi yeter die halbuki toplmda 5.6 kere almistr eşim para birkmisti ilk zamanlar ben alrdm zaten eşim askerdeykn oglma bez almktan başka bişey yapmadılar zaten 5 kuruş dahi istemdm vermediler zatn aç msn ihtyacn varmi die hiç sormadilar bile onların yüzünden oglmu doverdim tuvalete alissn die. Eşim geldi çok şey yapmışlar gibi ovundler ama eşim biliodu herşeyi ama ailesine duknlugude vardı kardeşlerinn kaynnmin lafı giderdi bazen onların yuznden çok kavga ederdik. Evimizin icnde ne konuşuluyorsa bilirlerdi kapıyı dinlerlrdi herseyimize karisirladi.o kadr hadlerni astilr ki namusuma dil uzattilar eşim bu olayda bana inandi çünkü ailesini biliodu nasl olduklarını ne kdr iftiraci olduklarını en sonunda eşime ablasının nasıl bir insan oldgnu ispatladm eve en sonunda yeni aldığımz evimze gecmeye ikna ettim smdi ailesiyle fazl gorsmuyrz ablasyla hiç konsmuo zaten ama o kadr çekmeme ragmn evliyim.esimle de mutluyum.artik benimle ugrasmiyolar çünkü bende disimi gösteriyorum.1 laflrina 2 karşılık veriorm. İlk zamnlr çok ezdiler ama smdi dis geciremiolar onlarn yuznden esmden sogmustm bosancktm ama basaramadlr onlr kaybetti.2 inci Bebeğimi bekliorum artık. Ağustos ayında doğacak inş
Canm konuya açıklık getirm evlnmedn önce pavyon gdrms bn bıraktırdm biz evlndgmzde ben 17 esm 20 yaşındaydı askerlik icn ayrmadk ama 2 ay daynabildim çocuğumu piskolojm bozulmuştu baskidn yorumuna tsk edrmYine bütün garezim sadece kendi ailemeydi konusu
Pavyondan çıkmayan, askerliğini yapmamış, ayrı bir ev açamayacak, ailesinin dediğinden çıkmayan bir adamla seviyorum deyip ikna edilerek harcanan 7 sene, çocuklarınızı sağlıkla, huzurla büyütürsünüz umarım bundan sonra. Başkası yüzünden çocuk dövmeye girmiyorum, girsem çıkamam.
Canm konuya açıklık getirm evlnmedn önce pavyon gdrms bn bıraktırdm biz evlndgmzde ben 17 esm 20 yaşındaydı askerlik icn ayrmadk ama 2 ay daynabildim çocuğumu piskolojm bozulmuştu baskidn yorumuna tsk edrm
Eşimin ailesinin benimle uğraması derdim haln bir açık arıyorlar küçük gorumcem de bu sefer eşimi doldurmayi başaramadı şimdi beni doldurmaya çalışıyo ama en önemlisi uzun zamandır. takip ediyrum hep eşinin ailesinden çekenlerin ne yapcagini sasirmasina uzuldugum için mücadele vermeleri için yazdım biraz destek cesaret alsınlar ki ne hayallerle evlendikleri kişiyi kolay bırakıp gitmesinler mücadele etsinler kötüleri guldurmesinler en sonunda gülen kendileri olsun die yazdimSonra ne oldu? Derdiniži değil hayat hikayenizi anlatmissiniz.
Olaya bende pişmanım ama tek basinasiniz ve sürekli baskı eşinin asker olması yaşamayan anlamaz yaniben en çok wc alışsın diye bebğinizi dövmenize takıldım ::Allah evlatlarınızla ve eşinizle afiyet huzur versin.
Cok Teşekkür ederim sende hep mutlu olursun insAile lafını geri alıyorum hemen, madem 17 yaşında evlenmenize izin vermişler diyecek bir şey kalmıyor tabi ki. Bundan sonra iyi olun, bir daha da baskı ortamında ne siz ne çocuklar kalmazsınız inş.
Eşimin ailesinin benimle uğraması derdim haln bir açık arıyorlar küçük gorumcem de bu sefer eşimi doldurmayi başaramadı şimdi beni doldurmaya çalışıyo ama en önemlisi uzun zamandır. takip ediyrum hep eşinin ailesinden çekenlerin ne yapcagini sasirmasina uzuldugum için mücadele vermeleri için yazdım biraz destek cesaret alsınlar ki ne hayallerle evlendikleri kişiyi kolay bırakıp gitmesinler mücadele etsinler kötüleri guldurmesinler en sonunda gülen kendileri olsun die yazdim
zaten içinde olduğunuz psikolojiyi anlatmak için onu yazdığınızı anladım Allah bir daha yaşatmasın.küçük yaşta evlenip hemen çocuk yapmak ve başınıza gelenlerle baş edememk zor tabikide keşke aileniz destek olsaymış .Olaya bende pişmanım ama tek basinasiniz ve sürekli baskı eşinin asker olması yaşamayan anlamaz yani
bence konunuz daha çok küçük yaşta evlenmek isteyen ,hayır diyen ailesine karşı çıkan genç kızların çektikleri,evlenip hemen çocuk yapmanın ,maddi özgürlüğüne eline almadan evlenen bayanların başına gelenler gibi ibretlik geldi.Eşimin ailesinin benimle uğraması derdim haln bir açık arıyorlar küçük gorumcem de bu sefer eşimi doldurmayi başaramadı şimdi beni doldurmaya çalışıyo ama en önemlisi uzun zamandır. takip ediyrum hep eşinin ailesinden çekenlerin ne yapcagini sasirmasina uzuldugum için mücadele vermeleri için yazdım biraz destek cesaret alsınlar ki ne hayallerle evlendikleri kişiyi kolay bırakıp gitmesinler mücadele etsinler kötüleri guldurmesinler en sonunda gülen kendileri olsun die yazdim