Durumdan rahatsızlığını belirttiğimde ise beni neyle itham ediyorsun cevabını aldım
Oo pis kokular geldi burnumabu arada apartmanda 3 asansör bulunuyor
Mesela benim eşimde servisle gidiyor servisci konum atmış oluyor ona göre yaklastiysa çıkıyor belki onlarda o şekilde çıktığı için öyle denk geliyor olabilir10-11-12-13-14-15 geçelerde çıkıyorlar ve sadece 20 saniyede apartman koridorunda rast gelip de gitme durumları var.yani biri 10 geçe çıktıysa diğeri 14 geçe çıkmıyor kapı açılma sesiyle arka arkaya çıkıyorlar hep. Bazen 10 geçe bazen 14 geçe çıkmış oluyorlar gibi düşünün. Ben eşimle konuştum kadının haberi yok
Kapının arkasında kapı sesi beklendiğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam10-11-12-13-14-15 geçelerde çıkıyorlar ve sadece 20 saniyede apartman koridorunda rast gelip de gitme durumları var.yani biri 10 geçe çıktıysa diğeri 14 geçe çıkmıyor kapı açılma sesiyle arka arkaya çıkıyorlar hep. Bazen 10 geçe bazen 14 geçe çıkmış oluyorlar gibi düşünün. Ben eşimle konuştum kadının haberi yok
En az 7 defa okudum hâlâ çözemedimBir kelime dahi anlamadigim icin su an kendimi gerizekali gibi hissediyorum.
Aynı isyerinde calisip, ayni binada, ayni katta oturan insanlarin ayni servise binmek icin denk gelmesinde nasil bir kotu niyet sezinlediginizi ben cozemedim ya da konuyu yanlis anliyorum.
Anladım . Eşinize siz sorduktan sonra en azından ben farklı asansöre bıneyım karımı üzmeyeyim dememiş yani .10-11-12-13-14-15 geçelerde çıkıyorlar ve sadece 20 saniyede apartman koridorunda rast gelip de gitme durumları var.yani biri 10 geçe çıktıysa diğeri 14 geçe çıkmıyor kapı açılma sesiyle arka arkaya çıkıyorlar hep. Bazen 10 geçe bazen 14 geçe çıkmış oluyorlar gibi düşünün. Ben eşimle konuştum kadının haberi yok
Vallahi bende konudaki kotu niyetli kismi, konunun anlatilisindaki karmasadan anlayamadigimi dusunuyorum.En az 7 defa okudum hâlâ çözemedim
Hayır bide zaten sürekli beraber olabilecek potansiyelde insanlar. Aynı servis, aynı iş yeri, aynı bina. Neden asansörde hadi çok katlı binaysa 2 dk beraber kalmak için bu kadar çaba göstersinler liseli ergen mi bunlar asansörde aşna fişnenin peşine düşecekVallahi bende konudaki kotu niyetli kismi, konunun anlatilisindaki karmasadan anlayamadigimi dusunuyorum.
Binada 3 asansor var ise buyuk ve kalabaliktir o bina (eski oturdugum binada tek blokta 130 daire vardi) haliyle asansoru yakalamak otobusu yakalamaktan zordu.
Insanlar birbirinin kapi sesine de cikabilir kacirmamak icin, anlamadigim noktada bura iste, esimle birlikte asansoru yakalamak istemesinde nasil bir artniyet olabilir ki?
Kocam ve eşim farklı kişiler mi ?Merhaba. Kocam ve eşimle aynı servisle giden kadınla karşılıklı oturuyoruz. Bir süredir dikkatimi çeken bir durum oluştu sabah servis için evden çıktıkları aralık 5 dakika iken ve evden çıkıldığı anda asansöre binip gitmeleri yani apartman koridorunda bekleme süresi 20 saniye olmasına rağmen aynı asansörde sürekli birlikte gittiklerini farkettim sizce normal mi ben mi abartıyorum. Bu arada eşime hep mi karşılaşıyorsunuz diye sorduğumda arada bir cevabını vermişti ama 1 aylık bir takip sonucunda sadece 2-3 kere birlikte gitmediler onun harici hep birlikteydi. Durumdan rahatsızlığını belirttiğimde ise beni neyle itham ediyorsun cevabını aldım ve gitmeye devam etti. Bu arada kadınla bir kaç kere denk geldim akşamları ama benimle konuşmadan kapıyı yüzüme çarptı hep ama sabah akşam eşimle gidip gelmeye devam etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?