- 7 Mart 2014
- 414
- 441
- 133
- Konu Sahibi blue_fairy
Çok haklısınız. Ben de çevremde istisnalar dışında çok görüyorum eşim bebekle ilgilenmiyor, kucağına almıyor diye şikayet eden. Büyüdükçe ve bebek tepki vermeye başladıkça ilgi gösteriyorlar. Sevgisizlik değil kesinlikle.
Konu sahibi; size tavsiyem eşinize görev vermeniz. Masayı topla, duş alacağım. Bebekle ilgilenir misin, biraz yorgunum dinlenmek istiyorum gibi. Küçük ricalar ile size yardımcı olmaya başlar belki de. Bu davranışları için teşekkür etmeyi de unutmayın. İlla ki kavga, tartışma ile sorun çözmemiz gerekmiyor. İnşallah evliliğiniz yoluna girer.
Söyleyince yapiyor zaten, ama hep soylemem lazim. Kendi dusundugu yok, sanki okuldayiz ben ogretmenim, zorla gorevler veriyorum ona... Anlatabildim mi bilmiyorum. Bebek de hayat ta ikimizin, onun da benim gibi cabalamasi gerekmez mi? Onun bir hayati var sanki, benim de bebekle bir hayatim var, ben soyledikce uzerine dusen 'is' leri yapiyor. Cocukla ilgilenmeyi sadece cebine harclik koymak olarak algilayan babalar gibi. O kadar kopuk ki, sinirleniyorum uyanicam diye ayni yatakta bile yatmiyor ya.. Derdim bu. Konusunca bir iki duzeliyor, ama ben.yoruluyorun artik her seyi dusunmekten. Konus basa don konus basa don.. Artik etkisini de yitiriyor kelimeler hep ayni seyleri soyluyorum cunku.