Çok denedik ama olmadı bir türlüNe güzel dostlarsiniz.umarim gönlune göre bir kiz bulur.Cevrenizde varsa tanistirin.
Bunu deneyelim saol canımEsiniz kendi arkadasiylariyla program yapip, Aliyide davet etse? Hem baska arkadas edinmis olur hemde sosyal bir ortama girmis olur.
Bizim arkadaşlar genelde hep evli çiftler bu sefer daha kotu olur yalnız hisseder kendini diye korkuyoruz.. Teyzesinin oglu var mesela çok içki içiyomus oyle ortamlarada girmıyor içkisi sigarası yok gitmişler geçen bi yere teyze oglu içmiş o oyle durmus zevk alamaz ki bu şekilSizin arkadaş ortamına alın çıkın biraz, bazı yerlere onuda götürün. Havası değişir , zevk aldıkça kendi de gelmek ister belki
Aynısını dün eşime dedim bi pskolga gıtse belki çözülür diye.. Bu konuda konusucak eşim onunlaBu özgüvensizlikle ve bu negatiflikle kimse onu istemez ki
Ben de çevremde bu kadar sürekli mutsuz bir insan istemem mesela.
Ama bunun çaresi yine kendisinde.
Psikolojik destek alıp utangaçlığını yenmeli.
Ortamlara, kurslara, gezilere gitmeli.
Öyle havadan düşüp kimse arkadaş olmaz ki.
Arkadaşlık paylaşım demek.
Hem paylaşımdan kaçıp, utanıp hem arkadaş nasıl edinebilir ki?
Ona yardım edeceğiniz tek husus psikolojik destek almasına ve onu kendi arkadaş ortamınıza sokup başka aktiviteler yapmasına ikna etmek.
Başka bir yolu yok :/
Kuzum başka bir çözüm yolu yok. Aynı yerde dönüp durursunuz bir yere varamaz bu şekilde.Aynısını dün eşime dedim bi pskolga gıtse belki çözülür diye.. Bu konuda konusucak eşim onunla
Çok haklısınnKuzum başka bir çözüm yolu yok. Aynı yerde dönüp durursunuz bir yere varamaz bu şekilde.
Ona çıkış yolu gösterecek bir profesyonel lazım.
Eşim iyi bi pskolg arastırcak bakalım inş düzelir yaÇok üzüldüm cidden ya acaba psikolojik destek filan alsa
aşabilir bu utangaçlığı,umutsuzluğu,eşiniz ikna edebilir
Amiinn inşallahh çok saolunnallah ona şifa versin sizdende allah razı olsun