Eşimin cinsellikten beklentisi

Daha iyi bir cinsel hayatı için kıyafetlerini doğru seçmiyor olabilirsin bu Web sitesinden bakabilrisin çok güzel kıyafetler var

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki hamilelikte kaçıncı aya kadar ilişki olabiliyor

Valla benim de hoşuma gidiyo. Ben de kocamın oradaki kılıklara girmesini isterim ara sıra yani. Ama fanteziden ziyade o havaya sahip bir kadın olduğunu belli edeceksin
Ben ne yaparsam yapayım benimki anlamiyor kendi isteyince fantazi falan iki kelime ediyor ben birşeyler söylemeye kalkınca neyse günah öyle konuşmayalım diyor

Valla risk yoksa eğer normal şartlarda 8.ay hatta doğuma kadar yapanlar dahi var ama genelde erkek o şiş karınla hareket etmek istemiyor doğal olarak pek çekici gelmiyor,bir de zarar veririm korkusu var tabii.

İşte konu hülya avAvş falan olunca evet ama biz olunca iş değişiyor

Cinsellikten bıkması için çok erken bir süre. Daha yolun başı. Belki fiziksel bir sıkıntısı olabilir bunu da bir sor laf arasında.

Vaaayyyy bu güzel işte tuttum bunu şöyle açık gelin bana yaaaaben de cahilim bu konularda bilgi almam lazım

Bak canım bu soruyu sormandan anladığım kadarıyla sen her şeyi fazla hesaplayan, kitabına uydurmaya çalışan birisin. Ve bu cinsel hayatına da yansımış. Ayol hamileliğin tehlikeli değilse sonuna kadar sevişirsin. Hamile kadınları da çekici bulur erkekler. Hamile kalıp ara vermek niyetinde misin? Arkadaşlar yanlış yönlendiriyor seni. Her erkek hamilelikte sevişmemeye okey demez hemen. Ara vereceksin gibi düşünme. İşte ana sorun bu. Genel sorun. Kulaktan duyma şeylerle (mum, seksi gecelik vs) renk katabilirsin sanıyorsun ama bunlar ikincil öneme sahip. Bu kadar hesapçı olmamalısın. Hele cinsellikte. Adam bence bunu hissetti ve sıkıldı. Çünkü rutine dönmüş. Hiç olmadık bi zamanda onu sıkıştırıp ellemeyi denedin mi mesela? Misal sokakta tenha bi köşede? Hayırdır eminim. İşte evliliğin öldürdüğü şey bu. Aa biz evliyiz evde yaparız kafası. Oysa ki her zaman her yerde tahrik edici bir kadın olursanız adam hep tetikte olur ve bu onu heyecanlandırır. Bunlar altın kurallar. Bazen hala sevgili gibi bi parka ormana gidip öpüşmek mesela. Bunlar heyecan katar. Ya da sapıkça sözler:)

Vaaayyyy bu güzel işte tuttum bunu şöyle açık gelin bana yaaaaben de cahilim bu konularda bilgi almam lazım

Yalnız arkadaşın kocası fanteziye bile günah diyor bunun altını çizelim sizce hamileyken beraber olur mu? Bence hayır.Ya da sokakta yapar mı herhangi bir yakınlaşma tabi ki hayır gerçekçi olalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…