Mesela farklı mekanlardan bahsediyorum bizim için değişiklik olsun diye ama hep bir bahane bide söylediklerime gülüyor saçma dercesineHerzaman böyle hazirlik yapiyorsaniz alismistir. Biraz özleyin birbirinizi
Zaten çok işveli cilveli biri değilimdir ama haftada bir kere suslenirjm öyle o da zaten hep aynı şekilde sonuçlanıyorErkekler için ne giydiğiniz bir süre sonra bence pek önemli olmuyor. Onlar bizim kadar ince düşünemiyor ama bence siz kendinizi biraz frenlemelisiniz.
Doğru tabiki ama hep o istediğinde oluyor ben isteyince evi dolaşıyorAman dikkat edin mumlar yangın oluşturmasın sonra. Bir de doğal akışına bırakın her şeyi. Saatlerce süslenmek falan filan bunlar hep dizilerde :)
Bir de herkes sürekli istekli de olamaz.
Cnm bence sen biraz ara ver. Dedigim gibi özleyin birbirinizi.Mesela farklı mekanlardan bahsediyorum bizim için değişiklik olsun diye ama hep bir bahane bide söylediklerime gülüyor saçma dercesine
Hoşbuldum bir dünya çamaşır almıştım ama neymiş o tarz şeylere gerek yokmuş dediğin gibi sonuç önemli onlar içinEvlilik hayatına hoş geldin
Valla boşuna almisiz o kadar gecelik bilmem ne canım. Bu erkekler insanda kadınlık gururu filan birakmaz bırak boşuna ugrasma. Yapacaksan sadece kendin icin yap ondan birsey bekleme. Onlar sadece sonuca bakiyor.
Zaten dün geceden sonra çok da hevesim kalmadı açıkçasıCnm bence sen biraz ara ver. Dedigim gibi özleyin birbirinizi.
Hoşbuldum bir dünya çamaşır almıştım ama neymiş o tarz şeylere gerek yokmuş dediğin gibi sonuç önemli onlar için
Hoşbuldum bir dünya çamaşır almıştım ama neymiş o tarz şeylere gerek yokmuş dediğin gibi sonuç önemli onlar için
Demek ki onun tarzı değilFarklı ne yapabilirim sizler ne önerirsiniz
Zaten çok işveli cilveli biri değilimdir ama haftada bir kere suslenirjm öyle o da zaten hep aynı şekilde sonuçlanıyor
Hee evet bide öyle diyorEvet dogru kuzum
Ben giyince esim "niye giydin onlari üsürsün git üstüne sicak bisey giy" diyoranlam veremiyorum..
tarzını anlayabilsem zaten o isteyince oluyor bana sıra gelinceDemek ki onun tarzı değil
Dün gece zaten kalkıp mumu söndürünce niye söndürdün dedi .dedim boşver gel uyuyalim ne oldu falan ısrar edince ben sana birşeyler yapiyorum ama sen tepkisiz kalınca hevesim kaçıyor dedimOturt karşına nazik nazik hislerini, beklentilerini anlat. Bu şekilde davranmaya devam ederse senin mutsuz olacağından bahset.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?