Eşimin cinsellikten beklentisi

GAMZELER

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
260
83
98
44
Merhabalar eşimle evliliğimiz in ilk zamanlarında cinsellik olarak gayet iyiydik.simdi çok gecmedi zaten 5 aylık evliyiz ama mesela bazı geceler süsleniyor um geliyor odaya mumlar falan adamda tepki yok işlerini hallediyor.sanki eşofmanla oturuyorum tepki yok.insan güzel olmuşsun faalan ne bilim iltifat eder sonuçta onun için yapıyorum onlari.o akşamki niyet cinsellik olsa da ben hazirlanmisim bı tepki ver dimi.bende sinirleniyorum giyiyorum eşofmanı o zaman da bana ne oldu diyor.dun gece de oldu üzerimi değiştirdim mumu da söndürdüm.ne oldu diyor sonra bana ama her defasında aynı .var mıdır aynı durumda olan ya da fikir vermek isteyen

Çok sık değil haftada iki kere falan ama etkilemek için ne yapabilirim bilmiyorum bazen espiriyle sende birşeyler yap diyorum ben üşüyorum deyip tişört falan giyiyor zaten üzerimizde kıyafetler oluyor o esnada

Farklı ne yapabilirim sizler ne önerirsiniz
Erkekler için ne giydiğiniz bir süre sonra bence pek önemli olmuyor. Onlar bizim kadar ince düşünemiyor ama bence siz kendinizi biraz frenlemelisiniz.
Zaten çok işveli cilveli biri değilimdir ama haftada bir kere suslenirjm öyle o da zaten hep aynı şekilde sonuçlanıyor

Aman dikkat edin mumlar yangın oluşturmasın sonra. Bir de doğal akışına bırakın her şeyi. Saatlerce süslenmek falan filan bunlar hep dizilerde :)
Bir de herkes sürekli istekli de olamaz.
Doğru tabiki ama hep o istediğinde oluyor ben isteyince evi dolaşıyor

Evlilik hayatına hoş geldin :D
Valla boşuna almisiz o kadar gecelik bilmem ne canım. Bu erkekler insanda kadınlık gururu filan birakmaz bırak boşuna ugrasma. Yapacaksan sadece kendin icin yap ondan birsey bekleme. Onlar sadece sonuca bakiyor.

Evlilik hayatına hoş geldin :KK70:
Valla boşuna almisiz o kadar gecelik bilmem ne canım. Bu erkekler insanda kadınlık gururu filan birakmaz bırak boşuna ugrasma. Yapacaksan sadece kendin icin yap ondan birsey bekleme. Onlar sadece sonuca bakiyor.
Hoşbuldum bir dünya çamaşır almıştım ama neymiş o tarz şeylere gerek yokmuş dediğin gibi sonuç önemli onlar için

Hoşbuldum bir dünya çamaşır almıştım ama neymiş o tarz şeylere gerek yokmuş dediğin gibi sonuç önemli onlar için

Oturt karşına nazik nazik hislerini, beklentilerini anlat. Bu şekilde davranmaya devam ederse senin mutsuz olacağından bahset.

Oturt karşına nazik nazik hislerini, beklentilerini anlat. Bu şekilde davranmaya devam ederse senin mutsuz olacağından bahset.
Dün gece zaten kalkıp mumu söndürünce niye söndürdün dedi .dedim boşver gel uyuyalim ne oldu falan ısrar edince ben sana birşeyler yapiyorum ama sen tepkisiz kalınca hevesim kaçıyor dedim

Back