- 27 Aralık 2008
- 2.481
- 5.553
- Konu Sahibi sendemibrutus
Kesinlikle haklısın!Boşansın? Başka eş mi bulamaz?
Aslında yapılması gereken ilk şey o, ama böyle adamları (!) ne diye evde beslemeye devam ediyorlar, işte ben de onu anlayamıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle haklısın!Boşansın? Başka eş mi bulamaz?
Bende..3 sene oldu eşimle aramda hiçbirşey geçmiyor. Seneler geçiyor arkadaşlar ömrüm geçiyor giderek suskun ve bitkinim.
Kendine yaşattığın çok ağır … artık şu saatten sonra eşini suçlunun anlamı yok3 sene oldu eşimle aramda hiçbirşey geçmiyor. Seneler geçiyor arkadaşlar ömrüm geçiyor giderek suskun ve bitkinim.
Allah yardımcınız olsunBende..
3 yıl bitti bizde. 4 belki 5, Bi cinnet anımda bitirdim herşeyi. Tam doktora gitti düzelecek gibiydi. Şimdide hasta oldu. Bi nevi kanser diyeyim. Hiç enerji yok artık. Şimdi bosanılmazda. Kabullendim.
4 sene oldu ılıskımız yok bosanma isteğimi en son dun aksam soyledım bana pılını pırtını topla git cocugu vermem dedi aksam da beri aglıyorum ben cocugum olmadan yasayamam artık ailesinin ayrılmadı yuzundrn de sureklı tartısıyoruz hıc huzur yok ustne zaten karı koca ılıskımız yok umudum da yok istemiyorum duygularım da yok artık
Tesekkur ederım aksamdan beri aglıyorum ben yavrumsuz yasayamam ona da kısıtlamam zaten gelsin istediği zaman görsun7 yaşın altındaki çocukların velayeti anneye veriliyor aksi bir durum olmadıkça. Velayet ile sizi korkutmasına izin vermeyin avukata gidin
O kadar haklısın ki hıc dusunmedım duzelır sandımArkadaşım madem ilskiye baslamadan hemen boşalıyor çocuk için niye acele ettiniz
Yargılamak adına demedim ama gercekden böyle sorunla nereye kadar gidecek evliliğiniz bilememO kadar haklısın ki hıc dusunmedım duzelır sandım