Kızımızın kresini ödüyor evin temel ihtiyaçlarını alıyorEşiniz suan icin ev için ne yapiyor.bunu tam.olarak aciklarmisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızımızın kresini ödüyor evin temel ihtiyaçlarını alıyorEşiniz suan icin ev için ne yapiyor.bunu tam.olarak aciklarmisiniz
Faturalar ..Kızımızın kresini ödüyor evin temel ihtiyaçlarını alıyor
AY yapmayın ben asla yapmazdım. Ev neden pis derse süpürge yok lazımsa al. Sulu yemek mi lazım? Gündelik yemekçi tut. Ütü mü lazım? Ütü al. Pis herife bak. Siz eşinizin eşi değil annesi olmussunuz. Cebine harçlık da koyun bari. En sevmediğim erkek tiplerşnden ya. Asalak parazit.Aa onları yapmazsam asıl kıyamet kopar neden gomlegim ütülü değil der. Evde 2 gün sulu yemek olmasın 3.gun neden sulu yemek yok bağırsaklarım kurudu der. Pantolonu kirli kalsın neden bakmadın pantolonuma der. Eşyalarını olduğu yere bırakır bende bazen inat yapıp almam kendi koysun diye yere flan düşer neden benim esyalarim yerlerde geziyor der. Kadına düşen görevler konusunda hassas eve geldiği zaman çok acıkmış olur sıcak yemek hazır olsun ister.İster de ister yani
E siz bu adamla 8 sene evli kalıp bir de çocuk yapmışsınız amaAa onları yapmazsam asıl kıyamet kopar neden gomlegim ütülü değil der. Evde 2 gün sulu yemek olmasın 3.gun neden sulu yemek yok bağırsaklarım kurudu der. Pantolonu kirli kalsın neden bakmadın pantolonuma der. Eşyalarını olduğu yere bırakır bende bazen inat yapıp almam kendi koysun diye yere flan düşer neden benim esyalarim yerlerde geziyor der. Kadına düşen görevler konusunda hassas eve geldiği zaman çok acıkmış olur sıcak yemek hazır olsun ister. İster de ister yani
Bosanirken çocuğu istemek zaten ilk yapacakları iş bazılarının. Neden çünkü kadın çocuğunu bırakıp gidemez haliyle kendisi de gidemesin. Neden kaçırsın kadını elinden? her türlü masrafı ittiği üzerine temizlik ve yemek bulduğu ona göre mükemmel evliliği var :) Kendi de parasına sarılıp uyusun mis. Yoksa çocuğa duskunlukten değil.Arabayı çıkaralım tamam.
Neden ortak alınan evin tüm borcunuzu siz ödüyorsunuz.
Ve en önemlisi neden ortak yapılan çocuğun tüm giderleri size ait.
Bir de boşanırken çocuğun velayetini karşı taraf istemiş sanki çok bakmış şaka gibi.
Bosanirken çocuğu istemek zaten ilk yapacakları iş bazılarının. Neden çünkü kadın çocuğunu bırakıp gidemez haliyle kendisi de gidemesin. Neden kaçırsın kadını elinden? her türlü masrafı ittiği üzerine temizlik ve yemek bulduğu ona göre mükemmel evliliği var :) Kendi de parasına sarılıp uyusun mis. Yoksa çocuğa duskunlukten değil.
Bakın asla erkekleri tutmuyorum hatta erkeklerin kapatılması tarafındayım.Burada bazı konularda bu eş gibi asalak tarzı hayatını kolay yaşamayı amaçlayan eşler vardı.
Ama konu sahibi konusunu öyle sade açmış ki tek sorun pahalı süpürge almayan ya da mutfak halısını değiştirmek istemeyen bir eşmiş gibi görünüyordu başta.
Bu tarz adamlar eşlerinden buluyor bu yüzleri. Evlenmiş ama bekarmış gibi yaşıyor. Zorunlu kalmadıkça ya da sürekli hatırlatılmadıkça temel ihtiyaçlar için bile eli cebine gitmek istemiyor.
Böyle adamlar kadınları yıpratıp hasta ediyor. Konu cimrilikten çok insana değer verilmemesi.
ya tamam da söz meclisten dışarı, essek olana semer vuran çok olur. Yapmayın yani siz de? Çok sinir oluyorum böyle hem disarda çalışıp hem evde iş yapan kadınlara. Ben yapmıyorum mesela, arkadaşlarım da yapmıyor. Siz neden yapıyorsunuz?Aa onları yapmazsam asıl kıyamet kopar neden gomlegim ütülü değil der. Evde 2 gün sulu yemek olmasın 3.gun neden sulu yemek yok bağırsaklarım kurudu der. Pantolonu kirli kalsın neden bakmadın pantolonuma der. Eşyalarını olduğu yere bırakır bende bazen inat yapıp almam kendi koysun diye yere flan düşer neden benim esyalarim yerlerde geziyor der. Kadına düşen görevler konusunda hassas eve geldiği zaman çok acıkmış olur sıcak yemek hazır olsun ister. İster de ister yani
E koca kaçar o zamanya tamam da söz meclisten dışarı, essek olana semer vuran çok olur. Yapmayın yani siz de? Çok sinir oluyorum böyle hem disarda çalışıp hem evde iş yapan kadınlara. Ben yapmıyorum mesela, arkadaşlarım da yapmıyor. Siz neden yapıyorsunuz?
Bakın asla erkekleri tutmuyorum hatta erkeklerin kapatılması tarafındayım.
Ama esi kreş ucreti ,temel ihtiyaçtan kasıt aylik market ve büyük ihtimalle faturaları ödüyor.
Kreş ücretinin ne kadar yüksek olduğunu suan aylık market alışverişinin ne kqdar tuttuğunu ve faturaların ne kadar yüksek geldiğini biliyoruz.
Adam kesinlikle hoş olmayan bir üslup içerisinde ama herseyi sen yap ben hicbirseye karışmayım da demiyor..
Sadece faturalar muhtemelen 2 sene önce çekilmiş kredinin aylık taksidinden daha fazla tutuyordur. Kreş kredi taksidinin 2 katı falandır. Kredi taksidi deyince çok sanıyor insanlar ama özellikle son iki senede kuş kadar kaldı ödemeler. Benim çamaşır makinesi taksidi evin kredi taksidinden fazla.Konu sahibinin yazdıklarına göre güncelleme geldikçe biz de habire yorum değiştiriyoruz. Faturalar hakkında bir şey yazmadı. Temel ihtiyaçlar hakkında da illa söylemek gerekiyor gibilerinden yazdı ki böyle yazdıysa zaten adam alırken onlardan da kısıtlama yoluna gidiyor olabilir sırf gerek görmediği için.
Tek dişe dokunur olan harcama kreş ödemesi olabilir.
Ben konuları okurken adil olabilmek için çaba sarfediyorum ama hepimiz yanilabiliriz..ama bu ekonomide 8 yıl içerisinde her ikisinin de arabası olmus ev sahibi olmuşlar eşyalarını yenilemişler..bunlar küçümsenecek şeyler değil..ama şu konuda bütün kadınlar hemfikiriz üslup yanlis tarzı yanlis adamın..Konu sahibinin yazdıklarına göre güncelleme geldikçe biz de habire yorum değiştiriyoruz. Faturalar hakkında bir şey yazmadı. Temel ihtiyaçlar hakkında da illa söylemek gerekiyor gibilerinden yazdı ki böyle yazdıysa zaten adam alırken onlardan da kısıtlama yoluna gidiyor olabilir sırf gerek görmediği için.
Ütü flan sürekli yapmam sinir ederse ama ev işi temizlik yemek evde mecburen yapılan işler yani. Bi eşyasını alıp da koymaz ki temizliğe bazen yardım eder çamaşır asma flan ama yapıyorum diğer işlerimi de yaniya tamam da söz meclisten dışarı, essek olana semer vuran çok olur. Yapmayın yani siz de? Çok sinir oluyorum böyle hem disarda çalışıp hem evde iş yapan kadınlara. Ben yapmıyorum mesela, arkadaşlarım da yapmıyor. Siz neden yapıyorsunuz?
Sadece faturalar muhtemelen 2 sene önce çekilmiş kredinin aylık taksidinden daha fazla tutuyordur. Kreş kredi taksidinin 2 katı falandır. Kredi taksidi deyince çok sanıyor insanlar ama özellikle son iki senede kuş kadar kaldı ödemeler. Benim çamaşır makinesi taksidi evin kredi taksidinden fazla.
Ben maddi konuda konu sahibine hak veremedim bir türlü.
Kreş 5 bin lira faturalar da su kart sistem 250 lira yuklesek 3 5 ay gidiyor elektrik 200 250 bandında dogalgaz 500 1000 arası o da son 2 aydır dogalgaz ı da actirmaz çok geliyo diye sabahları evde değiliz diye 20 ye alır termostati örneğin akşam da 21 benim ödediğim kredi de 11 binSadece faturalar muhtemelen 2 sene önce çekilmiş kredinin aylık taksidinden daha fazla tutuyordur. Kreş kredi taksidinin 2 katı falandır. Kredi taksidi deyince çok sanıyor insanlar ama özellikle son iki senede kuş kadar kaldı ödemeler. Benim çamaşır makinesi taksidi evin kredi taksidinden fazla.
Ben maddi konuda konu sahibine hak veremedim bir türlü.
Kreş 5 bin lira faturalar da su kart sistem 250 lira yuklesek 3 5 ay gidiyor elektrik 200 250 bandında dogalgaz 500 1000 arası o da son 2 aydır dogalgaz ı da actirmaz çok geliyo diye sabahları evde değiliz diye 20 ye alır termostati örneğin akşam da 21 benim ödediğim kredi de 11 bin
Kreş ödemesi de dişe dokunur bisey değil yaşadığımız yer küçük olunca aylık 5 bin ödüyor eylülde başladık temel ihtiyaç da çoğu şeyi alır ama yine onun gereksiz gördüğü şeyleri de ben alırım misal çerez olsun hazır köfte iste bazen yemeklik şeyler yada mutfakta banyoda kullandığım deterjanlar yani orda da destek olurum. Pazara birlikte gideriz o 400 500 verdiyse bende 200 300 veririm orda da hiç elimi cebime atmadan beklemem. Çünkü orda da gerek yok dediği şeyler olur mutlakaKonu sahibinin yazdıklarına göre güncelleme geldikçe biz de habire yorum değiştiriyoruz. Faturalar hakkında bir şey yazmadı. Temel ihtiyaçlar hakkında da illa söylemek gerekiyor gibilerinden yazdı ki böyle yazdıysa zaten adam alırken onlardan da kısıtlama yoluna gidiyor olabilir sırf gerek görmediği için.
Benim 45 bin maaşım var şuan her ay 11 bini kredi borcumuza gidiyor 10 12 bin benim kredi kartı borcum iste cep harçlığı ayırıp gerisi benim birikim mesela eşimin de aşağı yukarı aynıdır ama net gelirini bilemiyorum ek görev flan yapar 45 47de onundur muhtemelen yazın o kazandigi tüm parayı birikim yapmıştır bi harcaması yoktu ama eylülde kreş başladı 5 bin geri kalanı nedir bilemem telefonuna baktırmaz hesabını söylemez bsey de harcamaz ama
Kreş ödemesi de dişe dokunur bisey değil yaşadığımız yer küçük olunca aylık 5 bin ödüyor eylülde başladık temel ihtiyaç da çoğu şeyi alır ama yine onun gereksiz gördüğü şeyleri de ben alırım misal çerez olsun hazır köfte iste bazen yemeklik şeyler yada mutfakta banyoda kullandığım deterjanlar yani orda da destek olurum. Pazara birlikte gideriz o 400 500 verdiyse bende 200 300 veririm orda da hiç elimi cebime atmadan beklemem. Çünkü orda da gerek yok dediği şeyler olur mutlaka