Esimin benden gizli kredi kartı var

Karşımda içlikle oturan bir adam olduğu için çok uzak geldi bunlar şimdi bana.

Sen onu bunu bırak da güzelim hamilelerin duasi kabul olur benim icin de dua eder misin Allah hayırlı sağlıklı evlat bana da nasip etsin
Ayyyy etmezmiyim hiçç
İnşallah en yakın zamanda allah kucağını doldurur, isteyen herkese nasip etsin çok güzel duygular

Telefonu karistirirken gördüm hala bana almayi düşündüğü saati arastiriyo. Paraya hic mi acimaz bi insan bogazimiza kadar borca battik. Saatim de var üstelik yani

Bizimkiler keratin yaptirmiyor diye garip geliyor bence ama çok süslü erkekler var.

Telefonu karistirirken gördüm hala bana almayi düşündüğü saati arastiriyo. Paraya hic mi acimaz bi insan bogazimiza kadar borca battik. Saatim de var üstelik yani
işte size almak istemesi de normal değil.altın bilezik baksa normal derdim.yere düşse değeri düşmez.benim 100binlik saat takan arkadaşlarım da var 3 milyonluk arabaya binenleri de.e ne yapayım onlarla mı itişeyim borca girip ben de mi alayım?

Açık söyleyeyim ihtiyaçtan fazla para kudurtuyor. İçlerinde araba hastaları da oluyor. Senesi dolmadan kredi çekip araba üstüne araba yükseltenler. Borcu boyunu aşıp karı koca ıphone tlf nun son sürümünü alan gördüm. Kimisi de süsüne giyimine özen gösteriyor. Benim eşimde markaya düşkündü. Kimisi de aşırı cimri oluyor birikim yapıyor. Çeşit çeşit yani
Karşımda içlikle oturan bir adam olduğu için çok uzak geldi bunlar şimdi bana.
Buna Çok güldüm ama eşime de gülüyorum aynı zamanda

Bizimkiler keratin yaptirmiyor diye garip geliyor bence ama çok süslü erkekler var.
Benim beyim manikür bile yaptırıyordu. İki senedir evde karşılıklı oturup malzemelerimizi dizip birlikte yapıyoruz pandemi bize yaradı. Yalnız kremlerimi ve serumlarımı ortak kullanmak hiç hoşuma gitmiyor

En son ben ağda yapmıştım. O an ki küfürlerden sonra hiçbir şey yolunda gitmedi vallahi.
Bazı sağlık problemlerimden dolayı vajina için geçici sıvı jeller kullanıyordum. Diyor ki “bende kullanabilir miyim kokusu ne güzel”

Düğün altınları uçup gitti maalesef. Hepsini bozdurduk gıkım çıkmadı valla
Ayyy inme indi bana şurda
25binlik saati kocam alsa tepesine çökerim valla.
Ayda 500 harcıyorsunuz 500 ne ki? Adam keyfine harcıyor siz ılımlı tarafsınız, kartı kafasında paralar gebertirdim ben olsam cok sinirlendim su an sebepsiz ajdjfkflfl

Bi de yukarıda bana yorucu demis biri. Yorulan benim ama anlatamiyorum kimselere derdimi agliciiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…