Allah askina bu hesap fake mi? bu aslinda erkek demeden yorum yapın.. Erkek değilim sahte hesap değilim.. Esimin aileden bir kiza ilgisi olduğunu anlatmıştım önceki konulara bakabilirsiniz.. Tekrar buraya yazmayim..kiz da evli.. Kocanin Mesajlarına bak dediniz ya baktım.. Kiza sabah sabah mesaj atmış cocuklarla ilgili kizda cvp yazmış konuşma cocuklar hakkında.. Msjin sonunda kizin kocasinin adı Mehmet diyelim.. Benimki seviyorum Mehmeti ve cocuklari yazmış kizda bizde seni yazmış.. Ne alaka şimdi bu Mehmet ne alaka.. Ben birsey anladım ama bakalım sizdemi aynı şeyi düşündünüz..
BDV Bir derdim mi var diyorsunuz? Bugün canınız mı sıkkın? Belki Sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz, belki de yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçine atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun. Bir derdim var, bir derdim vardı olsun.
Bu suphe sizi bitiriyor artik her hafta bu tarz konular aciyorsunuz sizin adiniza cok uzuluyorum keske elimizden bisey gelse ama sadece sizin beyaniniz yetmiyor somut bisey lazim o da sanirim pek yok. Bi sure sadece kendinizi onemseyin yoksa psikolojik acidan sorunlar yasacaksiniz gibi geliyor bana
BDV Bir derdim mi var diyorsunuz? Bugün canınız mı sıkkın? Belki Sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz, belki de yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçine atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun. Bir derdim var, bir derdim vardı olsun.
Bu suphe sizi bitiriyor artik her hafta bu tarz konular aciyorsunuz sizin adiniza cok uzuluyorum keske elimizden bisey gelse ama sadece sizin beyaniniz yetmiyor somut bisey lazim o da sanirim pek yok. Bi sure sadece kendinizi onemseyin yoksa psikolojik acidan sorunlar yasacaksiniz gibi geliyor bana
imkansısız durumu olsa ne olacak
cem yıldız ın sen imkansızsın sensizlik imkansız aşk imkansız ı mı dinleyeceğiz
sadece platonikse devam mı edeceksiniz
anlayabilmiş değilim sizi