• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin bariz ilgisi

Jke88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
676
160
103
37
Allah askina bu hesap fake mi? bu aslinda erkek demeden yorum yapın.. Erkek değilim sahte hesap değilim.. Esimin aileden bir kiza ilgisi olduğunu anlatmıştım önceki konulara bakabilirsiniz.. Tekrar buraya yazmayim..kiz da evli.. Kocanin Mesajlarına bak dediniz ya baktım.. Kiza sabah sabah mesaj atmış cocuklarla ilgili kizda cvp yazmış konuşma cocuklar hakkında.. Msjin sonunda kizin kocasinin adı Mehmet diyelim.. Benimki seviyorum Mehmeti ve cocuklari yazmış kizda bizde seni yazmış.. Ne alaka şimdi bu Mehmet ne alaka.. Ben birsey anladım ama bakalım sizdemi aynı şeyi düşündünüz..

Bu linkten olur. Üstte konu aç yazıyor.

Daha önce de yazmıştım.
Eşinizden şüpheleniyorsanız boşanın.
Bu şekilde asla mutlu olamazsınız.

Bu suphe sizi bitiriyor artik her hafta bu tarz konular aciyorsunuz sizin adiniza cok uzuluyorum keske elimizden bisey gelse ama sadece sizin beyaniniz yetmiyor somut bisey lazim o da sanirim pek yok. Bi sure sadece kendinizi onemseyin yoksa psikolojik acidan sorunlar yasacaksiniz gibi geliyor bana

Bu linkten olur. Üstte konu aç yazıyor.
Yaptim

Bu suphe sizi bitiriyor artik her hafta bu tarz konular aciyorsunuz sizin adiniza cok uzuluyorum keske elimizden bisey gelse ama sadece sizin beyaniniz yetmiyor somut bisey lazim o da sanirim pek yok. Bi sure sadece kendinizi onemseyin yoksa psikolojik acidan sorunlar yasacaksiniz gibi geliyor bana
Bu durum yeni değil yıllardır ama iste bir imkansızız durumu mu var acaba

Bu durum yeni değil yıllardır ama iste bir imkansızız durumu mu var acaba
imkansısız durumu olsa ne olacak
cem yıldız ın sen imkansızsın sensizlik imkansız aşk imkansız ı mı dinleyeceğiz
sadece platonikse devam mı edeceksiniz
anlayabilmiş değilim sizi

Bence eniştenin geline mesaj atması durumu çok garip öyle bir şey olaa cevap vermw tenwzzülüne bilw girmwm

Bu kadının konuları neden hortlayıp duruyor 2 gündür?

Back