- Konu Sahibi Nickimnick
-
Cok sasirdim burada yazilanlara. Esim cantamdan istedigi zaman bana soylemeden para alir, ben de lazim olunca evde nerede para varsa alirim yoksa internetten gonderirim hesabima.
Senin param benim param mi var evlilikte? Ben her sey ikimizin ortak saniyordum..
Zira mahkemeler bile bosaninca evlilik sonrasi alinan mallari 2ye boler.
Lakin bu kadar yorumdan sonra goruyorum ki anormal olan bizmisiz.
Ha tabii gizli gizli biriktirmeyi-eger aile adina biriktirilmiyorsa- ben de etik bulmuyorum.
Valla kendine sor. Gercrkten aileniz icin biriktiriyorduysan esine soylersin. Onun da bunu kabul edip anlayisla karsilamasi gerekir.Ben kendimiz icon biriktiriyordum...
Izinsiz oldugu icinde vicdan azabida cektim...iyi oldu bu play iyi yorumunuz icon tesekkur ederim..
Yaptığınızı hata haline getiren gizli gizli yapmanız, parayı saklaması için bir başkasına vermeniz. Eşinizden neden para saklıyorsunuz? Normal bir şey mi bu? Ayrıca harçlık veriyor mu size, vermiyor mu onu bir netleştirin önce. Hem bana hiç para vermedi evliliğimiz boyunca demişsiniz hem de "benim harçlıklarım yetmezdi" gibi bir cümle kullanmışsınız.
Bir hatayı bir yalanla kapatmaya çalışmak da ayrıca çok çirkin. Kendinize gelin. Hiç güven verici değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?