esimin bana olan guvenini sarstim..

resmen hırsızlık yapmışsınız. 10 aylık evliyim ve çalışıyorum hesabımdaki paradan eşimin haberi olmadan 1 lira bile harcamam. evimizde paramız durur bir kuruşuna dokunmam. eşimde aynı öyledir cüzdanımdan haberim olmadan bir kuruş almaz. ben olsam bende güvenmezdim

Cok sasirdim burada yazilanlara. Esim cantamdan istedigi zaman bana soylemeden para alir, ben de lazim olunca evde nerede para varsa alirim yoksa internetten gonderirim hesabima.
Senin param benim param mi var evlilikte? Ben her sey ikimizin ortak saniyordum..
Zira mahkemeler bile bosaninca evlilik sonrasi alinan mallari 2ye boler.
Lakin bu kadar yorumdan sonra goruyorum ki anormal olan bizmisiz.
Ha tabii gizli gizli biriktirmeyi-eger aile adina biriktirilmiyorsa- ben de etik bulmuyorum.

Ben kendimiz icon biriktiriyordum...
Izinsiz oldugu icinde vicdan azabida cektim...iyi oldu bu play iyi yorumunuz icon tesekkur ederim..

Ben kendimiz icon biriktiriyordum...
Izinsiz oldugu icinde vicdan azabida cektim...iyi oldu bu play iyi yorumunuz icon tesekkur ederim..
Valla kendine sor. Gercrkten aileniz icin biriktiriyorduysan esine soylersin. Onun da bunu kabul edip anlayisla karsilamasi gerekir.
Lakin aileniz icin biriktirdigin parayi eltine vermen biraz tutarsiz oluyor.
Esinden kacirmis gibi olmussunz

Bence eltin bilerek yapti.Kaynin parayi gorunce arkadasimin filan diyebilirdi.Ama direk seni ele vermis

Senin paran benim param mı varmış evliliklerde?
İlişkilerde bile artık böyle bir şey yok.
Kusura bakmayın ama eşiniz ne biçim bir cümle kurmuş öyle 'Türkiye'ye dönüyorsun.' falan diye. Pardon da size kendine itaat eden bir köpek gibi ithamda bulunuyor. Çok çirkin bir şey bu.

Türkiyeye dönüyorsun'da ne demek? Sanki lüks bi yerden kötü bi yere yolluyormus gibi...
Bence tek hataniz o parayi eltinize vermeniz...
Esinizle durumu paylasin bence anlayisla karsilamali

esinden alinan para hirsizlik olmaz canim.adam senin ihtiyaclarini karsilamiyorsa alirsin tabiki.gerci seninki ihtiyac degil birikim amacli .
evlilikte samimiyeti ,guveni kuramamissiniz ki zaten!adam sana para vermiyor,sen kocana "ya bana niye para vermiyosun"diyemiyorsun.enteresan bir durum.
bence saglikli bir evlilikte kimse kimseye para hesabi sormamali.harcanacak bellidir,plan yapilmistir ve ihtiyaci olan ortadan alir harcar.geridi bsna yanlis geliyor.onun adi zaten evlilik olmuyor

esinizin size para vermemesi hata evet ama sizin izinsiz almaniz daha buyuk bi hata . keske esiniz ile konusup haftalik veya aylik istediginizi belirtseydiniz. ayrica esinizden sakladiginiz parayi nasil harcayacaksiniz ki? bisey alinca "bu para nerden geldi?" demeyecek mi ...
sonuc olarak guven sarsma gibi agir bi bedel odemissiniz... sonunda olum yok,oturup konusun,hata oldugunu tekrarlanmayacagini, o parayi zor gunler icin biriktirdiginizi v.s soyleyip ikna etmeye calisin. baska yolu yok malesef

Yaptığınızı hata haline getiren gizli gizli yapmanız, parayı saklaması için bir başkasına vermeniz. Eşinizden neden para saklıyorsunuz? Normal bir şey mi bu? Ayrıca harçlık veriyor mu size, vermiyor mu onu bir netleştirin önce. Hem bana hiç para vermedi evliliğimiz boyunca demişsiniz hem de "benim harçlıklarım yetmezdi" gibi bir cümle kullanmışsınız.

Bir hatayı bir yalanla kapatmaya çalışmak da ayrıca çok çirkin. Kendinize gelin. Hiç güven verici değilsiniz.

Biraz saf ,cahil ve çocuksunuz gibi geldi. Eltinize parayı vermekle hata etmişiniz.Sanki yaptığınızın aslında yanlış olduğunu düşünüyor.suçunuza başka birini ortak etmeye çalışıyormuşsunuz gibi geldi.ama elti dayanamamış ve sizi ispiyonlamış.Belki çok sık yaptığınınz ve eltide artık sınırın aşıldığını düşünüldüğü için söylemiştir.bilemeyeceğim

Büyük hırsızlık diye düşünmüyorum .ama siz parayı alırken bunun yanlış olduğunu düşünüyor.aman sakın yakalanmıyım düşüncesiyle hareket etmiş iseniz zaten yanlıştır.

Böyle bir şey yapacak iseniz kocanızın bundan haberdar olması gerekir. Yani sabah lazım oldu cüzdanından 5/10 aldım falan diyip .bir kaç kez söyledikten sonra tavrına ,önemsememesine göre artık Söylemezdiniz.Sonra yakalandığınızdada biliyosun ya bazen aldığımı diyebilirdiniz en azından

Bence eşinizi bu kadar kızdıran bundan 3.şahısların haberdar olması .paranın cepten alınmasına ek bir de güvenilmeyerek evde bile saklanmaması.İnsan kendi evinde nasıl para saklayamaz onuda aklım almıyor ya
.İnkar bir işe yaramaz.Samimiyetle konuşmak en iyisi .

Konu sahibi eşinden harçlik aliyormussun burada neden almıyorum diyorsun? Bir arkadas yazmış neden cevap vermiyorsun?
Yalan yalanı dogurur sen her defasında üste bir yalan koyup işin içinden çıkmaya çalışıyorsan işin yaş.

Ve ayrı olarak bence de karı koca arasında habersiz büyük harcamalar yapılmadığı sürece 3'ün 5'in lafı olmaz. Yorumlara ben de çok şaşırdım.

Siz hayatiniz boyunca cok mu gercekcisiniz...
hayatiniz boyunca cok mu. Durustsunuz...
Ayda 1kere 50sr veriyordu...onuda zar zor..

Kimse %100 dürüst olamaz hayatının her alanında tabi ki ama sizin yalana çok rahatça, üstelik eşinize karşı başvurmanız hoş değil.
Özellikle eşler arasında yalan son derece zedeleyicidir ve çoğu durumda gerçeklerin açamayacağı kadar büyük yaralar açar. Bunun bilincinde olmalısınız evli bir kişi olarak. Evlilikte söylenen yalanların sonuçları annenize vazoyu sizin kırmadığınızı söymenizin yol açacağı sonuçlardan çok daha ağır olur.

Her konuda, herkese yalan söyleyin ama eşinize asla yalan söylemeyin.

canım insanlar istediği gibi konuşurlar kafana takma yorumlar için dedim
senin yazdıklarını okumaya çalıştım aranızı düzeltebildiniz mi
aslında senin kalbin temiz iyi niyetlisin
yoksa eltin öyle dedi diye yapıp sonra paranı ona vermezdin
eşinde senin özgüvenini eksiltmiş hep
belki daha önceden daha aktif olmuş olabilirsin bu durum pasife düşürmüş
çalışmaman gibi öyle cazgır bir hatunda değilsin
eğer ki düzeltemediysen neden kaynaklandığını anlatmalısın
çalışmak istediğini başkasının aklına uyduğunu
eşin aslında seni çok iyi tanıyordur
sadece demeni bekliyordur

bence sorun ailenin gelinlerinde degil ogullarinda. 50lira harclik nedir yaw hic mi ozel bir zevkin yok. borcunuz vs varsa bilemem de bu kafadaki bi koca ayrilik durumlarinda cok madur eder seni. calisma sansin yok mu. yazik tum cevrenizin haberi olur bu durumdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…