Eşimin bana öfkesi geçmiyor, soğumuş.

Bisi diyimmi aynı ben ve eşim arasındaki muhabbetler

Adımız dularınız çıkmasınmı!? Kocası ölene dul denir

İçinden gelmeyen istemediğin herşeyi yapıp yine ağlayan sen olmuşsun. Önce kendin ne istiyorsun öyle davran. Ayrıca aranızdaki sorunlari iki taraflı buyutmussunuz yetmemiş eşinin ablasını aramissin. Eşin orda haklı yani aramızdaki sorun bu diyerek kapatmış teli.

Bu ne perhiz ne lahana tursusu yahu? Adamin göbek adı dengesizlik sanirim. Ruhsal bir sorunu var olabilir mi? Davranislari hic normal degil çünki. Bence hic üstüne varmayin, kendi haline bırakın. Belki fabrika ayarlarina geri döner. Ama kesinlike terapiyi şart koşun, ömür boyu böyle bir insanla uğraşmak sizi sinir hastasi yapabilir. Hatta yapabilir de ne, yapar, kesinlikle yapar.

Yazılanları okuyunca aklıma ergenlik geldi kusura bakmayın. Evlilikte soğuma da olur kaynama da olur. İnsan ölü bir deniz değil ki dalgasız rüzgarsız olsun. Öyle hemen fevri ayrılalım vs. Ohoo. Ayrıca ses kaydı bile olsa 5 ay annesiyle konuşmaması kendi sacmalamasiymis.

Konuyu okumadım. Kullandığınız isim çok çirkin. Sitenin bu isme nasıl izin verdiğini çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…