- 22 Haziran 2007
- 282
- 141
-
- Konu Sahibi zorunluisimliben
Bu hiç normal bir şey değil çok rahatsız ediciMerhaba kızlar . Lütfen aynı durumda olanlar ne yapılır bu konuda bı yardım etsin. Eşimin Instagram vb yerlerden açık kızlara baktığı sadece bununlada kalmayıp nezaman beraber dışarıya çıksak hiç bir açıklığı kaçırmadıgını farkettim. Sürekli bakıyor. Evet bende anormal birşey görünce bakıyorum kadın olduğum halde ama en azından gözün değince kafanı çevir yok. Ben fark etmiyorum zannediyor çaktırmadan bakmaya devam ediyor. Bu beni çok rahatsız ve rencide ediyor. Sürekli bu konu yüzünden tartışıp benim abarttigımı düşünüyor. Ama görünce engel olamıyorum kendime yediremiyorum ister istemez moralim bozuluyor ve ondan uzaklaşıyorum. Ben mi abartıyorum gerçekten. Bu durumu yaşayan birileri mutlaka vardır. Siz nasıl astiniz bu konuyu neler yaptınız Kendi ruh sağlığınız için
Bugün bir Esra ezmeci videosuna denk geldim oda öyle diyor bazılarında ise yapıyormuş. Kadın erkekler biraz kalın kafalidir görünce daha iyi anlarlar diyorSizde kısasa kısas yapın o zaman. Belki kendine çekidüzen verir. Sanmıyorum ama.
Doğru demiş.Bugün bir Esra ezmeci videosuna denk geldim oda öyle diyor bazılarında ise yapıyormuş. Kadın erkekler biraz kalın kafalidir görünce daha iyi anlarlar diyor
Eğer sorun yaratmamis olsam bu durumdan hoşnut olsam burada hiç tanimadigim insanlara dert yanıyor olmazdım.İlla birine denk gelir, mesela sana denk gelmiş güzelce bir ovala eşini de insanlar rahat rahat farkında olmasa bile göz tacizine uğramadan dolaşsın.
Anormal olsa da kimseye rahatsızlık verecek seviye de görmemiş gibi bakılmaz. O kişi aynaya bakıp çıkıyor, beğeniyor ki giyiyor. Ayrıca eşiniz bildiğiniz sapık. Öyle çapkın falan değil sapıklık. Bİr de arsızca size karşı da savunuyor bunu. Siz bir erkeğe böyle baksanız sorun etmeyecek mi? Gerçi etmez evliliğe karşı saygısı olmayanın size de saygısı yoktur.Evet bende anormal birşey görünce bakıyorum kadın olduğum halde
Ben de rahatsız olmuyorsunuz demedim ki, eşine güzel bir ders ver dedim.Eğer sorun yaratmamis olsam bu durumdan hoşnut olsam burada hiç tanimadigim insanlara dert yanıyor olmazdım.
Yinede bakması doğru değil ve sapıkça. Ankara'da yaşıyorum, her yerde çok açık giyinen kadınlar var. Ama erkeklerin ve kadınların baktığını görmedim. Hatta bazıları iğrenerek başını eğiyor. İnsanlar, açık giyinen kadına alıştığı için artık burada hiç kimsenin dikkatini çekmiyor, bakmıyorlar.Bendeki his bile değil görüyorum. Sen lafını yapıyorsun daha çok dikkatimi çekiyor diyor. Erkekler öyleymiş bakmıyorum diyen yalan söylermiş. Genlerinde kadına karşı ilgi varmış. D
O şekil yakın yada çok dikkat çeken bir şekilde bakmıyor zaten . Karşı kaldırımda birisi tayt giymiş ve içi çok belli oluyordu benim dikkatimi çekti önce sonra eşime baktım çaktırmadan tabiki bakıyordu. Sonra beni yokladı ve tekrar baktı. Bunun gibi seyler