Eşimin bakma takıntısı

zorunluisimliben

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2024
30
5
30
Merhaba kızlar . Lütfen aynı durumda olanlar ne yapılır bu konuda bı yardım etsin. Eşimin Instagram vb yerlerden açık kızlara baktığı sadece bununlada kalmayıp nezaman beraber dışarıya çıksak hiç bir açıklığı kaçırmadıgını farkettim. Sürekli bakıyor. Evet bende anormal birşey görünce bakıyorum kadın olduğum halde ama en azından gözün değince kafanı çevir yok. Ben fark etmiyorum zannediyor çaktırmadan bakmaya devam ediyor. Bu beni çok rahatsız ve rencide ediyor. Sürekli bu konu yüzünden tartışıp benim abarttigımı düşünüyor. Ama görünce engel olamıyorum kendime yediremiyorum ister istemez moralim bozuluyor ve ondan uzaklaşıyorum. Ben mi abartıyorum gerçekten. Bu durumu yaşayan birileri mutlaka vardır. Siz nasıl astiniz bu konuyu neler yaptınız Kendi ruh sağlığınız için 😔

Abartmiyorsunuz. Insanlarn giyinisine gozunu dikip bakiyor hemde esi yanindayken sapik herif. Siz yokken kim bilir napiyordur. Ben boyle biriyle birlikte olmaya devam etmez edemezdim. Duzeltilecek birsey degil asacaginiz birsey hic degil

Merhaba kızlar . Lütfen aynı durumda olanlar ne yapılır bu konuda bı yardım etsin. Eşimin Instagram vb yerlerden açık kızlara baktığı sadece bununlada kalmayıp nezaman beraber dışarıya çıksak hiç bir açıklığı kaçırmadıgını farkettim. Sürekli bakıyor. Evet bende anormal birşey görünce bakıyorum kadın olduğum halde ama en azından gözün değince kafanı çevir yok. Ben fark etmiyorum zannediyor çaktırmadan bakmaya devam ediyor. Bu beni çok rahatsız ve rencide ediyor. Sürekli bu konu yüzünden tartışıp benim abarttigımı düşünüyor. Ama görünce engel olamıyorum kendime yediremiyorum ister istemez moralim bozuluyor ve ondan uzaklaşıyorum. Ben mi abartıyorum gerçekten. Bu durumu yaşayan birileri mutlaka vardır. Siz nasıl astiniz bu konuyu neler yaptınız Kendi ruh sağlığınız için 😔
Yani takıntı başka bir şey.Gözü çarpar sonra kafasını çevirir tamam da arkasından bakması hoş bir durum değil.

"Abartıyorsun" diye seni manipüle etmeye çalışıyor. Eşinin ki takintidan ziyade dümdüz sapıklık. Toplum içinde bir kadın çok açık giyinmesine rağmen sapık gibi bakmayı hiç etik bulmuyorum. Ayrıca sen yanındayken kadınlara bakması da sana saygısızlık. Zaten bir erkek abartıyorsun saçmalama vs diyorsa şüpheleneceksin.
Görmezden gelinecek bir konu değil. Baktığı kadınlardan birisi "sapık adam ne bakıyorsun" diye olay çıkarsa ne yapacaksın?

maalesef ki hiç normal değil. zamanla da değişmeyecek. böyle adamlar her yerde varlar ve hep düşünürdüm, bu adamların eşleri bu durumun farkında mı, bununla nasıl başa çıkıyorlar diye. işiniz zor.

Boşanma durumunuz yok anladığım kadarıyla , kavga kıyamete rağmen değişmeye tenezzül etmeyen bir de kocanız var, koyu renk gözlük hediye edin ve eşinizi böyle kabul edin.

Bir gün ters bir kadına denk gelip güzel bir dayak yer inşallah da o kızlara baktığı gözleri morartilinca vazgeçer.

Normalde bakılır edilir ama öyle durup aç gibi bakması çok iğrenç güzel kadınlara bende şöyle bi bakıyorum ama eminim rahatsız olduğuna göre dik dik öküz gibi bakıyor
Bu güzel.meydan dayağı yese kendine gelir. Bir video gördüm bir genç kız video çekmeye başlıyor beni neden takip ediyorsun diyor adam süt dökmüş kedi gibi;" yalvarırım yayınlama ,eşim dostum colugum çocuğum var ."diyor😏

Sapık herif, ne bakması güzel kardeşim kendini avutma.

Ben yolda böyle herifler görünce yürümüyorum bildiğin duruyorum dikiyorum gözlerimi ona kıpkırmızı ediyorum.
Bazıları da bastıracak akılları sıra hiç çekinmem kavga ederim.

Bendeki his bile değil görüyorum. Sen lafını yapıyorsun daha çok dikkatimi çekiyor diyor. Erkekler öyleymiş bakmıyorum diyen yalan söylermiş. Genlerinde kadına karşı ilgi varmış.

Yoo bakmayan bakmıyor. Öyle şey olur mu ya :) her türlü bahanesi kılıfı da hazır maşallah.

Kıyamet sebebi.
Abartı değildir biz kadınlar görüyoruz hissediyorux anlıyoruz, salak yerine koymasınlar
Bendeki his bile değil görüyorum. Sen lafını yapıyorsun daha çok dikkatimi çekiyor diyor. Erkekler öyleymiş bakmıyorum diyen yalan söylermiş. Genlerinde kadına karşı ilgi varmış. D
"Abartıyorsun" diye seni manipüle etmeye çalışıyor. Eşinin ki takintidan ziyade dümdüz sapıklık. Toplum içinde bir kadın çok açık giyinmesine rağmen sapık gibi bakmayı hiç etik bulmuyorum. Ayrıca sen yanındayken kadınlara bakması da sana saygısızlık. Zaten bir erkek abartıyorsun saçmalama vs diyorsa şüpheleneceksin.
Görmezden gelinecek bir konu değil. Baktığı kadınlardan birisi "sapık adam ne bakıyorsun" diye olay çıkarsa ne yapacaksın?
O şekil yakın yada çok dikkat çeken bir şekilde bakmıyor zaten . Karşı kaldırımda birisi tayt giymiş ve içi çok belli oluyordu benim dikkatimi çekti önce sonra eşime baktım çaktırmadan tabiki bakıyordu. Sonra beni yokladı ve tekrar baktı. Bunun gibi seyler

Yoo bakmayan bakmıyor. Öyle şey olur mu ya :) her türlü bahanesi kılıfı da hazır maşallah.
Ohoo siz birde internet uzerindekiler için neler söylüyor bir duysanız. Arkadaşlarla video atıyoruz dalga geçiyoruz ondan çıkıyor karşıma diyor tabiki yalan ben asla inanmıyorum bakıyor işte. Ne yaptıysam engel olamadım ne yapacağım şaşırdım kaldim

Bendeki his bile değil görüyorum. Sen lafını yapıyorsun daha çok dikkatimi çekiyor diyor. Erkekler öyleymiş bakmıyorum diyen yalan söylermiş. Genlerinde kadına karşı ilgi varmış. D

O şekil yakın yada çok dikkat çeken bir şekilde bakmıyor zaten . Karşı kaldırımda birisi tayt giymiş ve içi çok belli oluyordu benim dikkatimi çekti önce sonra eşime baktım çaktırmadan tabiki bakıyordu. Sonra beni yokladı ve tekrar baktı. Bunun gibi seyler
Öyle biri benim eşim olamazdı boşardım. Hoş değil. Sizde aynını yapın dicem ama kocanızın ki sapıklık evresi.

X