- 15 Şubat 2017
- 1.176
- 3.967
- Konu Sahibi Crazydiamond
Ee peki bunu estetik operasyon geçirecek kadar neden dert ettin ozaman ?Başkalarını bilmiyorum ama eşim için sevimli çocuksu göründükleri için beğeniyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ee peki bunu estetik operasyon geçirecek kadar neden dert ettin ozaman ?Başkalarını bilmiyorum ama eşim için sevimli çocuksu göründükleri için beğeniyor
M A S U MBaşkalarını bilmiyorum ama eşim için sevimli çocuksu göründükleri için beğeniyor
O da şu hareket: Yüzümü avuçlarıyla kavradığında göz kenarlarıma denk gelen baş parmaklarıyla gözlerimi yukarı kaldırıp sağdan soldan bana bakıyor. Benim gözlerim biraz aşağıya doğru çünkü.
Çocuksu görünmek için yüzünüzü de değiştirmeyi düşünüyorsunuzdur ve eminim senelerdir aklınızda olan bir şey bu da.Başkalarını bilmiyorum ama eşim için sevimli çocuksu göründükleri için beğeniyor
Başkalarını bilmiyorum ama eşim için sevimli çocuksu göründükleri için beğeniyor
Çok haklısın. Söylediklerinin bir iki tanesini yaptım hiç eksiklik hissetmesi. Hatta spora da başladı ama komplekse gitmemiş gibiSen de yakışıklı italyan ispanyol erkeklerini takip et bi bakalım.İnstada vs profillerini gezerken sürekli seni yakalasın.
Arada da eşinin kolunu omzunu göbeğini falan ger kaslı olsa nası olurdu gibisinden.Aşkım bi spor salonuna mı yazılsan de.Çenene bi jawline dolgu mu yaptırsan köşeli olsa italyan erkekleri gibi de.Boyun keşke bi 5-10 cm uzun olsaydı 1.95 erkekler bana çok çekici geliyor de.Yap bunları yani gerçekten.