• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin aşırı derecede ilgisiz oluşu

sda46

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
22
0
1
5 yıllık evliyim bı çocuğum var. Ve eşim aşırı ilgisiz ben istemediğim sürece bana asla dokunmuyor yaklaşmiyor. Ben istediğim zaman da kavga cikariyo genelde bahaneler buluyor. Öpmek bile zorla. Çok zor durumdayım lütfen akıl verin bana ne yapmaliyim

5 yıllık evliyim bı çocuğum var. Ve eşim aşırı ilgisiz ben istemediğim sürece bana asla dokunmuyor yaklaşmiyor. Ben istediğim zaman da kavga cikariyo genelde bahaneler buluyor. Öpmek bile zorla. Çok zor durumdayım lütfen akıl verin bana ne yapmaliyim
Sizde ona yanaşmayın. Bakalım kaç gün yaklaşmayacak. Beni yanlış anlamayın ama bir erkek sağlık sorunu yoksa günlerce yaklaşmadan duramaz. Ya kendini tatmin ediyor ya başkası.

Sizde ona yanaşmayın. Bakalım kaç gün yaklaşmayacak. Beni yanlış anlamayın ama bir erkek sağlık sorunu yoksa günlerce yaklaşmadan duramaz. Ya kendini tatmin ediyor ya başkası.
Söyle söyleyim ben yaklasmadigim zaman bir ay yaklaşmamisligi var bı kaç defa kendini tatmin ederken yakaladım tuvalette konuştum istemsiz yapıyorum dedi alışkanlık dedi

Sebebi ne peki. Hep böyle değildir herhalde , bir noktada bu olmaya baslamıştır diye düsünüyorum

Yani mesela az önce öpmek istedim ramazan saçmalama dedi. Tamam ramazan ama bu günah değil sonuçta evliyiz bunda yanlış bişe yokki
Ne alakası varmış. Benim eşimde dinine bağlı biridir oruçta tutuyoruz. Demin birlikte olduk kendi dibime dibime girdi. Bahanelere sığınıyor. Eşlerin aralarında hiçbir sınır yok adet dönemi dışında.

Ne alakası varmış. Benim eşimde dinine bağlı biridir oruçta tutuyoruz. Demin birlikte olduk kendi dibime dibime girdi. Bahanelere sığınıyor. Eşlerin aralarında hiçbir sınır yok adet dönemi dışında.
Bende böyle diyorum bunu söyledim de kavga etti ve uyudu

O zaman siz hiç yaklaşmayın. Sizi bundan mahrum etmeye hakkı yok. Bu kanunen boşanma sebebi. Sizinde istemeye hakkınız var.
Çocuğum olmasa bi dakika bile durmam inanın zaten. Şimdi ben görmediğim ilgiyi dışarda arayıp kendimi tatmin etsem bu günah mı mesela

Çocuğum olmasa bi dakika bile durmam inanın zaten. Şimdi ben görmediğim ilgiyi dışarda arayıp kendimi tatmin etsem bu günah mı mesela
Boşverin siz onun gibi alçalmayın. Bir işe girseniz biraz toparlanınca ayrılmayı düşünseniz? Daha gençsiniz bu yaşlarda cinsellik yaşamayacaksanız ne zaman yaşayacaksınız. Kendinize haksızlık etmeyin.

Boşverin siz onun gibi alçalmayın. Bir işe girseniz biraz toparlanınca ayrılmayı düşünseniz? Daha gençsiniz bu yaşlarda cinsellik yaşamayacaksanız ne zaman yaşayacaksınız. Kendinize haksızlık etmeyin.
Aslında hemşirelik mezunuyum zaten ama çocuk olunca çalışmadım hiç onu bırakacak yerim de yok o yüzden biraz büyümesini bekliyorum

Eline alışmış ,Oda bi hastalık .

Ramazan die sizi öpmeyen dinine bağlı insan tuvalette o işle uğraşmayada korkar çarpılırım die
Kesinlikle katılıyorum buna bu zaten bı bahane bunun farkındayım ama ne yapacağımı bilmiyorum

Back