E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sedef_80
-
zaten eşimin değişmesinden sonra bazı şüphelerim oluştu ,yani bana ve kızıma ilgi normaldi fakat cinsellik azalmıştı eskiden çok istekli olan adamın nedense hep morali bozuk oldu hep yorgun oldu ..
Dul ve güzel olduğu için bu kadar laf söylenmiş ya pes.
Kişi kendinden bilir işi derler bilirmisiniz?
Bir çok kadın bu yüzden boşanmıyor, koca kahrı çekiyor demek ki, artık onlara da kızamayacağım sanırım.
Güzel olduğu için arkadaşımı, sevgilimle eşimle görüştürmeyeceğim öyle mi, hastamıyım ben..
Hadi erkeği geçtim ama, arkadaşım beni yansıtır bir kere. Kendim kadar güvenmediğim kişiyle arkadaş olamam.
Ben neden sürekli dumura uğruyorum burda bilmiyorum ama, kadınlar düşüncelerinizi değiştirmelisiniz artık. Boşanan kadın herşeyi göze alıp yapar bunu, evli adamlara göz koyacak kadar erkek delisi olsa kendi kocasından boşanmaz, herşeye eyvallah eder, çeker.. Ama duyuyoruz oluyor derseniz de, bekarlar da yapıyor bunları, kişilikle alakalı.
Pes!
bu fikirlere katilmamak elde degil dul olmaktan ote sorun kisilik bir insanin kalbi kirlenmisse dul bekar farketmez dullar potansiyel yuva bozucu mudur ?etrafta yetisen yeni nesil kizlarin rahatligi cocuk aldirma yasi,kizlik zare diktirme artisina bakilacak olursa dul kadinlar diye tabir edilen kesim gercekten masum kalir .....sorun kalp,vicdan,haysiyet olayi birde tabi erkegin tavri hayir demeyi bilen bir erkege hicbir kadin yaklasamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?