S
sedef_80
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sedef_80
-
zaten eşimin isteğiyle bankanın sınavına girdi ,öyle oturuyoduk bi gün işte iş güç gibi durumlardan bahsediyorduk 6-7 ay önceydi eşim niye banka düşünmüyosun dediğinde x abi bunun sınavı var cartı curtu var nasıl olur demişti eşimde sen sınavda başarılı ol gerisi kolay dedi..kız sınava girdi mülakatlar filan,1 ay eğitime gitti ist.dışına sonra bi şubeye verildi ardından 1 ay geçmedi eşimin şubeye almışlar..gerçekten eşiniz nasıl aldırdı bu bankaya benimde eşim bankacıydı
bildiğim kadarıyla bankalara sınavla mülakatla eleman alınır ,dışarıdan nasıl alınmış bu da şüpheli bence
ben avrupa yakasındayım eşimin şirketi anadolu yakasında sabah işe servisle gidiyolar,hem işyeri dediğim banka nasıl giderim yani aslında gitmesine giderim de nasıl olur bilmiyorum..neresi olduğunu biliyorum neticede .ama mesai dediği 1-2 saat sürüyo ben burdan çıksam 3 saate anca varırım otobüsle filan o çoktan eve gelmiş olur sonra gece gece nerdeydim anlat üstelik küçük çocuğum var..
ayrıca arkadaşın evi bana çok yakın bir kere yine şüphelendiğimde eşimi aradım işyerinde yine mesai olayı vardı ,çıkıyorum şimdi dedi ,arkadaşı aradım evdeyim dedi ,bende çıktım kızımı alıp evine gittim kapıyı çaldım açan olmadı ,çıkarken o telaşla cebimi evde unutmuşum arayıp kapıyı aç da diyemedim .eve dönüp aradım hem evdeyim diyosun hem geldim yoksun dedim,ayy canım kapıda mı kaldın haber verseydin bende üst kata kadar çıkmıştım dedi.aradan yarım saat geçti eşim geldi ,yarım saate karşıdan eve nasıl geldi ..yani bu gibi şeylerden dolayı şüpheleniyorum haksızmıyım..
işyerinden ara dediğimde mesaide telefonları kilitliyorlar diyor .bikaç kez aradım operatör çıkıyor sonra sinyale geçiyor..ayrıca bu bankaların bu kadar çok iş yemeği oluyormu acaba 15 günde bir neredeyse yemekte ,seminerde ,toplantıda filan oluyor..ayrıca şimdi bide izmire iş gezisi çıktı şimdiye dek olamıştı böyle bişey ,bi kaç kez tatil vermişlerdi beraber gitmiştik ..
arkadaşlar çok sağolun gerçekten çok güzel fikirler veriyorsunuz ..bi çok kez bu gibi şeyleri yapmaya çalıştım ama sanırım gerçekle yüzleşmeye gücüm yok o yüzden bitirici vuruşu yapamıyorum..halbuki kafamda ne planlar var .dediğiniz gibi berabberken yüz ifadelerini ,bakışlarını filan yakaladığım için şüphelenmeye başladım zaten ,artık arkadaş işe başladığı içinde sık görüşmüyoruz..yani bir araya getirme şansım pek olamıyor.ama eşim ondan hiç bahsetmiyor.işte bazen soruyorum x napıyo diye bilmem ben onu görmüyorum bile diyip kapatıyor .eşim üst katta masa başı arkadaş ise altta veznede..
banka şube canımbanka sube mi genel müdürlük mü
sorun mu yarım saate kadar nasıl geldin eve diye
yani şubede çalışıyolar :bbo: nasıl aldırabilmiş laelaelaelaelae
bu sözünden dolayı canım ve bırde arada arkadaşın bırıde bır yorum yapmış..
o yuzden yerı geldı soyledık bızde dul bahsını..........
yalnış anlaşılma olmasın arkadaşım evli iken de aynı şeyleri hissediyordum çünkü bana evli olduğu halde başka birinden hoşlandığını söylemişti bende o günden sonra ona karşı bir soğuma oldu.sonra ben tepki gösterince şaka yaptım hiç öyle şey olurmu demişti .ama benim içimde o şeytan hep kaldı
işyerinden ara dediğimde mesaide telefonları kilitliyorlar diyor .bikaç kez aradım operatör çıkıyor sonra sinyale geçiyor..ayrıca bu bankaların bu kadar çok iş yemeği oluyormu acaba 15 günde bir neredeyse yemekte ,seminerde ,toplantıda filan oluyor..ayrıca şimdi bide izmire iş gezisi çıktı şimdiye dek olamıştı böyle bişey ,bi kaç kez tatil vermişlerdi beraber gitmiştik ..
zaten eşimin isteğiyle bankanın sınavına girdi ,öyle oturuyoduk bi gün işte iş güç gibi durumlardan bahsediyorduk 6-7 ay önceydi eşim niye banka düşünmüyosun dediğinde x abi bunun sınavı var cartı curtu var nasıl olur demişti eşimde sen sınavda başarılı ol gerisi kolay dedi..kız sınava girdi mülakatlar filan,1 ay eğitime gitti ist.dışına sonra bi şubeye verildi ardından 1 ay geçmedi eşimin şubeye almışlar..
anladım canım ,ama bişeyi eksik yazmışım o da şu ki ,arkadaşım evliykende bana abuk subuk şeylerden bahsedince soğumuştum dedim ya ,boşanınca çok rahat davranmaya başlamıştı o yüzden böyle bir cümle kullandım.
Eşine abi mi diyor ? :1shok:
CADIARZU eşine abimi diyor :1shok::1shok:
kurcalamaya devam edeceğim ,emin olduktan sonra düşüneceğim artıkpeki SEDEFCİM bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun?burda herkes bişeyler yazdı bende dahil.eşinlemi konuşacaksın olayın üstünemi gideceksin yoksa kurcalamayacak mısın .yada arkadaşınla konuşacaksın??? düşüncen nedir???
CADIARZU eşine abimi diyor :1shok::1shok:
Sedef;
kocan bir halt yiyecek ya da yiyor olsa senin hiç tanımadığın bir insanla da yapar aynı şeyi...
Tabi ki şüphelendiğin insanın arkadaşın olması daha bir kötü...
Ama olaya biraz daha soğuk kanlı ve akılcı yaklaş...
kadının arkadaşın olduğunu unut önce...kocanın seni aldatıp aldatmadığına odaklan...Bunu anlamaya çalış...Sana karşı tavırları değişti mi, ailesine çocuğuna karşı davranışlarında bir gariplik seziyor musun?
Eskiden yaptığı şimdi yapmadığı ya da eskiden yapmadığı şimdi yaptığı birşeyler var mı?
Duygusal ve cinsel hayatınızda da bir değişiklik var mı?
Önce kendini ve kocanı çözmen lazım...Bize biraz bunlardan bahset ama dediğim gibi olaylar üzerine değil, arkadaşının üzerine değil de eşinin tavırları sana hissettirdikleri üzerine bir şeyler anlat bize
diyebilir normaldir yaşı büyükse eğer
ama
onu söyleyiş tarzı çok önemliiişakkıdı
kurcalamaya devam edeceğim ,emin olduktan sonra düşüneceğim artık
İyıcıe emin ol canım a.s
o zaman diyordu şimdi demiyor bu da var bide şüphe uyandıran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?