- Konu Sahibi sedef_80
-
eğer bunu ispat ettikten sonra eşinizi bırakacaksınız kurcalayın
yok benim çocuğum var çalışmıyorum kendime nasıl bakarım ayrılamam gibi bahaneler uyduracaksanız
hiiçç çomak sokupta midenizi bulandırmayın yüz göz olmayın derim :dephin:
imzamı atıyorumbankaya nasıl aradaşınızı aldırdı hele hele aynı şubeye?çok ilginç açıkçası yani benim annem de bankacıydı ve öyle ha deyince kendi şubene eleman aldıramazsın kendi çocuğunu bile zor aldırırsın.bir de ben 20 senedir bankacıların içindeyim hiç öyle izmirde..vs eğitim olduğunu duymadım.bölge bölgedir.bölge toplantıları olur kim hangi bölgeye bağlıysa oraya gider yani istanbuldaysa trakyadaysa bursadaysa istanbula gelirler..büyük eğitimler olur istanbulda otelde kalır hepsi.ben hiç istanbuldaki adamı alıp ya da trakya da ki adamı alıp haydiii izmire eğitime dediklerini 20 senedir duymadım görmedim.bence kocanızı göndermeyin izmire kadınla tatile gidiyor muhtemelen.ya da kadın da kalacak.istanbulda eğitim dese size biliyorki istanbulda çalışanlar otel de kalamıyor evlerinden gidip geliyor o yüzden izmir diyorki o kadında kalabilsin..
olaya dul bekar diye bakmak yamlış olur.ben zamanında burada açılmış bir konu hakkında bekar bayan arkadaşlarımla eşmin sıkı fıkı olmasını eşimle beraber onla görüşmeyi pek tasvip etmiyorum dediğimde herkes üstüme çullanmıştı.insan beşerdir şeşer...ne kadar güvnsemde şeytan bu akla girdimi kimse kurtaramaz...
günaydın arkadaşlar ,olay dulluğa gelmiş ki ben asla dul kadınlara potansiyel evli erkekle birlikte olan kadın gözüyle asla bakmadım,birgün bende dul olabilirim bu suçlu olduğum anlamına gelmez,benim başka dul arkadaşım da var çooook iyidir canciğer bir kadındır çok severim ,ama bu bahsettiğim kişinin karakteri pek sağlam değil çekincelerim o yüzden,evlendikten sonra istekleri ve yaşam tarzı değişti.
ayrıca izmir mevzusunu başka bir arkadaşa sordum başka şubeden doğru dedi bizde gidiyoruz,peki gişe elemanları dedim onların ne işi var dedi .yani o gitmeyecek sadece eşim gidecek bu doğru çıktı
günaydın arkadaşlar ,olay dulluğa gelmiş ki ben asla dul kadınlara potansiyel evli erkekle birlikte olan kadın gözüyle asla bakmadım,birgün bende dul olabilirim bu suçlu olduğum anlamına gelmez,benim başka dul arkadaşım da var çooook iyidir canciğer bir kadındır çok severim ,ama bu bahsettiğim kişinin karakteri pek sağlam değil çekincelerim o yüzden,evlendikten sonra istekleri ve yaşam tarzı değişti.
ayrıca izmir mevzusunu başka bir arkadaşa sordum başka şubeden doğru dedi bizde gidiyoruz,peki gişe elemanları dedim onların ne işi var dedi .yani o gitmeyecek sadece eşim gidecek bu doğru çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?