dediğim olay aynen böyle gelişiyordu arkadaşlar,
görümcemin eşi işyerinden biriyle beraberdi(sonradan öğreniyoz)görümcem şüpheleniyor geç gelmelerinden hep aynı cvp toplantıdaydım, iş yemeğindeydim vs.. Bir gün görümcem tlf konuşmasından bişeyler anlıyor işyerinden biriyle mi berabersin diyo yok öyle bişi vs diyo görümcen sıkıştırınca enişte anlatmaya başlıyor çalıştığımız firmalardan birinde bi bayan sadece bir kaç kere kahve içtik diyo ...aynı yalvarmalar ,pişmanlık lafları....ama 1 ay sonra gelen msj
....herşey ortaya dökülüyo kadın işyerinden görümcemin tanıdığı bir bayan.
Enişte bey de karısını ikna ettim diyerek ilişkiye devam etmiş.sonu ise görümcem boşanmaya karar veriyor enişte istemiyor,yalvarmalar .........sonrasında eşim devreye giriyor enişteyle bi güzel konuşuyo:mymeka:....güzel bi konuşma....... şu anda enişte süt dökmüş bir kedi kaydirigubbakcemile2
neyse asıl bomba şimdi geliyor ,sabah servis saatinde kalkmadı eşim ,ah dedim kalk servisi kaçırdın ,dedi bugün direk bi müşteriye uğrayacağım ordan geçicem bankaya dedi ,ben yine kıllandım tabi,dün gece anlatıklarını bu gün buluşup arkadaşla konuşmasınlar dedim kemdi kendime hala başkası olduğuna inanmış değilim çünkü ..neyse o giyinirken ben bankayı aradım gizlice mutfakta ,arkadaşın adını verdim x bayanla görüşecektim dedim bağladılar alo dedi kapattım ..ordaydı bankadaydı .eee o zaman ya başka kadın ya da gerçekten müşteri görüşmesi vardı ..eşimin telinin şarjı bitmiş şarj aletini de yanına istedi müşteride takarım dedi çıktı .bende fırsattan istifade kendi cebimden arkadaşa mesaj attım ,çok yalnış yaptın ,beni sırtımdan vurdun ,bu adilik niye ,niye bu şerefsizlik ...diye yazdım yolladım ,sazan oltaya geldi ve cevap aynen şu .pişmanım konuşucaz..ne bu şimdi ..
haydaaaaaaaaaa kız da düşmüş
demek kocan arada derede kıza haber verdi ki oda pişmanım dedi sana
akıllı davranmışsın ona mesaj atarak
neyse asıl bomba şimdi geliyor ,sabah servis saatinde kalkmadı eşim ,ah dedim kalk servisi kaçırdın ,dedi bugün direk bi müşteriye uğrayacağım ordan geçicem bankaya dedi ,ben yine kıllandım tabi,dün gece anlatıklarını bu gün buluşup arkadaşla konuşmasınlar dedim kemdi kendime hala başkası olduğuna inanmış değilim çünkü ..neyse o giyinirken ben bankayı aradım gizlice mutfakta ,arkadaşın adını verdim x bayanla görüşecektim dedim bağladılar alo dedi kapattım ..ordaydı bankadaydı .eee o zaman ya başka kadın ya da gerçekten müşteri görüşmesi vardı ..eşimin telinin şarjı bitmiş şarj aletini de yanına istedi müşteride takarım dedi çıktı .bende fırsattan istifade kendi cebimden arkadaşa mesaj attım ,çok yalnış yaptın ,beni sırtımdan vurdun ,bu adilik niye ,niye bu şerefsizlik ...diye yazdım yolladım ,sazan oltaya geldi ve cevap aynen şu .pişmanım konuşucaz..ne bu şimdi ..
sedef şu anda antidepresan yada sakinleştirici falanmı içtin sen
acayip sakinsinde
ben allah korusun başıma böyle bir olay gelse
oturupta böyle parça parça yazamazdım
ya oturur bi çırpıda hepsini yazar anlatır
sonra gelen yorumlara sorulara göre cevap verirdim
yada o anki çılgınlığımla eşimin o kadının veya o arkadaşımın dünyayı başına yıkar
tüm acımı üzüntümü yaşar sonradanda ben böyle böyle bir olay yaşadım diye gelir buraya rahatlamak için anlatırdım
benim kafam çok karıştı vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?