benden başkasına dokunacak sonra da ağlayıp zırlayacak..klava:
adamı doğduğuna pişman ederim be..
neden köpek gibi pişman olmuş? seni aldattığı için mi yoksa yakalandığı için mi?
sen bugün kocanla konuşmasaydın seni aldatmaya devam edecek miydi etmeyecek miydi?,
bence edecekti, yakalandıkların da hemen çok pişmanım falan filan...bu akşam sen konuşana kadar hiç pişman değildi ama, değil mi??? neyin vicdan azabını duyuyormuş ki?
yardım istiyormuş bir de..peki sana kim yardım edecek?
duyan da hiç suçu yok sütten çıkma ak kaşık sanır,geçsin bi zahmet bunları...
ayrıca ben eşimle böyle bir konuşma yapmış olsaydım değil uyumak aylarca gözümü kırpamazdım herhalde...
sen de; hem kocan hem arkadaşın tarafından ihanete uğra hem de kocanı teselli etmek sana düşsün; iyiymiş valla...
kusura bakma arkadaşım biraz sert oldu, konuyu açtığından beri bir şey yazmayayım diyordum ama bu kadarı da fazla...
yine de sen olayları henüz tam olarak anlatmadığın için belki yorumum çok alakasız ve kırıcı olabilir; eğer öyleyse şimdiden özür dilerim.
ne karar verdin bilmiyorum ama boşansan da boşanmasan da süründür mutlaka, yaptığı yanına kar kalmasın.
sedef sen onun annesi değilsin
sakın ama sakın sana sarılıp zırlamasına ajitasyon yapmasına izin verme...
ihanet cinayet gibidir
bi defa açılışı yaptı mı gerisi gelir asla unutma
affetmek, sonraki hayalkırıklıklarını peşinen kabul etmektir...
seni arkadaşınla aldatan bir adam, 7 yabancıyla aldatan bir adamdan daha ehlikeli daha arsızdır bana göre
boşan demek kolay gelir millete
boşan diyemem, bu vebali alamam zira minik bir yavru var ortada ama bu kadar cabuk da affetme
anasından emdigi sütü burnundan getir...
kanma onun timsah gözyaşlarına, pişman oldugundan değil olayı cakıp deşifre ediceginden aleme rezil olacagindan zırlıyor
yineliyorum;
SEN ONUN ANNESİ DEĞİLSİN...
senin helalinken başkasının koynuna giren adamdan hayır gelmez...
arkadaşlar ancak kendime gelebildim ve yazıyorum ..
olayları taaa başından anlattı ,dün akşam geldiğinde direk konuşmak istediğimi söyledim,takiplerle şüphelerle nereye kadar gidebilirdi ..ne duyacaksam hazırdım ,aldım karşıma önce geçmişimizden bahsettim ne zor zamanlardan geçtiğimizi ,ben bunları anlatırken suçsuz bir insan hayırdır ne diye bunu anlatıp duruyosun der ama eşim suçunu bildiğimi anladı ki kafa sürekli öndeydi..ve en sonunda açık açık sordum hayatında birisi var ve daha fazla benden saklayamassın dedim..sustu ,ve sadece özür dilerim diyebildi kafası önde ,ben delirdim tabi,neyin özürü bu beni aptal yerine koyduğun içinmi ,yaptığın pislik için mi ?dedim amacın ne ,ne yapmaya çalışıyorsun ,hadi yaptın diyelim peki bu X ile olmak zorundamıydın ,birlikte ne planlarınız vardı deyince kafa kalktı ve ne diyosun be kim kim kim dedi, dedim bana ayak yapma x ile birlikte oluğunu biliyorum ,aptalmıyım ben deyince ayağa kalktı sen ne diyosun be benim onunla ne işim olur ,kafayımı yedin sen dedi..bişey öğrenmişsin ama yalnış öğrenmişsin dedi ,tabi ben afalladım dedim ne diyosun ya şu işi ne olur baştan anlat ..
yani arkadaşınız değilmiş. boşuna kızcağızın günahı mı alındı şimdi....arkadaşlar ancak kendime gelebildim ve yazıyorum ..
olayları taaa başından anlattı ,dün akşam geldiğinde direk konuşmak istediğimi söyledim,takiplerle şüphelerle nereye kadar gidebilirdi ..ne duyacaksam hazırdım ,aldım karşıma önce geçmişimizden bahsettim ne zor zamanlardan geçtiğimizi ,ben bunları anlatırken suçsuz bir insan hayırdır ne diye bunu anlatıp duruyosun der ama eşim suçunu bildiğimi anladı ki kafa sürekli öndeydi..ve en sonunda açık açık sordum hayatında birisi var ve daha fazla benden saklayamassın dedim..sustu ,ve sadece özür dilerim diyebildi kafası önde ,ben delirdim tabi,neyin özürü bu beni aptal yerine koyduğun içinmi ,yaptığın pislik için mi ?dedim amacın ne ,ne yapmaya çalışıyorsun ,hadi yaptın diyelim peki bu X ile olmak zorundamıydın ,birlikte ne planlarınız vardı deyince kafa kalktı ve ne diyosun be kim kim kim dedi, dedim bana ayak yapma x ile birlikte oluğunu biliyorum ,aptalmıyım ben deyince ayağa kalktı sen ne diyosun be benim onunla ne işim olur ,kafayımı yedin sen dedi..bişey öğrenmişsin ama yalnış öğrenmişsin dedi ,tabi ben afalladım dedim ne diyosun ya şu işi ne olur baştan anlat ..
arkadaşlar ancak kendime gelebildim ve yazıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?